Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

42 λεπτά πριν, Atropos28 είπε

Σε καποια παιδικα θα θέλαμε μεταγλωττιση βέβαια. Κατά τα άλλα αν το μοιραστείς, η υπηρεσία σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι τζάμπα.

Μεταγλώτιση δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν όπως κάνουν με τους υπότιλους γιατί έχει μεγάλο κόστος μόνο αν αγοράσουν δικαιώματα από κάποια, παλιά βέβαια.

Μία μέρα δεν θυμάμαι ποιο αλλά πέτυχα ένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, Atropos28 said:

Σε καποια παιδικα θα θέλαμε μεταγλωττιση βέβαια. Κατά τα άλλα αν το μοιραστείς, η υπηρεσία σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι τζάμπα.

Αν δε το μοιραστεις;

Δύο ερωτήσεις:

Ταξιδεύω συχνά εξωτερικό, θα έχω πρόβλημα με τις πολλές διαφορετικές IP που θα βλέπει το Netflix; Υπάρχει περίπτωση να με μπλοκάρει;

Υπάρχει τρόπος να δω το αμερικάνικο περιεχόμενο πχ με VPN ή δεν λειτουργεί καλά με Netflix;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδια εμενα στην τηλεοραση δεν εμφανιζει ελληνικους υποτιτλους στο 95% των ταινιων.. 

Κινητο, pc εχει κανονικα.. Ειναι lg smart tv του 12..Δεν εμπαινε καν στο netflix, κατι πειραξα απο δω κ απο κει κ μπαινει κανονικα τωρα.. Απλα δεν μου εμφανιζει ελλ. υποτιτλους.. Βρηκαμε λυση?? 

29 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Ρε παιδια εμενα στην τηλεοραση δεν εμφανιζει ελληνικους υποτιτλους στο 95% των ταινιων.. 

Κινητο, pc εχει κανονικα.. Ειναι lg smart tv του 12..Δεν εμπαινε καν στο netflix, κατι πειραξα απο δω κ απο κει κ μπαινει κανονικα τωρα.. Απλα δεν μου εμφανιζει ελλ. υποτιτλους.. Βρηκαμε λυση?? 

Δεν πρόκειται να παίξει. Μοντέλα το '12 και πριν δεν υποστηρίζονται πλέον λόγω μη προσθήκης υποστήριξης από την LG για τον τύπο ελληνικών υποτίτλων που χρησιμοποιεί η Netflix.

• Like 1

1 ώρα πριν, dali13gr είπε

Δεν πρόκειται να παίξει. Μοντέλα το '12 και πριν δεν υποστηρίζονται πλέον λόγω μη προσθήκης υποστήριξης από την LG για τον τύπο ελληνικών υποτίτλων που χρησιμοποιεί η Netflix.

Ευχαριστω φιλε μου.. Μιλησα κ με το support της netflix κ μου εξηγησαν τη διαδικασια λεπτομερως.. Στις πιο καινουριες σειρες, ταινιες παιζει κανονικα τα ελληνικα.. Εχει να κανει με την εικονα των υποτιτλων.. 

Αφού είναι του 12 και παίζει έστω τις καινούργιες προσθήκες σειρών και ταινιών του netflix νε Ελληνικούς υπότιτλους μην μιλάς καθόλου. Σε δική μου lg του 13 δεν επιτρέπεται καμία άλλη επιλογή υποτίτλων πλην Τουρκικών και Αγγλικών.

3 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Αφού είναι του 12 και παίζει έστω τις καινούργιες προσθήκες σειρών και ταινιών του netflix νε Ελληνικούς υπότιτλους μην μιλάς καθόλου. Σε δική μου lg του 13 δεν επιτρέπεται καμία άλλη επιλογή υποτίτλων πλην Τουρκικών και Αγγλικών.

Δεν σου παιζει? Δε νομιζω γτ δεν εχει να κανει με την τηλεοραση.. Θες να το τσεκαρεις? Βαλε το money heist.. 

Δεν παίζει. Δεν πατιέτσι η μπάρα στο κάτω μέρος για να εμφανιστούν τα Ελληνικά όπως σε μια. Panasonic του 14 που βλέπει ανάλογα τους Ελληνικούς.

Δοκίμασα το calibre. Θα δοκιμάσω και με αυτό που λες.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Calibre σε όσους αρέσουν τα θρίλερ μιας και το συζητάμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση ότι θα παίξει. Σε ενός κολλητού που είχε το ίδιο προβλημα σε μια lg  με αγγλικά και τουρκικά μόνο, στις καινούργιες του βγάζει κανονικά τις κίτρινες ελληνικές ψείρες.

Επεξ/σία από dfokas21

43 λεπτά πριν, dfokas21 είπε

Έχω την εντύπωση ότι θα παίξει. Σε ενός κολλητού που είχε το ίδιο προβλημα σε μια lg  με αγγλικά και τουρκικά μόνο, στις καινούργιες του βγάζει κανονικά τις κίτρινες ελληνικές ψείρες.

Ναι, στις νεες προσθήκες εχει κανονικα ελληνικους υποτιτλους.. 

Θα το δω και εγώ κάποια στιγμή στην LG που προανέφερα.

Πάντως κάπου είχα δει αυτούς τους κίτρινους υπότιτλους και ήταν απαράδεκτοι σε κάθε περίπτωση. Δεν έχω και προβλήματα όρασης κιόλας

Καλημέρα, σκέφτομαι να χτυπήσω μια LG και συγκεκριμμένα αυτή εδω λόγω της χαμηλής τιμής που έχει. Παρατηρώ βέβαια οτι την έχουν μόνο skroutzομάγαζα και οχι μεγάλα καταστήματα για κάποιο λόγο (παραεισαγωγή? κάτι άλλο?) τεσπά η ερώτηση μου είναι αν το μοντέλο για οποιαδήποτε λόγο δεν κυκλοφορεί επίσημα Ελλάδα παίζει να έχω θέμα με τους Ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix?

Είναι ενας απο τους βασικούς λόγους που θέλω να αλλάξω τηλεόραση οι υπότιτλοι και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...