Προς το περιεχόμενο

Sony PlayStation 4 500GB Console + Lego Batman 3: Beyond Gotham + The Lego Movie+ Lego Star Wars the Forc Flash Sale στο Amazon UK - 210 euro [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το λέει; Εγω έδωσα τη διευθυνση μου κανονικα και μου βγαζει επιλογή για πληρωμή...

Postage & Packing: £14.39 για Ελλάδα...

Σύνολο περίπου 232 ευρώ με τα μεταφορικά.

Δημοσ.

258  από skroutz....20 ευρω ειναι πολυ λιγα παντως για να μπεις στην διαδικασια να το παρεις απ αυτους...

Order Summary

Items: GBP 398.52 Postage & Packing: GBP 14.39 Total: GBP 412.91 Promotion Applied: -GBP 218.53

(Order Total: GBP 194.38)

Payment Total: EUR 238,52

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το λεει ξεκαθαρα οτι δεν στελνει Ελλαδα.

This item does not ship to Greece. Κατω απο την τιμη.

αν το αγορασω μου το πληρωνεις?

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια το λεει ξεκαθαρα οτι δεν στελνει Ελλαδα.

This item does not ship to Greece. Κατω απο την τιμη.

Στελνει κανονικα ειναι bug του amazon.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά στέλνει Ελλάδα. Αν το φτάνετε μέχρι το τελευταίο βήμα θα το βλέπατε και μόνοι σας. Είναι γνωστό bug του Αμαζόν στην αρχή.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να το προσπεράσεις! Το βάζεις στο καλάθι και πηγαίνεις κανονικά για πληρωμή, δεν σε εμποδίζει κάτι!

Δημοσ.

Λέω για κάποια που λέει ότι δε στέλνονται Ελλάδα και στο επόμενο βήμα μετά το καλάθι σου κοκκινίζει τη διεύθυνση και λέει άλλαξε διεύθυνση ή ποσότητα, κάτι τέτοιο  :ph34r:

• Moderators
Δημοσ.

Που το λέει; Εγω έδωσα τη διευθυνση μου κανονικα και μου βγαζει επιλογή για πληρωμή...

Postage & Packing: £14.39 για Ελλάδα...

Σύνολο περίπου 232 ευρώ με τα μεταφορικά.

210€ λες στον τιτλο, 232€ μετα απο παρεμβαση συμφορουμιτη μεσα στο ποστ σου το παραπανω.

Να ειστε πιο προσεκτικοι παρακαλω σε τοσο σημαντικα θεματα ωστε να μην εχουμε παραπλανησεις. Η τιμη τιτλου πρεπει να ειναι τελικη και για Ελλαδα.

258  από skroutz....20 ευρω ειναι πολυ λιγα παντως για να μπεις στην διαδικασια να το παρεις απ αυτους...

Order Summary

Items: GBP 398.52 Postage & Packing: GBP 14.39 Total: GBP 412.91 Promotion Applied: -GBP 218.53

(Order Total: GBP 194.38)

Payment Total: EUR 238,52

Τα 20 ευρω δεν ειναι ουτε το ελαχιστο 10% που θελουμε για τοπικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...