Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κατεβασω εναν καταλογο απο ενα site που ειναι σε μορφη flipbook και να τον αποθηκευσω σε μορφη pdf.

Υπαρχει καποιο προγραμμα?

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνεις screen capture τις εικόνες και να τις σώσεις σε jpg. Μετά μπορείς να τις κάνεις ότι θέλεις.

Ένα καλός τρόπος είναι το lightshot και να κάνεις capture το τμήμα της οθόνης που είναι οι εικόνες.

• Like 1
Δημοσ.

Ok thanks...

Κατι παρομοιο εκανα... Εγω το εκανα πιο ''απλα'' και χρονοβορα βεβαια με print screen, αλλα μαλλον θα τα ξανακνω με το lightshot το οποιο δοκιμασα και ειναι μια χαρα...

Μετα τις εικονες που θα εχω μπορω να τις ενσωματωσω ολες και να εχω ενα αρχειο pdf? Με ποιο προγραμμα?

Δημοσ.

Κατέβασε το irfan view και τα Plugins από το site, κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα και τα plugins.

Φόρτωσε το πρόγραμμα και πήγαινε μενού Options->Multipage images->Create multipage pdf

Φόρτωσε τις εικόνες.

Πάτα στο Compression και όρισε πως θέλεις να συμπιεστεί το αρχείο. Προτείνω στο Color images να επιλέξεις κάποια από τις jpeg επιλογές για να μη σου βγει τεράστιο το pdf.

Αποθήκευσε σε pdf και έλεγξε το αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που είμαι πιο τεμπέλης κάποια flipbooks που δε μπορούσα να κατεβάσω η pdfs , έφτιαξα με το macro recorder ένα macro να πατάει την επόμενη σελίδα και το άφησα να τρέχει ενώ παράλληλα με το camtasia recorder κατέγραφα την όλη διαδικασία (έχει επιλογή να διαλέξεις το μέρος της οθόνης που θέλει να καταγράφει) ;Eπειτα το τελικό βίντεο το επιτάχυνα ώστε κάθε frame να είναι μια σελίδα (αυτό γίνεται εύκολα γιατί το macro κάνει τη δουλειά για εσένα ) και με video to jpg converter τα μετατρέπω σε εικόνες . Αμα θες να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου όσο γίνεται η περαιτέρω διαδικασία μπορείς να το τρέξεις σε virtual pc μέσω vmware . Aυτή η μεθοδος είναι καλή όταν έχεις pdfs πολλών σελίδων γιατί το αφήνεις να κάνει αυτό την ανιαρή δουλειά για εσένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...