dali13gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Το Amazon το στέλνει Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Έχω προβλήματα με Netflix casting τον τελευταίο καιρό. Από δύο διαφορετικά κινητά, σε 3 διαφορετικά Chromecast (1/2 models) και εντός διαφορετικών δικτύων, συνέχεια λαμβάνω το μύνημα brain freeze σε Chromecast, οταν στέλνω κάτι από Netflix app. Φυσικά κανένα άλλο πρόβλημα με οποιοδήποτε άλλο casting (YouTube, terrarium, chrome etc). Κανά δύο φορές ξεκολλάει με mobile reload/Chromecast reload αλλά δεν είναι προφανώς αποδεκτή λύση. Το έχει συναντήσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Τελικά με τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρος με αυτό το netflix. Όλο προβλήματα είτε με τα διάφορα κουτιά είτε με ότι άλλο. Μάλλον και εγώ θα διακόψω αφού όλο στο ψάξιμο επίλυσης τέτοιων θεμάτων είμαι παρά στο να παρακολουθώ πρόγραμμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Κλείνω το ipv6 και no problem..... κάνει casting μια χαρά τώρα το Netflix... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, koftis650 είπε Κλείνω το ipv6 και no problem..... κάνει casting μια χαρά τώρα το Netflix... 3 ώρες πριν, mr.Vox είπε Τελικά με τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρος με αυτό το netflix. Όλο προβλήματα είτε με τα διάφορα κουτιά είτε με ότι άλλο. Μάλλον και εγώ θα διακόψω αφού όλο στο ψάξιμο επίλυσης τέτοιων θεμάτων είμαι παρά στο να παρακολουθώ πρόγραμμα. 3 ώρες πριν, koftis650 είπε Έχω προβλήματα με Netflix casting τον τελευταίο καιρό. Από δύο διαφορετικά κινητά, σε 3 διαφορετικά Chromecast (1/2 models) και εντός διαφορετικών δικτύων, συνέχεια λαμβάνω το μύνημα brain freeze σε Chromecast, οταν στέλνω κάτι από Netflix app. Φυσικά κανένα άλλο πρόβλημα με οποιοδήποτε άλλο casting (YouTube, terrarium, chrome etc). Κανά δύο φορές ξεκολλάει με mobile reload/Chromecast reload αλλά δεν είναι προφανώς αποδεκτή λύση. Το έχει συναντήσει κανείς; Στις 3/5/2018 στις 6:47 ΜΜ, dali13gr είπε Το Amazon το στέλνει Ελλάδα. Παιδιά, προσπαθήστε να μείνει καθαρό αυτό το θεμα και μονο για θεματα/προβληματα που εχουν να κάνουν με υποτιτλους. Για αλλους ειδους προβληματα ανοιξτε καλυτερα νεο θεμα με αλλο τιτλο και ας μπαινει εκει οτιδηποτε μη σχετικο. Ετσι ΚΑΙ θα ειναι μαζεμενα τα προβληματα με λύσεις, συν οτι τα προβληματα με ελληνικους υποτιτλους δεν θα χάνονται αναμεσα σε αλλα ασχετα μηνυματα. Το netflix μου παιζει άριστα, και στην tv και στα boxes. Δεν βρίσκω κανενα λόγο να το κόψω ειδικά για το μηνιαίο ποσό που πληρώνω (ομαδικός λογαριασμός). Σε αυτά τα λεφτα, με αυτες τις παροχές δεν υπάρχει κάτι αλλο πιο vfm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/5/2018 στις 6:55 ΜΜ, mr.Vox είπε Τελικά με τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρος με αυτό το netflix. Όλο προβλήματα είτε με τα διάφορα κουτιά είτε με ότι άλλο. Μάλλον και εγώ θα διακόψω αφού όλο στο ψάξιμο επίλυσης τέτοιων θεμάτων είμαι παρά στο να παρακολουθώ πρόγραμμα. Το έχω πει χιλιάδες φορές και θα το ξαναπώ. ΜΟΝΟ το pc desktop/mini pc/laptop παίζει τα ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ!!! χωρίς να παιδεύεσαι με ρυθμίσεις και διάφορα προβλήματα!!! