theopan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 16/8/2018 στις 12:04 ΜΜ, 26ska είπε Βλέπω ότι πλέον πια στην τηλεόραση μου που δεν υποστήριζε ελληνικούς υπότιτλους,είναι του 12 ,τώρα υποστηρίζει κανονικά.ολα είναι υποτιτλισμενα, επιτέλους. Και σε εμένα ακριβώς το ίδιο συνέβη. Έχω μια Philips 47PFH6309/88 αγορασμένη το 2015 η οποία νομίζω ήταν μοντέλο 2014, με πιο πρόσφατη έκδοση Netflix 2.24.98 (θυμάμαι είχε αναβαθμιστεί 1-2 φορές σε διάφορα fw updates της τηλεόρασης που έβγαιναν μέχρι πριν κανένα χρόνο αλλά δεν παύει να είναι παμπάλαια). Δεν εμφάνιζε Ελληνικούς υπότιτλους. Χθες διαπίστωσα ότι πλέον τους εμφανίζει και παίζουν κανονικά σε οποιαδήποτε σειρά δοκίμασα. Κάντε πάντως μια δοκιμή όσοι έχετε ακόμα προβλήματα. Προ κάποιων μηνών που είχα το πρόβλημα ακόμα, είχα δοκιμάσει να ξεκινήσω να βλέπω μια σειρά -δεν θυμάμαι ποιά αλλά σε 2-3 νομίζω το κατάφερα- από την εφαρμογή του κινητού μου και στη συνέχεια πάτησα το στο app του κινητού το κουμπί για streaming οπότε μου άνοιξε η εφαρμογή στην τηλεόραση και συνέχισε να παίζει εκεί με τους Ελληνικούς υπότιτλους να φαίνονται κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ειχα μιλησει πριν λιγο καιρο με το τμημα εξυπηρετησης κ μου ειχαν πει οτι σταδιακα θα αναβαθμισουν τους υποτιτλους για να παιζουν κ στις πιο παλιες τηλεορασεις... Μπραβο, καποιοι λενε κ την αληθεια..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisdalas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Μένω Αγγλία κ έκανα netflix account. Το έχω γυρίσει στα ελληνικά και σε κάποιες σειρές πχ narcos, casa de papel έχει υπότιτλους ελληνικούς, αλλά σε άλλες όπως unabomber, better call soul δεν έχει.. Δοκίμασα κ με vpn αλλά πάλι δεν έχει σαυτες. Επειδή ξέρω ότι στην Ελλάδα έχουν αυτές οι σειρές υπότιτλους δοκίμασα πάλι από Αγγλία να μπω με account φίλου που εχει γίνει στην Ελλάδα και τότε εμφανίζονται οι υπότιτλοι ακόμα κ σε κάποια ντοκιμαντέρ που δεν πίστευα ότι θα έχει... Τελικά παίζει ρόλο που θα γίνει την πρώτη φορά το account; δεν έχω καταλάβει...μπορώ να κάνω κάτι να το αλλάξω αυτό γιατί οι αγγλικοί υπότιτλοι είναι cc και σπάνε νεύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scooterlord Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/8/2018 στις 12:18 ΜΜ, mr.Vox είπε Πράγματι αλλάζοντας σε κονσόλα οι υπότιτλοι έγιναν μεγαλύτεροι αλλά τα menu πχ Who is watching και ο τίτλος του έργου περίληψη κτλ παραμένουν στην Αγγλική. Αυτά στην Panasonic. Στην LG θα το δω το βράδυ αφού φεύγω για δουλειά τώρα. Ευχαριστώ. Αξίζει και άλλο ψάξιμο πάντως. Με ποιά ρύθμιση πέτυχες και την αλλαγή των menu; Κι εγώ μια LG του 12 έχω.. 55LM760s... αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είχε κανείς καμιά εξέλιηξη επί του θέματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Παλι χαλασε η εφαρμογη για windows 10 παιζει μονο HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroaspros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις κυκλοφόρησε σήμερα 11/10, update για κάποιες LG με netcast (LN και LA) Λέει: "Fix that the Netflix login isn’t saved due to disk full in common data area." (Δεν το δοκίμασα ακόμα...) https://www.lg.com/gr/support/support-product/lg-32LA620S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδιες μια ερωτηση,ο πεθερος μου εβαλε WIND boxακι για να βλεπει αθλητικα....το NETFLIX που εχει του ειναι αχρηστο,δε το βλεπει,υπαρχει τροπος να παρω εγω τη θεαση του NETFLIX ? Εχει κωδικους που παιρνω απο καπου? για πειτε,δεν εχω ιδεα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, kekos123 είπε Ρε παιδιες μια ερωτηση,ο πεθερος μου εβαλε WIND boxακι για να βλεπει αθλητικα....το NETFLIX που εχει του ειναι αχρηστο,δε το βλεπει,υπαρχει τροπος να παρω εγω τη θεαση του NETFLIX ? Εχει κωδικους που παιρνω απο καπου? για πειτε,δεν εχω ιδεα! Νομιζω πως δεν "κλεβεις" το προγραμμα. Αν εισαι συνδρομητης του Νετφλιξ συνδεεσαι απο οπουδηποτε. Βεβαια, δεν ξερω αν εσυ το πληρωσες μεσω της WIND. Αυτα τα κολπακια με τις εταιριες δεν τα γνωριζω. Προσωπικα, προσπαθω να αποφευγω να πληρωνω υπηρεσιες μεσω ελληνικων εταιριων τηλεποικινωνιας κτλ. και να κανω εγγραφη μονος μου στο σαιτ της. Αν ηξερα πως "λειτουργουν" τα πακετα της WIND και των υπολοιπων θα ηξερα να σου δωσω μια πιο σιγουρη απαντηση. Απλα υποθετω τωρα, ε... Αυτο καταλαβα απο την ερωτηση σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Ρωταω απλα αν παιρνω απο καπου κωδικους ,λογικα υπαρχουν στο box του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μπεις στην εφαρμογή δεν σου λέει τι πρόγραμμα έχεις; Ή στις ρυθμίσεις σε πόσες οθόνες μπορείς να βλέπεις; Στοιχεία πελάτη λογαριασμός πως το λέει.. Στη τελική πάρε τηλέφωνο στην wind και ρώτα τους ότι θες να βλέπεις μέσα από τον υπολογιστή σου αν φυσικά το επιτρέπει το συμβόλαιο και που βρίσκονται οι κωδικοί ή να στους δώσουν. Ας πάρει ο ιδιοκτήτης της γραμμής τηλέφωνο και να του ζητήσει. Τι λέει το συμβόλαιο; Υποθέτω τώρα. Γιατί εγώ πληρώνω κατευθείαν την Netflix και βλέπω από όπου θέλω. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από mr.Vox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mr.Vox είπε Υποθέτω τώρα. Γιατί εγώ πληρώνω κατευθείαν την Netflix και βλέπω από όπου θέλω. Ναι ρε, φιλε. Αν εχεις κανει εγγραφη απο το επισημο σαιτ του Νετφλιξ, μπορεις να κανεις εισοδο απο οπουδηποτε, αρκει την ιδια χρονικη στιγμη να παρακολουθουν 2 ατομα σε 2 διαφορετικες οθονες ταυτοχρονα, στα 1080, με ~10 ευρω/μηνα. Οι περισσοτεροι, αυτο το πακετο βαζουν... Αλλα και παλι, δεν πιστευω να χρειαζεται το προγραμμα σαν προγραμμα καποιον κωδικο για να μπεις απο την WIND. Ισως να χρειαζεται το BOXακι ως BOXακι καποιον κωδικο προσβασης στο "περιβαλλον" του. Υποθετω.... 12 λεπτά πριν, kekos123 είπε Ρωταω απλα αν παιρνω απο καπου κωδικους ,λογικα υπαρχουν στο box του ? Δοκιμασε να κανεις εισοδο με τον κωδικο που εχεις για Νετφλιξ και αν κολλησεις καπου παρε τηλ. στη WIND να σου εξηγησουν οι αρμοδιοι επι του θεματος. Δικο τους ειναι το BOX, αυτοι, λογικα, θα ξερουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απ' ό,τι λέει στη σελίδα τους, δε σου δίνουν credentials, αλλά έναν κωδικό για χρηματική πίστωση στο Netflix, που λογικά τον βάζεις σε λογαριασμό που θα φτιάξεις εσύ. Quote Η προσφορά ισχύει για το Standard (Τυπικό) Πακέτο συνδρομής στο Netflix που σου προσφέρει ταυτόχρονη παρακολούθηση σε 2 οθόνες σε υψηλή ανάλυση (HD). Επειδή η πίστωση στο λογαριασμό Netflix δεν είναι χρονική (σε μήνες) αλλά χρηματική (σε ευρώ), μπορείς να εξαργυρώσεις το ποσό που δικαιούσαι σε μεγαλύτερο πακέτο αλλά για λιγότερο χρόνο ή σε χαμηλότερο πακέτο για περισσότερο χρόνο. Επίσης: Quote Μόλις ενεργοποιηθεί η υπηρεσία WIND VISION, θα λάβεις μήνυμα (sms) που θα σε παραπέμπει να κάνεις login στο myWIND για να εξαργυρώσεις το δώρο σου. Επίλεξε τον σχετικό σύνδεσμο που εμφανίζεται στο μήνυμα (διαφορετικά πληκτρολόγησε απευθείας τη διεύθυνση είτε από το κινητό σου είτε από τον υπολογιστή σου) κάνε login στο myWIND χρησιμοποιώντας browser, και πάτησε στο ειδικό banner που αναφέρεται η Netflix προσφορά. Στη συνέχεια, ακολούθησε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από infin1tyGR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν έχεις κωδικούς μπαίνεις από όπου θές. Εκτός αν η Wind κλειδώνει την συσκευή με την θέαση. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8pins Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 καλησπέρα σας, Θα ήθελα την βοηθεια σας, εχω μια samsung smart 4k και εδω και μερικους μηνες εχω συνδρομη στο netflix, μεχρι προσφατα ειχα adsl με συγχρονισμο στα 16mbps και η εφαρμογη τους επαιζε 9-10mbps (connection speed) και επαιζε μονιμα 4,64mbps/1080 , αναβαθμισα λοιπον την γραμμη μου για να μπορω να βλεπω UHD, η γραμμη μου πλεον ειναι 50mbps και η τηλεοραση παιρνει μετρηση μεσω speedtest μονιμα 40+ mbps (ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο) αλλα στην εφαρμογη του netflix μετραει κατω απο 9mbps και παλι παιζει 4,64mbps/1080. Απο το Support τους επιμενουν οτι φταει ο provider. Εχω δοκιμασει ολες τις πιθανες ρυθμισεις, ασυρματα, ενσυρματα με καρφωτες ρυθμισεις, με dns google και βονταφον (μεσω οτε ειναι βεβαια το ιντερνετ) αλλα και παλι τζιφος. Εχει κανεις καμια προταση? Ευχαριστω, Δημητρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Για να είναι καρφωμένη στο ίδιο ακριβώς bandwidth μου φαίνεται περισσότερο για hardware limit. Με WiFi πόσο δίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα