isay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, jakegate7 είπε Καλησπερα η τιμη του premium πακετου ειναι 12 ευρω? Νομιζα οτι θα γινόταν αυξηση στα 14. 13,99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω από παλιά λογαριασμό με Premium plan, μου το δείχνει ακόμα στα 11,99€ και δεν έχω λάβει email ενημέρωσης για αλλαγή στην τιμή, ενώ το Standard φαίνεται κανονικά αυξημένο στα 10,99€. Υπάρχει κάποιος με Premium που να χρεώθηκε το τελευταίο διάστημα; Αν ναι, τι ποσό χρεώθηκε; Σε νέους λογαριασμούς όντως φαίνεται να έχει πάει στα 13,99€. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Για αυτο εωτησα, ολες οι χρεωσεις ειναι 11.99 και η επομονη που θα γινει τον Αυγουστο ειναι παλι 11.99. Αν πας ομως στο account και change plan εκει η τιμη ειναι στα 13.99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Ακόμα στα 11,99 μου το έχει στο Change Plan. Μάλλον περιμένει να με χρεώσει ακόμη 1-2 φορές και μετά θα αυξηθεί; Δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Στις 9/7/2019 στις 10:56 ΠΜ, Speculoos είπε Δεν έχει να κάνει με το VPN στην περίπτωση του φίλου στη Γερμανία, αλλά το που έκανε το λογαριασμό. Αν τον έκανε στο γερμανικο Νετφλιξ, τότε απ' όπου εντός ΕΕ και αν βρίσκεται θα έχει πρόσβαση μόνο στο γερμανικό περιεχόμενο. Το περιεχόμενο (ταινίες, σειρές, διαθέσιμοι υπότιτλοι) θα αλλάξει μόνο αν μετακομίσει σε άλλη χώρα της ΕΕ και συνδέεται από κει για μεγάλο (δες >4 μήνες) διάστημα. Καλημέρα, αυτές τις μέρες ήρθε ο φίλος μου Ελλάδα και μου είπε πως το Netflix που έχει του άλλαξε αυτόματα στο Ελληνικό, αυτό σημαίνει πως η αλλαγή με βάση την IP γίνεται άμεσα... οπότε και με το VPN το ίδιο δεν θα γίνει λογικά? Εσύ από που ξέρεις ότι παίρνει 4-6 μήνες για να αλλάξει προέλευση το Netflix? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλημέρα, αυτές τις μέρες ήρθε ο φίλος μου Ελλάδα και μου είπε πως το Netflix που έχει του άλλαξε αυτόματα στο Ελληνικό, αυτό σημαίνει πως η αλλαγή με βάση την IP γίνεται άμεσα... οπότε και με το VPN το ίδιο δεν θα γίνει λογικά? Εσύ από που ξέρεις ότι παίρνει 4-6 μήνες για να αλλάξει προέλευση το Netflix? Πρώτη φορά το ακούω. Αφενός υπάρχει η σχετική ευρωπαϊκή νομοθεσία από πέρσι που υποχρέωσε το Νετφλιξ να μην αλλάζει τους καταλόγους, αφετέρου έχω προσωπική εμπειρία τόσο από φίλους όσο και από την περίπτωσή μου. Ζω στην Ιρλανδία, το λογαριασμό που έχω στο Νετφλιξ τον έφτιαξα με το VPN της δουλειάς όπου έχουμε αγγλική IP όποτε από την πρώτη μέρα είχα πρόσβαση στον αγγλικό κατάλογο. Τους κωδικούς μου τους έχω δώσει σε συγγενείς και φίλους που ζουν στην Ελλάδα και στο Βέλγιο, όλοι έχουν πρόσβαση στο Νετφλιξ UK. Ταξιδεύω πολύ συχνά και σε όποια χώρα εντός ΕΕ έχω πάει δεν έχω δει αλλαγή 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, Speculoos είπε Πρώτη φορά το ακούω. Αφενός υπάρχει η σχετική ευρωπαϊκή νομοθεσία από πέρσι που υποχρέωσε το Νετφλιξ να μην αλλάζει τους καταλόγους, αφετέρου έχω προσωπική εμπειρία τόσο από φίλους όσο και από την περίπτωσή μου. Ζω στην Ιρλανδία, το λογαριασμό που έχω στο Νετφλιξ τον έφτιαξα με το VPN της δουλειάς όπου έχουμε αγγλική IP όποτε από την πρώτη μέρα είχα πρόσβαση στον αγγλικό κατάλογο. Τους κωδικούς μου τους έχω δώσει σε συγγενείς και φίλους που ζουν στην Ελλάδα και στο Βέλγιο, όλοι έχουν πρόσβαση στο Νετφλιξ UK. Ταξιδεύω πολύ συχνά και σε όποια χώρα εντός ΕΕ έχω πάει δεν έχω δει αλλαγή 🤔 Εμένα ο φίλος μου έχει δώσει κωδικούς σε φίλους εδώ στην Ελλάδα, και έχουν το Ελληνικό Netflix ενώ ο αυτός έχει το Γερμανικό Netflix όσο είναι στην Γερμανία... Όταν λες το άνοιγες από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, εννοείς το άνοιγες μαζί με το VPN? Γιατί αν είναι έτσι λογικό είναι όπου και να πας να έχεις το Netflix UK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Εμένα ο φίλος μου έχει δώσει κωδικούς σε φίλους εδώ στην Ελλάδα, και έχουν το Ελληνικό Netflix ενώ ο αυτός έχει το Γερμανικό Netflix όσο είναι στην Γερμανία... Όταν λες το άνοιγες από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, εννοείς το άνοιγες μαζί με το VPN? Γιατί αν είναι έτσι λογικό είναι όπου και να πας να έχεις το Netflix UK. Όχι καμία σχέση με VPN, από το κινητό/τάμπλετ το ανοίγω στα ταξίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Speculoos είπε Όχι καμία σχέση με VPN, από το κινητό/τάμπλετ το ανοίγω στα ταξίδια. Παράξενο... σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Έχω την εντύπωση πάντως πως το περιεχόμενο αλλάζει βάση ip/geolocation. και όχι με το που έχει γίνει ο λογαριασμός. Με Opera VPN (το δωρεάν native VPN του Opera που ουσιαστικά λειτουργεί σαν Proxy) μου δίνει πρόσβαση σε εντελώς πολύ πιο πλούσιο content, κάνοντας χρήση του ελληνικού λογαριασμού μου και επιτέλους μπορώ να δω πράγματα παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 28/7/2019 στις 7:52 ΠΜ, koftis650 είπε Έχω την εντύπωση πάντως πως το περιεχόμενο αλλάζει βάση ip/geolocation. και όχι με το που έχει γίνει ο λογαριασμός. Με Opera VPN (το δωρεάν native VPN του Opera που ουσιαστικά λειτουργεί σαν Proxy) μου δίνει πρόσβαση σε εντελώς πολύ πιο πλούσιο content, κάνοντας χρήση του ελληνικού λογαριασμού μου και επιτέλους μπορώ να δω πράγματα παραπάνω... Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Στις 16/4/2019 στις 1:10 ΠΜ, corduroy27 είπε Πριν από κάνα δίμηνο είχα δοκιμάσει να τρέξω το NETFLIX στην τηλεόραση του αδερφού μου, (LG 42LA690S-ZB). Μοντέλο αν θυμάμαι καλά του 2013, ενώ το Smart περιβάλλον είναι αυτό που έχω ως εικόνα παρακάτω.. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, αφού όχι μόνο η εφαρμογή του NETFLIX ήταν στα Αγγλικά αλλά δεν υπήρχε καν επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους! Είπα λίγες εβδομάδες μετά να το ψάξω λίγο το θέμα και έπεσα σε αυτό το νήμα. Είδα που έγραψαν κάποιοι εδώ ότι το πρόβλημα αυτό λύθηκε και είπα του αδερφού μου να δοκιμάσουμε πάλι. Επιβεβαιώνω λοιπόν κι εγώ ότι στις LG 42LA690S-ZB το πρόβλημα έχει λυθεί. Υπάρχουν κανονικά ελληνικοί υπότιτλοι, ενώ το περιβάλλον του NETFLIX είναι πλήρως εξελληνισμένο. Κάλιο αργά παρά ποτέ. 👌 Ελπίζω να υπάρχει αντίστοιχη εξέλιξη και στα υπόλοιπα μοντέλα της εποχής αυτής, αφού από τεχνικής άποψης δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έχω την LG LA860 και εδώ και κάτι μήνες έχει και αυτή κανονικότατα υπότιτλους. Αν και είχα στείλει μαιλ σε LG και netflix σχετικά και με κάνανε μπαλάκι ο ένας στον άλλο για ευθύνες και δεν περίμενα να γίνει κάτι, μπράβο τους που δεν παράτησαν τις συσκευές μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/7/2019 στις 5:52 ΠΜ, koftis650 είπε Έχω την εντύπωση πάντως πως το περιεχόμενο αλλάζει βάση ip/geolocation. και όχι με το που έχει γίνει ο λογαριασμός. Αυτή τη στιγμή που γράφω βρίσκομαι Ιρλανδία και με ιρλανδική IP, όπως είχα γράψει πιο πάνω το Νετφλιξ λογαριασμό τον είχα κάνει Αγγλία και όπου βρεθώ στην Ευρώπη έχω πρόσβαση μόνο στο αγγλικό περιεχόμενο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα άτομα με τα οποία μοιράζομαι τον λογαριασμό μου, όπου κι αν βρίσκονται βλέπουν αγγλικά αποτελέσματα. Ζήτησα τους κωδικούς φίλου που ζει στην Ελλάδα και έχει κάνει εκεί λογαριασμό. Μπήκα και έψαξα για το Derry girls. Tα αποτελέσματα στον ίδιο υπολογιστή μέσα σε δύο λεπτά φαίνονται παρακάτω. 🤔 Πέρα από τη γλώσσα στο μενού, το ελληνικό Νετφλιξ έχει και τις δύο σεζόν του Derry girls, ενώ το αγγλικό μόνο τη μία λόγω δικαιωμάτων του Channel 4. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Speculoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορώ να σου δείξω ακριβώς με το ίδιο επιχείρημα σου πως πχ με ελληνικό λογαριασμό και ελληνική ipv4, βλέπω μόνο ότι δείνει το Netflix στην Ελλάδα. Βάζω VPN με αμερικανική Ipv4, με τον ίδιο λογαριασμό και αλλάζουν όλα όσον αφορά το περιεχόμενο. Σε αναζήτηση πχ της σειράς bordertown, δες τα αποτελέσματα με ελληνική ipv4 και αμερικάνικη ipv4: (BTW, τα αποτελέσματα είναι εν πτήση, μέσω Qatar WiFi και ένα δικό μου VPN ipsec στο σπίτι και αντίστοιχα με free VPN app που δίνει και αμερικανικούς servers). Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Περίεργο θα το λεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα