elpaso1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θελω να στηριξω λιγο και εγω με τον τροπο μου, και καθως μου αρεσουν οι ξενες σειρες, σκεφτομαι για συνδρομη στο netflix. Κυριως θελω να βλεπω στην τηλεοραση και στα δυο tablet που εχω. ( Lenovo και Ipad ) Θα ειναι ευκολο να βλεπω τις σειρες χωρις προβληματα στο Ipad ή οχι; Επισης, πιστευετε οτι πλεον η λιστα ειναι επαρκης; Αναφερομαι στις σειρες με τους Ελληνικους υποτιτλους. Υπαρχει καποια συνδρομη που να με αναγκαζει να κατσω για ενα χρονο, ή μπορω να ακυρωσω ανα πασα στιγμη; Οντως δινει ενα μηνα δωρεαν; Υπαρχουν παγιδες γενικοτερα; Καινουριες σειρες θα δειχνει; Γνωστες σειρες οπως Walking dead, Westworld, Game of Thrones; Απ'οτι ειδα οχι.. Η λιστα ισχυει; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από elpaso1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Θελω να στηριξω λιγο και εγω με τον τροπο μου, και καθως μου αρεσουν οι ξενες σειρες, σκεφτομαι για συνδρομη στο netflix. Κυριως θελω να βλεπω στην τηλεοραση και στα δυο tablet που εχω. ( Lenovo και Ipad ) Θα ειναι ευκολο να βλεπω τις σειρες χωρις προβληματα στο Ipad ή οχι; Επισης, πιστευετε οτι πλεον η λιστα ειναι επαρκης; Αναφερομαι στις σειρες με τους Ελληνικους υποτιτλους. Υπαρχει καποια συνδρομη που να με αναγκαζει να κατσω για ενα χρονο, ή μπορω να ακυρωσω ανα πασα στιγμη; Οντως δινει ενα μηνα δωρεαν; Υπαρχουν παγιδες γενικοτερα; Καινουριες σειρες θα δειχνει; Γνωστες σειρες οπως Walking dead, Westworld, Game of Thrones; Απ'οτι ειδα οχι.. Η λιστα ισχυει; οποτε θελεις διακοπτεις ακομα και αν δεις εναν μηνα δωρεαν και διακοψεις χωρις να πληωσεις κανεαν μηνα,οποτε δοκιμαζεις και αν δεν σου αρεσει την κανεις με ελαφρια ,εγω παντως δεν γνωρισα καποιο που να εχει διακοψει απο την στιγμη που ξεκινησε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Απλά θέλω οπωσδήποτε υπότιτλους, γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνω. Διάβαζα ότι μέχρι πέρυσι δεν υπήρχε τρελή ποικιλία. Έχει αλλάξει προς το καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpas0u Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Προς το πολύ καλύτερο. Νομίζω δεν υπάρχει σειρά/ταινία που να είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix, που να μην έχει ελληνικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μα αναφέρομαι σε σχέση με το Αμερικανικό Netflix. Αυτό έλειπε να έβαζαν σειρές στο Ελληνικό χωρίς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Οχι δεν εχει την ποικιλια που εχει το αμερικανικο. Σειρες που ειναι φαροι σε αλλα δικτυα ή streaming υπηρεσιες μην περιμενεις να τα δεις στο netflix(πλην εξαιρεσεων οπου εχει τα δικαιωματα εκτος αμερικης). Παντως υπαρχουν παρα πολλες σειρες διαθεσιμες. Ετσι και αλλιως κανε τον ενα μηνα δοκιμη και αν δεν σου αρεσει διακοπτεις χωρις να πληρωσεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 On 29/05/2018 at 21:07, papoys1 said: Εγώ πήρα μία καινούργια τηλεόραση που έχει στο πληκτρολόγιο netflix και ασύρματη σύνδεση με ίντερνετ. Μπήκαμε απλά κάναμε εγγραφή και παίζει μια χαρά. Και εγώ ήμουν κατά.Είχε ένα φίλος το φτηνό των 10 ευρώ μόνος.Μου έδωσε τη μία συνδρομή και θα πληρώνουμε από 5. Τελικά όλη η οικογένεια το βρήκε καλό ο καθένας για τους δικούς του λόγους.Άλλος για ταινίες άλλος για σειρές,ακόμη βρήκα και μεταγλωτισμένη ταινία με κινούμενα σχέδια για την εγγονή. Σίγουρα αξίζει τα 5 ευρώ το μήνα. Πως το κάνατε αυτό με τα 5 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μοιράστηκαν την συνδρομή 2 άτομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Γίνεται με έναν λογαριασμό να παίζει ταυτόχρονα σε διαφορετικές τηλεοράσεις, από διαφορετικά σπίτια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Εγω εχω την συνδρομη των 12€ και παιζει σε δυο σπιτια και 4 τηλεορασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μεχρι ποσες συσκευες ειναι ταυτοχρονα; Ειναι νομιμο; Δλδ μπορει με μια συνδρομη να δουνε 1000 ατομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Μεχρι ποσες συσκευες ειναι ταυτοχρονα; Ειναι νομιμο; Δλδ μπορει με μια συνδρομη να δουνε 1000 ατομα; Στην πιο ακριβή συνδρομή σου δίνει μέχρι 4 συσκευές να βλέπουν ταυτόχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Νομιμο ειναι απο την στιγμη που πληρωνεις την αναλογη συνδρομη. Αν πχ εχεις την συνδρομη των 10€ μπορεις να δεις σε 2 συσκευες ταυτοχρονα, αλλα την εφαρμογη μπορεις να την εχεις εγκατεστημενη σε 5 συσκευες, δεν υπαρχει καποιος περιορισμος προς το παρον(δεν τον ξερω τουλαχιστον). Αν εχεις την συνδρομη των12€ μπορεις να δεις σε 4 συσκευες ταυτοχρονα + το 4Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpas0u Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Μα αναφέρομαι σε σχέση με το Αμερικανικό Netflix. Αυτό έλειπε να έβαζαν σειρές στο Ελληνικό χωρίς υπότιτλους. Κι εγώ αναφέρομαι σε σχέση με πέρισυ, το οποίο ήταν και αυτό που ρώτησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Στις 4/6/2018 στις 4:16 ΜΜ, mpas0u είπε Προς το πολύ καλύτερο. Νομίζω δεν υπάρχει σειρά/ταινία που να είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix, που να μην έχει ελληνικούς υπότιτλους. Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα