Nikos017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, εχω παρατηρησει πως η ραμ στον υπολογιστη μου, χωρις να ειναι ανοιχτο κανενα προγραμμα, εχει διαθεσιμα μονο 3.7 gβ απο 8. Αλλαξα σλοτ αλλα τιποτα. Το συστημα ειναι καινουριο και μου κανει εντυπωση, Και κατι αλλο: στα παιχνιδια οποτε βαζω 59hz που τοσο ειναι η οθονη, ξαφνικα σαν να πεγτει η αναλυση και θολωνουν τα παντα, Αν καποιος ξερει κατι ας πει, Ευχαριστω Πολυ!
IT chef Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, εχω παρατηρησει πως η ραμ στον υπολογιστη μου, χωρις να ειναι ανοιχτο κανενα προγραμμα, εχει διαθεσιμα μονο 3.7 gβ απο 8. Αλλαξα σλοτ αλλα τιποτα. Το συστημα ειναι καινουριο και μου κανει εντυπωση, Και κατι αλλο: στα παιχνιδια οποτε βαζω 59hz που τοσο ειναι η οθονη, ξαφνικα σαν να πεγτει η αναλυση και θολωνουν τα παντα, Αν καποιος ξερει κατι ας πει, Ευχαριστω Πολυ! Μυρίστε τα νύχια σας και απαντήστε. Όλοι έχουμε τον ίδιο υπολογιστή,το ίδιο λειτουργικό,παίζουμε τα ίδια παιχνίδια. Σνιιιιιιιιιφφφφφφφφ...βαθιά τζούρα.... 1
Nikos017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μυρίστε τα νύχια σας και απαντήστε. Όλοι έχουμε τον ίδιο υπολογιστή,το ίδιο λειτουργικό,παίζουμε τα ίδια παιχνίδια. Σνιιιιιιιιιφφφφφφφφ...βαθιά τζούρα.... οκ, μαγκα μου Μυρίστε τα νύχια σας και απαντήστε. Όλοι έχουμε τον ίδιο υπολογιστή,το ίδιο λειτουργικό,παίζουμε τα ίδια παιχνίδια. Σνιιιιιιιιιφφφφφφφφ...βαθιά τζούρα.... σορυυ κι ολας, αλλα αφου δεν εχεις απαντηση ας μην σχολιαζες
veteranos123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Nikos017 η απάντηση θα ήταν να μας πεις από το αποτελείται το σύστημα σου αναλυτικά καθώς και σε ποια παιχνίδια έχεις πρόβλημα 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τι λειτουργικό έχει 32μπιτο ή 64μπιτο?
Nikos017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Intel core i5 6500 Asus h110m m.2 DDR 4 8gb corsair Gtx 1060 3gb 64bit windows 7
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ανέβασε και ένα printscreen από τις διεργασίες
panick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Για τη μνήμη, δοκίμασε στο bios να επιλέξεις το memory remap feature να είναι ενεργοποιημένο (enabled).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα