iparou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Χαίρετε. Πήρα ένα Cenovo miniPC το οποίο έχει έξοδο HDMΙ και θέλω να το συνδέσω σε μια παλιά LG 1920P η οποία έχει είσοδο VGA και DVI ! Προφανώς είναι καλύτερα να πάρω αντάπτορα/καλώδιο HDMI to DVI αλλά αναρωτιέμαι γιατί οι αντάπτορες/καλώδια HDMI to VGA είναι πιο ακριβοί ? Μήπως επειδή μετατρέπουν το σήμα σε αναλογικό ? Η ποιότητα εικόνας με ποιό θα είναι καλύτερο ? Anyways, κάτι τέτοιο μου αρκεί ? https://www.skroutz.gr/s/7218604/Powertech-Cable-DVI-D-male-HDMI-male-1-5m-CAB-H023.html Thanks !
dpolal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Για το θέμα της τιμής απαντάς μόνος σου, λόγο της μετατροπής σε αναλογικό. Καλύτερο ποιοτικά σήμα θα έχεις με το hdmi.
iparou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Για το θέμα της τιμής απαντάς μόνος σου, λόγο της μετατροπής σε αναλογικό. Καλύτερο ποιοτικά σήμα θα έχεις με το hdmi. Δεν έχει HDMI input το μόνιτορ. Φαντάζομαι εννοείς πως καλύτερη ποιότητα θα έχω με το DVI (ψηφιακό, γαρ).
dpolal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ναί, σόρρυ, αυτό εννοούσα, καλύτερο σήμα έχει το hdmi και δεύτερο έρχεται το DVI που έχεις εσύ με τελευταίο το vga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα