tzotzosgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μου, υπάρχουν άπειρα tutorials για αρχάριους σαν εσένα. θα σου απαντήσω και στην ερώτηση σου, γιατί έχεις συνδεθεί σαν απλώς χρήστης και όχι σαν διαχειριστής μιας και δεν γνωρίζεις τα βασικά όπως να κανείς εγκατάσταση το wordpress και ανοίγεις πολλά post βρες ένα άτομο για να σου φτιάξει την ιστοσελίδα που θες.
tzotzosgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Και πως συνδεομαι σαν διαχειριστης? Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση και θέλω να μου απαντήσεις αφού έχεις την ιστοσελίδα σου και είναι σε wordpress όλα αυτά γίνονται για να βγάλεις από το υποσέλιδο "Κατασκευή Ιστοσελίδων: Χρυσός Οδηγός"?
Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Οχι καμια σχεση .Θελω να εγκαταστησω σε ενα μηχανημα το wp Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως να συνδεθω ως admin?Αν ειναι να γραψω wp-admin στο Url και να κανω log in ...αυτο κανω και με βγαζει σε αυτο το dashboard
tzotzosgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 κάνε αποσύνδεση και μετά μπες σαν διαχειριστής. τόσο απλό! σε κάλυψα?
Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μα καλα οι κωδικοι και το username Που εφτιαξα κατα την εγκαασταση για διαχειριστη δεν ηταν?
tzotzosgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 φίλε μου σου είπα βήμα βήμα την διαδικασία για την εγκατάσταση, βλέπω πως δεν καταλαβαίνεις, δες και αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=f7wt1kcNhOs
παπι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αποτι φαινεται δεν εκτελεστηκε ολο το σκιουελ σκριπτ. Κανε ντροπ την βαση και παλι απο την αρχη. Πριν ομως, αλλαξε το εξεκιουτιον ταιμ ουτ σε τιποτα 10 λεπτα. Τελος, την επομενη φορα να γραφεις το τι ερορ ζου βγαζει και να μην μας λες ενα απλο "μου πεταξε ερορ"... για το θεο, μπορει να πεταξει 432828272 ερορς.
Rpanagos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλα πλακα μου κανετε? Τοσες φωτογραφιες εχω ανεβασει Δοκίμασε να αλλάξεις τον χρόνο https://codex.wordpress.org/Common_WordPress_Errors#Maximum_execution_time_exceeded Δεν υπαρχει αρχειο php.ini στο wp Ωριστε και η γραμμη που μου λεει τον κωδικα που ειναι το προβλημα.Τι αλλο να κανω δηλαδη
tzotzosgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά μην πειράζεις τον κώδικα! Γιατί δεν ακολουθείς τα βήματα που σου είπα? η να κανείς όπως στο βίντεο που σου έστειλα?
Rpanagos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τα κανω λεμε,εχω κανει ινσταλ 10 φορες απο την αρχη..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (USERNAME ΚΛΠ)ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΦΩΡΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΡΟΡ ΠΟΥ ΛΕΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΚΑΝΩ REFRESH ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓ ΙΝ ΑΛΛΑ ΤΟ USERNAME ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΩ....μετρηστε ποσες φορες το εχω γραψει
tzotzosgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 λοιπόν άκου στείλε μου μέσω pm το id και password για να σου κάνω εγώ την εγκατάσταση μέσω teamviewer 1
Rpanagos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου και απο εδω!!!Βαλαμε τον wamp και τελειωσε το θεμα.....δεν ξερω τι σκαλωμα ειχε φαει ο xampp
παπι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ειπαμε, το εξεκιουτιον ταιμ. Αυτο που λες εσυ "ενα ερορ". Το αλλαζεις απο το php.ini το οποιο ειναι στο xampp/php/php.ini ή στο κουμπι του κντρολ στη γραμμη του php που γραφει config απανω του.
testestest Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 δεν με πειραζει να ρωταει καποιος που δεν ξερει, αρκει να ειναι προθυμος να μαθει και να μην τα θελει ολα μασημενα. εσυ ομως εισαι και αγενης απο πανω. με αυτη τη νοοτροπια δεν σε βλεπω να πηγαινεις πολυ παραπερα απο την αρχικη σελιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα