tsofras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Όχι δεν είναι. Για gaming είναι η καλύτερη λύση σου στα 1080p,οτιδήποτε με μεγαλύτερη ανάλυση δεν έχει νόημα με το ps4. Για να έχει νόημα με το PC πάλι θέλεις καλή gpu, αν δεν σκοπεύεις να την αλλάξεις άμεσα μη δώσεις παραπάνω για οθόνη. Συγνώμη για την παρεξήγηση μπήκα στο τοπικ του TS για να μην ανοίγω άλλο, για PC μιλάω εγώ. Επειδή γενικά τις κρατάω τις οθόνες και το πήρα απόφαση , απλά μπήκα στο τρυπάκι και κοιτάω και λίγο παραπάνω απο την τιμή που έλεγα και είμαι σε σκέψεις είτε για 27 είτε για ultrawide αλλά μεγαλύτερη απο την 29αρα αν είναι να κερδίσω σε ύψος. Συγνώμη που σας μπερδεύω είμαι και εγώ στο ψάξιμο, και είπα αφού δεν μου έκατσε η 27es να κάνω άλλη μία ερευνα για το τι είναι καλύτερο. Την κάρτα δεν την δένω μπορεί και σε ένα 6μηνο να την διώξω, αν μου πείτε ότι με π.χ. 300ε για οθόνη και μία κάρτα με άλλα 200-250 θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα , διώχνω την 960 και παίζω μπαλλα
gregory83 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 <p>Καλά η οθόνη δεν είναι περιφερειακό όπως η κάρτα γραφικών , αν με 300ε παίρνω 2Κ οθόνη , δεν έχω πρόβλημα να πάρω και σε κανα χρόνο αναβαθμίζω και την κάρτα γραφικών , πάντα με την προϋπόθεση ότι αξίζει τα 60ε παραπάνω</p> Μπορείς να πάρεις την dell u2515h με την προϋπόθεση να αλλάξεις κάρτα με την HP 27es δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις κάρτα πού είναι και πιο συμφέρουσα επιλογή που μπορείς να κάνεις και για χρήση ps4 Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κοιταξε, αν θες πανω απο 29αρα, θα πας σε 34αρα που εχει το υψος 27αρας. Η πιο οικονομικη και κοντινη στα λεφτα σου ειναι η 34um58 https://geizhals.eu/lg-electronics-34um58-p-a1405446.html Το θεμα ειναι αν εισαι οκ μ αυτη την αναλυση σ αυτες τις ιντσες. Η 960 θα ναι οκ
XMorsX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δε θεωρώ πως για gaming αξίζει να δώσεις το λίγο παραπάνω που σκέφτεσαι. Οι ultrawide δεν έχουν νόημα για το ps4. Κορυφαία PC gaming εμπειρια προσφέρουν οι 144hz ahva, και κάποιες από αυτές κάνουν και καλό scaling οπότε είναι κατάλληλες για ps4. Οτιδήποτε φθηνότερο είναι συμβιβασμός, οπότε πάρε την HP και μη σκας μήπως ξεπεραστεί σύντομα λόγω μικρής ανάλυσης η δε ξέρω τι. Το μέλλον φαίνεται να είναι oled 4K HDR, ότι συζητάμε εδώ δε συγκρίνεται με το state of the art αυτή τη στιγμή.
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 εχει πει 2 φορες οτι δεν ειναι ο ts που ζηταει οθονη για το ps4 Για pc την θελει 1
tsofras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Όντως για pc την θέλω και εκτός απο gaming κάνω και development , για αυτό σκέφτομαι ότι η ultrawide θα βολέψει σε μάκρος αλλά όχι σε ύψος Επίσης πήρα όλα τα μαγαζιά του σκρουτζ (για την HP27es) , όλα λένε απο τέλος - αρχή του χρόνου, μήπως να περιμένω μήπως πάιξει καμια προσφορά τα Χριστούγεννα? Ωραία η 34αρα, βέβαια ξεφέυγει λίγο η τιμή, δεν ξέρω αν έχει μέσα και μεταφορικά απο Γερμανία, Ελλάδα παίζει απο 390+, μήπως όμως είναι λιγο υπεροβολή οι 34 ίντσες? 1
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 εχεις δει τπτ βιντεο στο yt? Αν δεν το χεις κανει κανε το. Θα σε βοηθησει λιγο βασικα Όντως για pc την θέλω και εκτός απο gaming κάνω και development , για αυτό σκέφτομαι ότι η ultrawide θα βολέψει σε μάκρος αλλά όχι σε ύψος Επίσης πήρα όλα τα μαγαζιά του σκρουτζ (για την HP27es) , όλα λένε απο τέλος - αρχή του χρόνου, μήπως να περιμένω μήπως πάιξει καμια προσφορά τα Χριστούγεννα? Ωραία η 34αρα, βέβαια ξεφέυγει λίγο η τιμή, δεν ξέρω αν έχει μέσα και μεταφορικά απο Γερμανία, Ελλάδα παίζει απο 390+, μήπως όμως είναι λιγο υπεροβολή οι 34 ίντσες? Ε μα φιλε, εσυ λες οτι η 29αρα δε σου φτανει. Και τωρα λες οτι ειναι υπερβολη η 34αρα. Τι να πω. Εισαι μπερδεμενος πολυ παντος 1
tsofras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ναι έχω δεί αρκετά , και συγκεκριμένα να εχουν και δίπλα δίπλα την 29αρα lg με 27αρα κανονική. Ε αν δεν ήμουν μπερδεμένος δεν θα ζήταγα βοήθεια , εννοείται πως είμαι Συγνώμη που σας ζαλίζω και ευχαριστώ για την υπομονή και την βοήθεια Βασικά 20 χρόνια με pc , πρώτη φορά ασχολούμαι με οθόνη , μια ζωή έπαιρνα απλά μία σύμφωνα με τις ιντσες που ήθελα σε κάποια γωνστή μάρκα. Αν εξαιρέσουμε τις CRT δλδ. , απλά πήγαινα σε LG 15-->17-->19-->23 , αντε στην τελευταία που κοίταξα να είναι LED. Με hardware είμαι σχετικός , με οθόνες άσχετος , ακόμη και τώρα που διαβάζω τις συζητήσεις δεν μπορώ να καταλάβω τις ουστιαστικές διαφορές απο την μία 27αρα στην άλλη χεχε εχεις δει τπτ βιντεο στο yt? Αν δεν το χεις κανει κανε το. Θα σε βοηθησει λιγο βασικα Ε μα φιλε, εσυ λες οτι η 29αρα δε σου φτανει. Και τωρα λες οτι ειναι υπερβολη η 34αρα. Τι να πω. Εισαι μπερδεμενος πολυ παντος Η 29αρα πάντως λέω ότι δεν μου φτάνει σε ύψος όχι σε μάκρος Τέλος το μόνο απαραίτητο που θα ήθελα είναι 2 HDMI συνδέσεις
tsofras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν δεν ξέρω αν είναι καλή, αλλά η γυναίκα μου με έβγαλε από το μπλεξιμο γιατί μου έκανε σήμερα δώρο την LG 27MP77HM-P. Θα την δω από αύριο και θα σας πω εντυπώσεις, σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, όταν έμαθε ότι ακυρωσα την άλλη μου αγόρασε αυτή ελπίζω να με ικανοποιήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα