MontzOlee Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα στο thread .Προσφατως αγορασα το monitor του τιτλου -AOC AGON AG271QG- και απο τοτε δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις επειδη δεν γνωριζω τι να αλλαξω αν πρεπει κατι.. Αν καποιος εχει τις γνωσεις ή ακομα καλυτερα τις γνωσεις και την ιδια οθονη θα ηθελα την βοηθεια του .. Το μονο που εχω μειωσει ειναι η φωτεινοτητα που ηταν ψηλά οταν ηρθε και την εριξα λιγο.. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
mcrae13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλορίζικη και καλά games, από Ελλάδα την πήρες;
MontzOlee Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Σ ευχαριστω πολυ.. όχι δεν την πήρα απο Ελλάδα , απο εξωτερικό και συγκεκριμένα Amazon.it ...
XMorsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλοριζικη. Ρυθμίσεις από εδω http://www.prad.de/new/monitore/test/2016/test-aoc-ag271qg-teil5.html Brightness 15-20% Color temperature: srgb Gamma: gamma3 Overdrive: strong στα 60hz, medium στα 144hz. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2016 από XMorsX
MontzOlee Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλοριζικη. Ρυθμίσεις από εδω http://www.prad.de/new/monitore/test/2016/test-aoc-ag271qg-teil5.html Brightness 15-20% Color temperature: srgb Gamma: gamma3 Overdrive: strong στα 60hz, medium στα 144hz. Ευχαριστω παρά πολυ φιλε XmorsX , θα τις ακολουθήσω πίστα γιατι εισαι γνωστης στις οθονες. Να σαι καλα 1
NoiSy MaN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλοριζικη. Ρυθμίσεις από εδωhttp://www.prad.de/new/monitore/test/2016/test-aoc-ag271qg-teil5.html Brightness 15-20% Color temperature: srgb Gamma: gamma3 Overdrive: strong στα 60hz, medium στα 144hz. Σε ποια σελίδα λέει αυτές τις ρυθμίσεις? Δεν μπορώ να τις βρω. Ρωτάω γιατί θέλω να βρω τις αντίστοιχες για άλλα monitors.
gregory83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Σε ποια σελίδα λέει αυτές τις ρυθμίσεις? Δεν μπορώ να τις βρω. Ρωτάω γιατί θέλω να βρω τις αντίστοιχες για άλλα monitors. Εδώ μπορείς να βρεις ρυθμίσεις για πολλές οθόνες 1
NoiSy MaN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ μπορείς να βρεις ρυθμίσεις για πολλές οθόνες Ευχαριστώ , δε θα με χαλούσε να απαντήσει και ο Mors για το άλλο site όμως, όσο μεγαλύτερο database τόσο καλύτερα.
XMorsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Σε ποια σελίδα λέει αυτές τις ρυθμίσεις? Δεν μπορώ να τις βρω. Ρωτάω γιατί θέλω να βρω τις αντίστοιχες για άλλα monitors. Τη φωτεινότητα σε διάγραμμα στις πρώτες σελίδες, τα settings εικόνας στο κεφάλαιο που αρχίζει με το color gamut (fabierqualitat), το overdrive στο κεφάλαιο των χρόνων απόκρισης. 1
MontzOlee Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 @XΜorsX επανέρχομαι στο θέμα γιατι οταν μπορεσεις θελω να αφιερωσεις λιγο χρονο και να δεις τις ρυθμίσεις της οθόνης μου όπως ειναι τωρα.Άλλαξα καποια απο τα οποία ανέφερες , καποια δεν τα βρήκα κ στο site που μου έδωσες ειναι κάπως πολύπλοκο οποτε δεν έβγαλα ακρη..Βάζω λοιπον τια φωτογραφίες της οθόνης :
XMorsX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Βάλε το color temperature από το warm στο srgb. Υπάρχει ως επιλογή έτσι? Ρίξε λίγο και το brightness.
MontzOlee Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ναι απ όσο θυμάμαι υπάρχει απλα δεν είμαι κοντα στον υπολογιστή τώρα για να δω. Θα ρίξω λίγο και την φωτεινότα .. ολα τ αλλά ειναι κομπλέ?
XMorsX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Διάβασα και άλλα reviews. Τελικά μάλλον είναι καλύτερα να το αφήσεις σε warm color temperature και gamma 1 setting. Το brightness στο 20 είναι καλά.
MontzOlee Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Οποτε να την αφήσω όπως μου ηρθε εκτός της φωτεινότητας; στο 20 δεν ειναι αρκετά κατω παντως; Μάλιστα .. Ευχαριστω που ασχολείσαι παντως !
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Οποτε να την αφήσω όπως μου ηρθε εκτός της φωτεινότητας; στο 20 δεν ειναι αρκετά κατω παντως; Μάλιστα .. Μιας και μιλαμε μονο για 1 ρυθμιση δες αγαπητε και εσυ ο ιδιος που την εχεις μπροστα σου αν σε βολευει τοσο ή αν χρειαζεται να την ανεβασεις καθολου παραπανω.Υποτιθεται ειναι ρυθμισεις για να σε βολευουν εσενα,οχι εμας που απλα διαβαζουμε γνωμες/αποψεις αλλων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα