Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας,θα ήθελα να ρωτησω εαν γίνεται να αλλάξω το ενα fanaki της κάρτας γραφικών με ενα άλλο ίδιων διαστάσεων αλλά όχι απο την ίδια εταιρεία γιατί η κάρτα δεν κυκλοφορεί πιά. Ευχαριστώ και παλι. GTX 760 EVGA ACX COOLER
soik85 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας,θα ήθελα να ρωτησω εαν γίνεται να αλλάξω το ενα fanaki της κάρτας γραφικών με ενα άλλο ίδιων διαστάσεων αλλά όχι απο την ίδια εταιρεία γιατί η κάρτα δεν κυκλοφορεί πιά. Ευχαριστώ και παλι. GTX 760 EVGA ACX COOLER ο λόγος αλλαγής;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Κάηκε μου είπε ο τεχνικός αλλά δεν έχει ίδιο για να βάλει μου είπε να τη πάρω πίσω και ας την αφήσω να δουλεύει έτσι απλα το θέμα μου είναι το το άλλο ανεμιστηρακι δουλεύει στο full και δεν αλλάζει η ταχύτητα του και κανει πολύ θορυβο
hackerW32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ειτε ψαχνεις ενα ιδιο ειτε κανεις καμια πατεντα αρκει να ειναι τα ιδια volt και amper-watt ο ανεμιστήρας.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Έχει ίδια στο ebay αλλα άν έστελνες email στο support της evga πολύ πιθανό να σου έστελναν τζάμπα.
soik85 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Έχει ίδια στο ebay αλλα άν έστελνες email στο support της evga πολύ πιθανό να σου έστελναν τζάμπα. συμφωνώ. Φημίζεται για το άριστο support της. [email protected]
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας,υπάρχει καμια περίπτωση να υπάρχει παράρτημα στην Ελλάδα? Γιατί πιστεύω απο εξω θα αργήσει.
soik85 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας,υπάρχει καμια περίπτωση να υπάρχει παράρτημα στην Ελλάδα? Γιατί πιστεύω απο εξω θα αργήσει. απο εμπειρία που έχω απ έξω ,μπορεί να αργει κανενα 15 μερο αλλα αν σου πουν το στέλνουμε θα το παρεις σιγουρα. Οποιος βιάζεται.....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εαν μιλάμε για τέτοιο χρονικό διαστημα είμαι οκ απλα χρησιμοποιώ το η/υ αρκετά για τη σχολή μου και δεν θέλω να μείνω κάνα δίμηνο χωρίς αυτον.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μια ερώτηση ακομα,θα άξιζε εαν δεν βρω κάποια αλλη λύση να πάω σε aftermarket cooler όπως το twin turbo iii της arctic? Αξίζει για μια τέτοια κάρτα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα