Rm.Geko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καπου ειχε παρει το ματι μου σε καποιο ποστ-θεμα για δημιουργια λογαριασμου netfliχ τουρκιας με χρηση vpn για χαμηλωτερη τιμη.Υπαρχει καποιο δοκιμασμενο free vpn που να δινει ip τουρκιας; To εχει δοκιμασει καποιος εχει κανονικα ελληνικους υποτιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroaspros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Στις 11/11/2018 στις 4:52 ΠΜ, Rm.Geko είπε Καπου ειχε παρει το ματι μου σε καποιο ποστ-θεμα για δημιουργια λογαριασμου netfliχ τουρκιας με χρηση vpn για χαμηλωτερη τιμη.Υπαρχει καποιο δοκιμασμενο free vpn που να δινει ip τουρκιας; To εχει δοκιμασει καποιος εχει κανονικα ελληνικους υποτιτλους; Απ ότι είδα είναι πιο ακριβό στην Τουρκία (13.53 ευρώ) και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Τώρα αν ψάχνεις να πληρώνεις λιγότερο από 3 ευρώ το μήνα, τι να σου πω; Αξίζει όλον αυτόν τον κόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Έχω Samsung UE40ES6100 μοντέλο. Ενώ στον υπολογιστή μου βγάζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους στην τηλεόραση έχει μόνο αγγλικούς, ισπανικούς κτλ. Τι μπορώ να κάνω; Από τον υπολογιστή μπορώ να βάλω να παίζει ταινία κ να την βλέπω στην τηλεόραση; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mpampis81 είπε Έχω Samsung UE40ES6100 μοντέλο. Ενώ στον υπολογιστή μου βγάζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους στην τηλεόραση έχει μόνο αγγλικούς, ισπανικούς κτλ. Τι μπορώ να κάνω; Από τον υπολογιστή μπορώ να βάλω να παίζει ταινία κ να την βλέπω στην τηλεόραση; Ευχαριστώ Καλώδιο hdmi με την τηλεοραση σου και θα τα βλέπεις εκει. Το γιατί δεν παιζουν στην τηλεοραση σου, το εχουμε υπαραναλυσει στην παρουσα συζητηση, οποτε διαβαζε αναποδα αν θες να δεις το λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, isay είπε Καλώδιο hdmi με την τηλεοραση σου και θα τα βλέπεις εκει. Το γιατί δεν παιζουν στην τηλεοραση σου, το εχουμε υπαραναλυσει στην παρουσα συζητηση, οποτε διαβαζε αναποδα αν θες να δεις το λογο. Ok . Υπάρχει άλλος τρόπος για monitoring της οθόνης? Δεν έχω κάρτα οθόνης με hdmi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Λύσεις τυπου chromecast ή microsoft wireless display Google them γιατί εχουν περιορισμους αναλογα με τον εξοπλισμο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkLord888 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Το γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου... Εχω συνδεδεμενο το pc με την lg τηλεοραση (που οπως ολοι δεν υποστηριζει ελληνικα στο app του netflix...) Πρόσφατα έκανα format τον υπολογιστη μου και δυστυχως απο τοτε οταν βλεπω netflix στην τηλεοραση μεσω του hdmi κολλαει...... προφανως και εχω τους τελευταιους drivers σε ολα (καρτα γραφικων, μητρικες κλπ...). Αυτο το κανει μονο στο netflix και με ολους τους browsers. Σε κανονικα αρχεια βιντεο που παιζω με gom δεν υπαρχει προβλημα... Δοκιμασα διαφορα κολπακια με refresh rate της οθονης, ή με το Override software rendering list απο το Chrome, αλλα τζιφος.... Εχετε καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δοκίμασες με άλλο καλώδιο; Σου βγάζει κάποιον κωδικό σφάλματος η εφαρμογή του netflixq Έχεις καλή ταχύτητα στο ιντερνετ; Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του netflix να κανονίζει μόνο του την ποιότητα αναπαραγωγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkLord888 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση.. δοκιμασα κ αλλο καλωδιο. Οχι δεν βγαζει κωδικο σφαλματος, παιζουν κανονικα οι ταινιες, απλα "σπαστα". Το ιντερνετ ειναι οκ Πολυ βασικη πληροφορια που ξεχασα να πω. Οταν ειναι κλειστη η tv τοτε η κινηση παει ομαλοτατα και στην οθονη του pc. οταν ανοιγω την τηλεοραση τοτε κολλαει κ στα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Ρύθμισε να παίζει μόνο η οθόνη της τηλεόρασης. Θα πας στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών. Παίζει η μία οθόνη να είναι στα 720p και η άλλη στα 1080p ρυθμισμένη Αν θες να βλέπεις και στις δύο φρόντισε να έχουν την ίδια ανάλυση. Μήπως και φταίει αυτό. Δοκίμασε και με firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Στις 11/11/2018 στις 3:52 ΠΜ, Rm.Geko είπε Καπου ειχε παρει το ματι μου σε καποιο ποστ-θεμα για δημιουργια λογαριασμου netfliχ τουρκιας με χρηση vpn για χαμηλωτερη τιμη.Υπαρχει καποιο δοκιμασμενο free vpn που να δινει ip τουρκιας; To εχει δοκιμασει καποιος εχει κανονικα ελληνικους υποτιτλους; Ναι, για κάπο "περιεργο" λόγο το ποστ εξαφανίστηκε αργότερα 🤷♂️ . Αν ψάξεις λίγο στο ίντερνετ θα βρείς. Δοκιμασμένο τον Σεπτέμβρη Στις 12/11/2018 στις 1:21 ΜΜ, mavroaspros είπε Απ ότι είδα είναι πιο ακριβό στην Τουρκία (13.53 ευρώ) και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Τώρα αν ψάχνεις να πληρώνεις λιγότερο από 3 ευρώ το μήνα, τι να σου πω; Αξίζει όλον αυτόν τον κόπο; Έχω κανονικότατα ελληνικούς υπότιτλους και βρίσκομαι Ισπανία. Έχει να κάνει με τη γλώσσα που επιλέγεις στο μενού του προφίλ νομίζω. Τον Αύγουστο που το έκανα η συνδρομή ήταν 39,99 TL/month , το Σεπτέμβρη πλήρωσα 5,60 κ Οκτώβρη 6,29 euro (ανεβαίνει υποθέτω η λίρα) για το UltraHD, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroaspros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Στις 16/11/2018 στις 6:37 ΜΜ, clevercitizen είπε Ναι, για κάπο "περιεργο" λόγο το ποστ εξαφανίστηκε αργότερα 🤷♂️ . Αν ψάξεις λίγο στο ίντερνετ θα βρείς. Δοκιμασμένο τον Σεπτέμβρη Έχω κανονικότατα ελληνικούς υπότιτλους και βρίσκομαι Ισπανία. Έχει να κάνει με τη γλώσσα που επιλέγεις στο μενού του προφίλ νομίζω. Τον Αύγουστο που το έκανα η συνδρομή ήταν 39,99 TL/month , το Σεπτέμβρη πλήρωσα 5,60 κ Οκτώβρη 6,29 euro (ανεβαίνει υποθέτω η λίρα) για το UltraHD, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα Συμβαίνει το εξής: Αν κάνεις λογαριασμό πχ Ισπανία με γλώσσα ελληνικά, βλέπεις το ισπανικό περιεχόμενο.με ελληνικούς υπότιτλους όπου υπάρχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Σήμερα έκανα το εξής. Μπήκα μέσα από το pc στις ρυθμίσεις και άλλαξα το όνομά μου. Από Αγγλικούς χαρακτήρες πχ Giannis το έβαλα στα Ελληνικά Γιάννης από περιέργεια περισσότερο να δω πως θα μου το βγάλουν δυο παλαιότερες τηλεοράσεις smart. Η μία η οποία παίζει τους υπότιτλους στα Ελληνικά με την νέα κωδικοποίηση αλλά εξακολουθεί να παίζει τα μενού στα Αγγλικά. Η δεύτερη σε καμία περίπτωση δεν έχει παίξει Ελληνικούς υπότιτλους αλλά εννοείται ούτε και τα μενού. Στην πρώτη τηλεόραση πατώντας να ανοίξει η εφαρμογή βλέπω στα Ελληνικά και με χωρίς παράξενους χαρακτήρες τα εξής Η netflix θα σας ενημερώνει κατά διαστήματα για τους όρους χρήσεις, πνευματικά δικαιώματα κτλ.... και με ρώτησε αν συμφωνώ. Υπέθεσα ότι λύθηκε το θέμα και με τα μενού και πατάω συμφωνώ. ( Έπρεπε να το φωτογραφήσω το στιγμιότυπο αυτό) Να που όμως συνέχισε πάλι το menu να είναι στα Αγγλικά όπως ήταν δηλαδή. Το όνομά μου φυσικά εμφανίζεται κανονικά ως Γιάννης πλέον δηλαδή δέχτηκε την αλλαγή και εμφανίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Η άλλη τηλεόραση συνέχισε τα ίδια όπως πρώτα. Πουθενά Ελληνικά στα μενού αλλά και στους υπότιτλους. Το όνομα χρήστη όμως κανονικά το εμφάνισε στα Ελληνικά. Συμπεραίνω λοιπόν ότι απλά οι κατασκευαστές δεν θέλουν να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές και όχι ότι οι τηλεοράσεις δεν μπορούν να αναπαράγουν τους Ελληνικούς υπότιτλους. Ο λόγος για να πουλήσουν νέες συσκευές. Κάποιος με τεχνικές γνώσεις ας μας το εξηγήσει πως γίνεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλο θα ητανε να μας πει Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από blackhill66 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 13/11/2018 στις 11:02 ΜΜ, mpampis81 είπε Ok . Υπάρχει άλλος τρόπος για monitoring της οθόνης? Δεν έχω κάρτα οθόνης με hdmi.. Για κάρτα γραφικών στο pc με hdmi θέλω περίπου 40_50€. Αυτό https://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles-tablets-accessories/gadgets/mediaplayer-google-chromecast-2015-streaming-ga3a00095-a07-z01.html είναι ίδιο με αυτό ; https://www.ebay.com/itm/Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-2018-2nd-Generation-HDMI-Black-BC2/202390688594?hash=item2f1f6cd352:g:300AAOSw8lhbY7iV&redirect=mobile Δεν υπάρχει άλλος τρόπος μέσω wifi πχ ότι δείχνει η οθόνη του υπολογιστή να δείχνει κ η τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα