koukosavolonte Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 void diavasmaProionton(FILE *fin, Eidos pinPro[]); Διαβαζει πληροφοριες προιοντων απο ενα αρχειο κειμενου και τις αποθηκευει σε ενα πινακα προιοντων.Για την καταχωρηση στον πινακα αντικειμενων να γινει χρηση της setData Εχει κανεις ιδεα πως γινεται η αναπτυξη της παραπανω συναρτησης βαση αυτων που ζηταει απο κατω? Ευχαριστω!!!
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα/πού κολλάς; Αυτή την άσκηση στη δώσανε για μάθημα C++ ή C;
koukosavolonte Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ειναι για μια εργασια και εχω κολλησει σε αυτο το θεμα εχω κανει τις κλασεις και τα λοιπα και θελει στην main να αναπτυξω αυτη τη συναρτηση για c++ ειναι
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ωραία, και ΠΟΥ κολλάς; Τι δοκίμασες να κάνεις και δεν τα κατάφερες; Πώς έχεις σκεφτεί να το λύσεις; Δεν πρόκειται να κάτσει κανείς να σου κάνει την άσκηση, άμα δυσκολεύεσαι κάπου έχει καλώς, αλλά άμα δεν προσπαθείς καν...
NickSym Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Απλά άνοιξε το αρχείο με την γνωστή εντολή, διάβασε χαρακτήρα-χαρακτήρα(δεν ξέρω αν η C++ παρέχει και line-by-line) και κάνε τον attach σε ένα κενό string στο τέλος του. Από κει και πέρα το πως θα διαβάσεις τους χαρακτήρες και πως θα φτιάξεις το string(νομίζω δεν υποστηρίζει έτοιμη τέτοια δομή η C++) αφήνεται στην ευχέρεια σου.
kaliakman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Απλά άνοιξε το αρχείο με την γνωστή εντολή, διάβασε χαρακτήρα-χαρακτήρα(δεν ξέρω αν η C++ παρέχει και line-by-line) και κάνε τον attach σε ένα κενό string στο τέλος του. Από κει και πέρα το πως θα διαβάσεις τους χαρακτήρες και πως θα φτιάξεις το string(νομίζω δεν υποστηρίζει έτοιμη τέτοια δομή η C++) αφήνεται στην ευχέρεια σου. Είπαμε είναι λίγο πιο low level from your average programming language αλλά όχι και έτσι :Ρ http://www.cplusplus.com/reference/string/string/getline/
Fat4Life Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Είπαμε είναι λίγο πιο low level from your average programming language αλλά όχι και έτσι :Ρ http://www.cplusplus.com/reference/string/string/getline/ Μεχρί και η C έχει getLine πλάκα κάνεις . NickSym απο csd είσαι;
NickSym Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Είπαμε είναι λίγο πιο low level from your average programming language αλλά όχι και έτσι :Ρ http://www.cplusplus.com/reference/string/string/getline/ Εεεε sorry αλλά έχω ασχοληθεί αμυδρά με την C++ και υπέθεσα πως αφού δεν έχει η C θα μπορούσε να μην είχε ούτε η πρώτη. NickSym απο csd είσαι; Ναι
Moderators Kercyn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ευτυχώς η C++ έχει ένα σωρό πράγματα που δεν έχει η C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα