Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εχω προβλημα με την εγκατασταση του wordpress.Εχω δοκιμασει ολους του οδηγους για την εκατασταση σε τοπικο δυκτιο με xampp αλλα δεν με συνδεει στο account μου.Μολις τελειωσω με την δημιουργια των κωδικων και του username μου βγαζει για error σε καποιο αρχειο php σε καποια γραμμη κωδικα.Οταν κανω refresh την σελιδα με παει κανονικα στο Log in αλλα δεν δουλευει το username και το password.Μηπως φταιει η βαση δεδομενων?
MichaelJackson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε να το κάνεις με bitnami https://www.apachefriends.org/bitnami_for_xampp.html
Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοει εδω?The default XAMPP password for the MySQL root account is an empty string
MichaelJackson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοει εδω? The default XAMPP password for the MySQL root account is an empty string Ότι όταν εγκαταστήσεις το XAMPP, το MySQL δεν έχει κωδικό μόνο Username: Root κωδικός: "τίποτα". Με λίγα λόγια μόνο αν έχεις αλλάξει τον κωδικό θα σου ζητηθεί από το Bitnami κατα την διάρκεια της εγκατάστασης.
Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ΟΚ μισο να το κανω install Οχι παλι δεν με σθνδεει στο Log in Λοιπον,εγω βαζω το αρχειο wordpress Που κατεβασα στο htdocs .Κανω ολα τα βηματα για το Install του wp τοπικα.παραλληλα εχω φτιαξει μια βαση με ονομα wordpress (χωρις user) και οταν παω να κανω Log in στο wp μου λεει οτι δνε υπαρχει ο χρηστης
MichaelJackson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ΟΚ μισο να το κανω install Οχι παλι δεν με σθνδεει στο Log in Λοιπον, εγω βαζω το αρχειο wordpress Που κατεβασα στο htdocs . Κανω ολα τα βηματα για το Install του wp τοπικα.παραλληλα εχω φτιαξει μια βαση με ονομα wordpress (χωρις user) και οταν παω να κανω Log in στο wp μου λεει οτι δνε υπαρχει ο χρηστης PHP Error ή δεν υπάρχει ο χρήστης του Wordpress? Γιατί αν είναι PHP Error δες τις ρυθμίσεις της βάσης δεδομένων άμα είναι σωστές στο αρχειο wp-config.php
Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 PHP Error ή δεν υπάρχει ο χρήστης του Wordpress? Γιατί αν είναι PHP Error δες τις ρυθμίσεις της βάσης δεδομένων άμα είναι σωστές στο αρχειο wp-config.php Οταν ολοκληρωσω την εγκατασταση πριν παει στην σελιδα του Log in αρχει λιγο και μου βγαζει θεμα οτι υπαρχει καποι σε καποια γραμμη κωδικα. Και μετα στο Log in μου λεει πως δεν υπαρχει χρηστης
MichaelJackson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Οταν ολοκληρωσω την εγκατασταση πριν παει στην σελιδα του Log in αρχει λιγο και μου βγαζει θεμα οτι υπαρχει καποι σε καποια γραμμη κωδικα. Και μετα στο Log in μου λεει πως δεν υπαρχει χρηστης Δες ποια γραμμή κώδικα σε ποιο αρχείο PHP. Άνοιξε το αρχείο με κάποιο Coding πρόγραμμα πχ Notepad++ και δες που μπορεί να έχει πρόβλημα.
Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Βαση δεδομενων φτιαχνω απλα μια βαση με ενα ονομα η θελει και user?
MichaelJackson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Βαση δεδομενων φτιαχνω απλα μια βαση με ενα ονομα η θελει και user? Θα φτιάξεις μία βάση δεδομένων με User και Password. Μετά θα εγκαταστήσεις το Wordpress στην συγκεκριμένη βάση και θα δώσεις τα στοιχεία αυτά αν δεν γίνετε στην εγκατάσταση τότε στο αρχείο wp-config.php.
Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Θα φτιάξεις μία βάση δεδομένων με User και Password. Μετά θα εγκαταστήσεις το Wordpress στην συγκεκριμένη βάση και θα δώσεις τα στοιχεία αυτά αν δεν γίνετε στην εγκατάσταση τότε στο αρχείο wp-config.php. Μετα απο ολα αυτα οταν βαλω στο wp τα στοιχεια της βασης βγαζει ενα ερρορ σε καποια γραμμη κωδικα που ειναι ασχετη.οταν κανω refresh την σελιδα με παει κανονικα στο Log in αλλα τα στοιχεια δεν δουλευουν. Εχω φτικαρει δεν ξερω τι αλλο να κανω. Αυτο μου βγαζει... Και αν κανω refresh την σελιδα θα με παει στο Log in οπου δεν δουλευει
MichaelJackson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο ολα αυτα οταν βαλω στο wp τα στοιχεια της βασης βγαζει ενα ερρορ σε καποια γραμμη κωδικα που ειναι ασχετη.οταν κανω refresh την σελιδα με παει κανονικα στο Log in αλλα τα στοιχεια δεν δουλευουν. Εχω φτικαρει δεν ξερω τι αλλο να κανω. Αυτο μου βγαζει... Και αν κανω refresh την σελιδα θα με παει στο Log in οπου δεν δουλευει Δοκίμασε να αλλάξεις τον χρόνο https://codex.wordpress.org/Common_WordPress_Errors#Maximum_execution_time_exceeded
tzotzosgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά η εγκατάσταση του wordpress είναι παρά απλή! κάνε τα παρακάτω βήματα 1) μπες Mysql και κάνε διαγραφή την βάση δεδομένων που έκανες για το wordpress 2) δημιούργησε νέα βάση δεδομένων πχ wordpress 3) κάνε διαγραφή τον φάκελο που wordpress c /xampp/htdocs/wordpress 4) δημιούργησε τον φάκελο wordpress και μέσα βάλε όλα τα αρχεία του wordpress c /xampp/htdocs 5) πας στον browser σου και γράφεις localhost/wordpress και πατάς enter database: wordpress user: root pass: δεν βάζεις τίποτα!
παπι Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο ολα αυτα οταν βαλω στο wp τα στοιχεια της βασης βγαζει ενα ερρορ σε καποια γραμμη κωδικα που ειναι ασχετη.οταν κανω refresh την σελιδα με παει κανονικα στο Log in αλλα τα στοιχεια δεν δουλευουν. Εχω φτικαρει δεν ξερω τι αλλο να κανω.Αυτο μου βγαζει... Και αν κανω refresh την σελιδα θα με παει στο Log in οπου δεν δουλευει Μετα απο 11 ποστ, το "μου πεταει ενα ερορ" εγινε μαξ εξεκιουτιον ταιμ....
Rpanagos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ωραια κατι καταφερα.Με συνδεσε εδω,το dashboard Ομως γιατι ειναι ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα