Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

void diavasmaProionton(FILE *fin, Eidos pinPro[]);

Διαβαζει πληροφοριες προιοντων απο ενα αρχειο κειμενου και τις αποθηκευει σε ενα πινακα προιοντων.Για την καταχωρηση στον πινακα αντικειμενων να γινει χρηση της setData

Εχει κανεις ιδεα πως γινεται η αναπτυξη της παραπανω συναρτησης βαση αυτων που ζηταει απο κατω?

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

ειναι για μια εργασια και εχω κολλησει σε αυτο το θεμα εχω κανει τις κλασεις και τα λοιπα και θελει στην main να αναπτυξω αυτη τη συναρτηση για c++ ειναι

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία, και ΠΟΥ κολλάς; Τι δοκίμασες να κάνεις και δεν τα κατάφερες; Πώς έχεις σκεφτεί να το λύσεις; Δεν πρόκειται να κάτσει κανείς να σου κάνει την άσκηση, άμα δυσκολεύεσαι κάπου έχει καλώς, αλλά άμα δεν προσπαθείς καν...

Δημοσ.

Απλά άνοιξε το αρχείο με την γνωστή εντολή, διάβασε χαρακτήρα-χαρακτήρα(δεν ξέρω αν η C++ παρέχει και line-by-line) και κάνε τον attach σε ένα κενό string στο τέλος του.

Από κει και πέρα το πως θα διαβάσεις τους χαρακτήρες και πως θα φτιάξεις το string(νομίζω δεν υποστηρίζει έτοιμη τέτοια δομή η C++) αφήνεται στην ευχέρεια σου.

Δημοσ.

Απλά άνοιξε το αρχείο με την γνωστή εντολή, διάβασε χαρακτήρα-χαρακτήρα(δεν ξέρω αν η C++ παρέχει και line-by-line) και κάνε τον attach σε ένα κενό string στο τέλος του.

Από κει και πέρα το πως θα διαβάσεις τους χαρακτήρες και πως θα φτιάξεις το string(νομίζω δεν υποστηρίζει έτοιμη τέτοια δομή η C++) αφήνεται στην ευχέρεια σου.

Είπαμε είναι λίγο πιο low level from your average programming language αλλά όχι και έτσι :Ρ http://www.cplusplus.com/reference/string/string/getline/
Δημοσ.

Είπαμε είναι λίγο πιο low level from your average programming language αλλά όχι και έτσι :Ρ http://www.cplusplus.com/reference/string/string/getline/

Εεεε sorry αλλά έχω ασχοληθεί αμυδρά με την C++ και υπέθεσα πως αφού δεν έχει η C θα μπορούσε να μην είχε ούτε η πρώτη.

NickSym απο csd είσαι; 

Ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...