Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο thread .
Προσφατως αγορασα το monitor του τιτλου -AOC AGON AG271QG- και απο τοτε δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις επειδη δεν γνωριζω τι να αλλαξω αν πρεπει κατι.. 

Αν καποιος εχει τις γνωσεις ή ακομα καλυτερα τις γνωσεις και την ιδια οθονη θα ηθελα την βοηθεια του ..

Το μονο που εχω μειωσει ειναι η φωτεινοτητα που ηταν ψηλά οταν ηρθε και την εριξα λιγο..

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλοριζικη.

Ρυθμίσεις από εδω

http://www.prad.de/new/monitore/test/2016/test-aoc-ag271qg-teil5.html

Brightness 15-20%

Color temperature: srgb

Gamma: gamma3

Overdrive: strong στα 60hz, medium στα 144hz.

Ευχαριστω παρά πολυ φιλε XmorsX , θα τις ακολουθήσω πίστα γιατι εισαι γνωστης στις οθονες.

Να σαι καλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλοριζικη.

Ρυθμίσεις από εδωhttp://www.prad.de/new/monitore/test/2016/test-aoc-ag271qg-teil5.html

Brightness 15-20%

Color temperature: srgb

Gamma: gamma3

Overdrive: strong στα 60hz, medium στα 144hz.

Σε ποια σελίδα λέει αυτές τις ρυθμίσεις? Δεν μπορώ να τις βρω. Ρωτάω γιατί θέλω να βρω τις αντίστοιχες για άλλα monitors.

Δημοσ.

Σε ποια σελίδα λέει αυτές τις ρυθμίσεις? Δεν μπορώ να τις βρω. Ρωτάω γιατί θέλω να βρω τις αντίστοιχες για άλλα monitors.

Εδώ μπορείς να βρεις ρυθμίσεις για πολλές οθόνες

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ μπορείς να βρεις ρυθμίσεις για πολλές οθόνες

Ευχαριστώ , δε θα με χαλούσε να απαντήσει και ο Mors για το άλλο site όμως, όσο μεγαλύτερο database τόσο καλύτερα.

Δημοσ.

Τη φωτεινότητα σε διάγραμμα στις πρώτες σελίδες, τα settings εικόνας στο κεφάλαιο που αρχίζει με το color gamut (fabierqualitat), το overdrive στο κεφάλαιο των χρόνων απόκρισης.

• Like 1
Δημοσ.

@XΜorsX επανέρχομαι στο θέμα γιατι οταν μπορεσεις θελω να αφιερωσεις λιγο χρονο και να δεις τις ρυθμίσεις της οθόνης μου όπως ειναι τωρα.
Άλλαξα καποια απο τα οποία ανέφερες , καποια δεν τα βρήκα κ στο site που μου έδωσες ειναι κάπως πολύπλοκο οποτε δεν έβγαλα ακρη..
Βάζω λοιπον τια φωτογραφίες της οθόνης :

post-331027-0-53644300-1481116175_thumb.jpg

post-331027-0-38922500-1481116204_thumb.jpg

post-331027-0-27042700-1481116233_thumb.jpg

post-331027-0-39051000-1481116320_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι απ όσο θυμάμαι υπάρχει απλα δεν είμαι κοντα στον υπολογιστή τώρα για να δω.

Θα ρίξω λίγο και την φωτεινότα .. ολα τ αλλά ειναι κομπλέ?

Δημοσ.

Διάβασα και άλλα reviews. Τελικά μάλλον είναι καλύτερα να το αφήσεις σε warm color temperature και gamma 1 setting. Το brightness στο 20 είναι καλά.

Δημοσ.

Οποτε να την αφήσω όπως μου ηρθε εκτός της φωτεινότητας; στο 20 δεν ειναι αρκετά κατω παντως;

Μάλιστα ..

Ευχαριστω που ασχολείσαι παντως !

Δημοσ.

Οποτε να την αφήσω όπως μου ηρθε εκτός της φωτεινότητας; στο 20 δεν ειναι αρκετά κατω παντως;

Μάλιστα ..

Μιας και μιλαμε μονο για 1 ρυθμιση δες αγαπητε και εσυ ο ιδιος που την εχεις μπροστα σου αν σε βολευει τοσο ή αν χρειαζεται να την ανεβασεις καθολου παραπανω.Υποτιθεται ειναι ρυθμισεις για να σε βολευουν εσενα,οχι εμας που απλα διαβαζουμε γνωμες/αποψεις αλλων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...