Προς το περιεχόμενο

Τρελες αποσυνδεσεις με WIND

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ανοιγω αυτο το θεμα διοτι θα τρελαθω στο τελος.

Εχω παροχο WInd και μπορει και καθε 1-2 λεπτα να πεφτει το ιντερνετ.

Μπορει για κανα 2ωρο να μην εχω καθολου και μπορει και μια βδομαδα να ειναι κομπλε.

Καλωδια-φιλτρα τα εχω αλλαξει 3 φορες τα καλωδια ειδικα εχω μαζεψει κουτα ολοκληρη.

Απο WInd μερια μου λενε οτι δεν ειναι δικο τους προβλημα.

ΤΟ royter μου ειναι το W8960N

Το οποιο οποτι εψαξα στο ιντερνετ εχουν καμποσοι προβληματα.

Εχτες εκανα και update to firmware για κανα 5-6 ωρες ηταν μια χαρα.

Πλεον σκεφτομαι να αγορασω καινουριο Router

post-337838-0-82033900-1480704082_thumb.png

post-337838-0-72707700-1480704156_thumb.png

post-337838-0-30037900-1480704531_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα

αντιμετωπιζα πριν 2 μερες ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα. Με Wind και εγω.

Με πετουσε για 10 δευτερολεπτα και με ξαναβαζε. Αυτο μπορει να γινοταν καθε 2 λεπτα μπορει να γινοταν και ανα 20. Ηταν τελειως random. Απο χθες το βραδυ οι αποσυνδεσεις εχουνε σταματησει αλλα κατεβαζω με την μιση ταχυτητα απο οτι ειμαι κανονικα.

Η wind μου ειπε οτι δεν ειναι δικο τους θεμα επισης και οτι βλεπουν οτι ειμαι με 12mbps ενω εγω κατεβαζω max με 6,8-7.

Πως ειναι η δικια σου ταχυτητα; κατεβαζεις κανονικα απλα εχεις μονο τις αποσυνδεσεις;

ΑΠο τοτε που ηρθαμε Αθηνα βαλαμε και wind.

H ταχυτητα μου ειναι περιεργη πχ.

Τα πρωινα παιζω max down 2mb

Τα βραδια μετα τις 11 φτανω και 11-12

Αποσυνδεσεις εχω συνεχεια με οποια ταχυτητα και να και να κλειδωνει

Σε Upload το πιο πολυ που εχω δει εινα 1012 kbbs.

Τι ρουτερακι εχεις?

Τωρα ειμαι

Line State:

Showtime Line Rate - Upstream (Kbps): 332 Line Rate - Downstream (Kbps): 7091

Ενα δικο μου ρουτερακι εχω της belkin. Το περιεργο με τη περιπτωση μου ειναι οτι ρουτερακι μου δειχνει κανονικα οτι πιανω αυτα > http://prnt.sc/del2d2 .

Τοσο επιανα παντα μεχρι 11,8-12mbps. Το θεμα ειναι οτι απο οπου και να κατεβασω και οσα speedtest και αν τρεξω μου δειχνει κολλημενη την ταχυτητα στο 6,8-7,2. Οπως εδω¨> http://prnt.sc/del3r5

Να σου πω ομως πως οσο ειχα τις αποσυνδεσεις το ρουτερακι μου εδειχνε χαμηλοτερες ταχυτητες οπως εσενα τωρα. Εβλεπα τελειως random downstreams την μια μπορει να ειχα 5,2 την αλλη 7,5. κ.ο.κ.

Σύνηθες και καθημερινό φενόμενο για την wind

Ανα χρονικα διαστηματα ειχα και εγω γενικα τα θεματακια στη συνδεση αλλα μπορω να πω οτι αυτο συνεβαινε 1-2 φορες το 3μηνο, καποιο προβλημα που μπορει να με παιδευε με τηλεφωνα και να επεμενε για ωρες/μερες. Κατα τ'αλλα η συνδεση μου ηταν αρκετα σταθερη μεχρι που ξεκινησε να συμβαινει πριν λιγες μερες αυτο.

Showtime Line Rate - Upstream (Kbps): 178 Line Rate - Downstream (Kbps): 3195

Ξαναεπεσε μολις τωρα.Και τωρα αλλη ταχυτητα

Σύνηθες και καθημερινό φενόμενο για την wind

Ναι .....

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπορει να εχω για μια βδομαδα και μια βδομαδα να μην εχω.???

Απλα αν μπορει να δει καποιος που να γνωριζει απο δικτυα αν φταιει ο παροχος η το ρουτερακι μου.

Ενα δικο μου ρουτερακι εχω της belkin. Το περιεργο με τη περιπτωση μου ειναι οτι ρουτερακι μου δειχνει κανονικα οτι πιανω αυτα > http://prnt.sc/del2d2 .

Τοσο επιανα παντα μεχρι 11,8-12mbps. Το θεμα ειναι οτι απο οπου και να κατεβασω και οσα speedtest και αν τρεξω μου δειχνει κολλημενη την ταχυτητα στο 6,8-7,2. Οπως εδω¨> http://prnt.sc/del3r5

Να σου πω ομως πως οσο ειχα τις αποσυνδεσεις το ρουτερακι μου εδειχνε χαμηλοτερες ταχυτητες οπως εσενα τωρα. Εβλεπα τελειως random downstreams την μια μπορει να ειχα 5,2 την αλλη 7,5. κ.ο.κ.

το belkin ξεχασα να πω οτι ειναι για πεταμα.επισης αλλο θεμα να μην κατεβαζεις οσο συγχρονιζεις αλλο θεμα οι αποσυνδεσεις.

Καλησπέρα ανοιγω αυτο το θεμα διοτι θα τρελαθω στο τελος.

Εχω παροχο WInd και μπορει και καθε 1-2 λεπτα να πεφτει το ιντερνετ.

Μπορει για κανα 2ωρο να μην εχω καθολου και μπορει και μια βδομαδα να ειναι κομπλε.

Καλωδια-φιλτρα τα εχω αλλαξει 3 φορες τα καλωδια ειδικα εχω μαζεψει κουτα ολοκληρη.

Απο WInd μερια μου λενε οτι δεν ειναι δικο τους προβλημα.

ΤΟ royter μου ειναι το W8960N

Το οποιο οποτι εψαξα στο ιντερνετ εχουν καμποσοι προβληματα.

Εχτες εκανα και update to firmware για κανα 5-6 ωρες ηταν μια χαρα.

Πλεον σκεφτομαι να αγορασω καινουριο Router

δοκιμασε με αλλο αν εχεις.καλα ναι μια φορα ενας παροχος να πει οτι φταιει αυτος.μετα θα σου πουν φωναξε ηλεκτρολογο για να δει αν φταιει κατι στην καλωδιωση σου αλλιως θα ερθουμε ραντεβου και θα σε χρεωσουμε αν φταιει η καθετη.

Showtime Line Rate - Upstream (Kbps): 178 Line Rate - Downstream (Kbps): 3195

Ξαναεπεσε μολις τωρα.Και τωρα αλλη ταχυτητα

Ναι .....

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπορει να εχω για μια βδομαδα και μια βδομαδα να μην εχω.???

Απλα αν μπορει να δει καποιος που να γνωριζει απο δικτυα αν φταιει ο παροχος η το ρουτερακι μου.

δεν μπορεις να το δεις αυτο παρα με δοκιμες.για αρχη αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.επισης αν συγχρονιζεις τοσο χαμηλα και δεν φταιει το ρουτερ μετα κατι γινεται με τον χαλκο.το 178 για Upload ειναι απλα τραγικο.αλλο ρουτερ και μετα φωναζεις τεχνικο.αν συγχρονιζεις ψηλα πχ 10 και κατεβαζεις 2 αυτο ειναι αλλο θεμα.εκει μπορει να ειναι πιτα το dslam΄ή οι γραμμες με εξωτερικο.αυτο το βλεπεις ευκολα.αν τις ωρες αιχμης εισαι χαμηλα και μετα οκ τοτε ειναι θεμα πιταρισματος.

• Like 1

το belkin ξεχασα να πω οτι ειναι για πεταμα.επισης αλλο θεμα να μην κατεβαζεις οσο συγχρονιζεις αλλο θεμα οι αποσυνδεσεις.

δοκιμασε με αλλο αν εχεις.

Πριν 2 μερες οπως ειπα αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα με το παλικαρι. Random αποσυνδεσεις- random downstreams καθε φορα που γινοταν restart το router. (Τα χαμηλα downstreams τα εβλεπα και μεσα απο το ρουτερ). Τωρα βλεπω το κανονικο μου downstream μεσω ρουτερ που ειναι 12 αλλα κατεβαζω με 7.

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι εχω παρει μετρησεις απο τα καλωδια και ειναι ολα σταθερα στα 48,6

Και της γραμμης που παει στην πριζα και μεχρι το φιλτρο και μετα το φιλτρο και στο τελος πριν το ρουτερ οι τιμες δεν αλαζουν.ΕΙναι σταθερες 48,6.

Το μονο που μια βαζω μια βγαζω ειναι το Upnp

Line State:

Showtime Line Rate - Upstream (Kbps): 1021 Line Rate - Downstream (Kbps): 11967

Πριν 2 μερες οπως ειπα αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα με το παλικαρι. Random αποσυνδεσεις- random downstreams καθε φορα που γινοταν restart το router. (Τα χαμηλα downstreams τα εβλεπα και μεσα απο το ρουτερ). Τωρα βλεπω το κανονικο μου downstream μεσω ρουτερ που ειναι 12 αλλα κατεβαζω με 7.

ναι οπως σου γραψα και στο αλλο θεμα δοκιμασε και με αλλο ρουτερ αν εχεις.

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι εχω παρει μετρησεις απο τα καλωδια και ειναι ολα σταθερα στα 48,6

Και της γραμμης που παει στην πριζα και μεχρι το φιλτρο και μετα το φιλτρο και στο τελος πριν το ρουτερ οι τιμες δεν αλαζουν.ΕΙναι σταθερες 48,6.

Το μονο που μια βαζω μια βγαζω ειναι το Upnp

Line State:

Showtime Line Rate - Upstream (Kbps): 1021 Line Rate - Downstream (Kbps): 11967

τι εννοεις 48,6 ?μετρησες ταση γραμμης 48,6 volt παντου?αν εννοεις αυτο δεν λεει κατι.το adsl δεν παιζει με ταση.η ταση ειναι της τηλεφωνιας.το τηλεφωνο θελει 2 καλωδια και μια χ ταση για να παιξει.η κακη ποιοτητα γρμαμης λιγο το πειραζει.το adsl θα παιξει εστω και κουτσουρεμενο και με το ενα καλωδιο και θελει οσο το λιγοτερο μικροτερο μηκος χαλκου  και οσο πιο καλη γραμμη.

poulinos, το μηκος του τηλεφωνικου καλωδιου ή/και του ethernet παιζουν ρολο στην καλυτερη ποιοτητα της συνδεσης;

εχω διαβασει καποιους να λενε οτι το μακρυ καλωδιο (στο ethernet) π.χ επηρεαζει αλλοι λενε πως οχι.

οι περισσότερες εταιρείες για το δικτυο τους εσωτερικά ,έχουν δεκάδες ή εκατοντάδες σε μήκος καλώδιο ethernet ( το γνωστό utp lan )

δεν νομίζω να έχουν θέματα .

τώρα όσο για το καλώδιο του τηλεφωνου αυτό ναι ,όσο πιο μεγάλο ειναι σου αυξάνει το line attenuation , την απόσταση απο το αστικό κέντρο . ( θόρυβο ,συγχρονισμό )

• Like 1

• Moderators

οι περισσότερες εταιρείες για το δικτυο τους εσωτερικά ,έχουν δεκάδες ή εκατοντάδες σε μήκος καλώδιο ethernet ( το γνωστό utp lan )

δεν νομίζω να έχουν θέματα .

τώρα όσο για το καλώδιο του τηλεφωνου αυτό ναι ,όσο πιο μεγάλο ειναι σου αυξάνει το line attenuation , την απόσταση απο το αστικό κέντρο . ( θόρυβο ,συγχρονισμό )

Αυτο το ακούω ξανά και ξανά για το τηλεφωνικό καλώδιο, εκτός αν έχεις καλώδιο από το 80 με 40 τσακισεις τότε εκτός αν βάλεις 300 μέτρα καλώδιο διάφορες δεν θα δεις

Εχω δοκιμάσει και 15 μέτρα καλώδιο και καλώδιο 10 πόντους διαφορά δεν είδα στα στατιστικά

• Like 1

Εγώ πιστεύω το πρόβλημα είναι στο ρούτερ θα σας πρότεινα ή να δοκιμάσετε ένα ρούτερ thosmon ότι να ναι μοντέλο αυτά είναι πολύ σταθερά αλλιώς να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε το dd-wrt στο ρούτερ σας αν το υποστηρίζει φυσικά.

Και εγώ με wind είμαι και δεν είχα ποτέ θέμα με αποσυνδέσεις γιατί έχω ρούτερ thomson.

Επίσης ρίξτε και μια ματιά εδώ ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...