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Leon Scott Kennedy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Και με playstation να προσθέσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 46 λεπτά πριν, 26ska είπε Και με playstation να προσθέσω... Σωστά! Το ξέχασα να το αναφέρω αυτό και να φανταστείς ότι στο ps4 βλέπω Netflix! Βασικά βλέπω στο σαλόνι από ps4 στο υπνοδωμάτιο από smart tv κι έχω και στο pc! EDIT: Λογικά και σε Xbox! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 θελω να κανω μια ερωτηση αξιζει καπιος να γινει μελος στο netflix?? απο ταινιες και σειρες εχει τα παντα./?? απο καινουργιες?? η οχι?? και γενικως υπαρχουν υποτιτλοι για ολες τις ταινιες και σειρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δίχως παρεξήγηση, αλλά γιατί δεν κάνεις λογαριασμό να κρίνεις ο ίδιος; Δωρεάν είναι ο πρώτος μήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 θα κανω εναν λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Στις 20/5/2018 στις 11:15 ΜΜ, captain gold είπε θελω να κανω μια ερωτηση αξιζει καπιος να γινει μελος στο netflix?? απο ταινιες και σειρες εχει τα παντα./?? απο καινουργιες?? η οχι?? και γενικως υπαρχουν υποτιτλοι για ολες τις ταινιες και σειρες? Ταινίες ίσως να μην έχει πολλές (και σίγουρα όχι τις πολύ νέες κυκλοφορίες) αλλά από σειρές έχει μπόλικες!!! Για μένα (με τόσες σειρές που έχω βάλει στη λίστα να δω και θα έχω να δω για πολύ καιρό!!!) αξίζει τα 10 ευρό το μήνα!!!Αλλά όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω,φτιάξε ένα λογαριασμό και δες από μόνος σου αν σου αρέσει η όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Στις 5/5/2018 στις 6:55 ΜΜ, mr.Vox είπε Τελικά με τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρος με αυτό το netflix. Όλο προβλήματα είτε με τα διάφορα κουτιά είτε με ότι άλλο. Μάλλον και εγώ θα διακόψω αφού όλο στο ψάξιμο επίλυσης τέτοιων θεμάτων είμαι παρά στο να παρακολουθώ πρόγραμμα. Εγώ πήρα μία καινούργια τηλεόραση που έχει στο πληκτρολόγιο netflix και ασύρματη σύνδεση με ίντερνετ. Μπήκαμε απλά κάναμε εγγραφή και παίζει μια χαρά. 1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ταινίες ίσως να μην έχει πολλές (και σίγουρα όχι τις πολύ νέες κυκλοφορίες) αλλά από σειρές έχει μπόλικες!!! Για μένα (με τόσες σειρές που έχω βάλει στη λίστα να δω και θα έχω να δω για πολύ καιρό!!!) αξίζει τα 10 ευρό το μήνα!!!Αλλά όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω,φτιάξε ένα λογαριασμό και δες από μόνος σου αν σου αρέσει η όχι. Και εγώ ήμουν κατά.Είχε ένα φίλος το φτηνό των 10 ευρώ μόνος.Μου έδωσε τη μία συνδρομή και θα πληρώνουμε από 5. Τελικά όλη η οικογένεια το βρήκε καλό ο καθένας για τους δικούς του λόγους.Άλλος για ταινίες άλλος για σειρές,ακόμη βρήκα και μεταγλωτισμένη ταινία με κινούμενα σχέδια για την εγγονή. Σίγουρα αξίζει τα 5 ευρώ το μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το netflix μεσω chromecast. Σήμερα άνοιξα την εφαρμογή και έκανα την ένωση αλλά δεν μου γράφει στα ελληνικά "ετοιμο για μετάδοση", αλλά εμφανίζει αγγλικά ερωτηματικά. το ίδιο και όταν φορτώνει τα στοιχεία του επεισοδίου. Μόλις αρχίσει το επεισόδιο όλα είναι κανονικά και με τους υπότιτλους. Το δοκίμασα και με αλλο κινητό και έκανε τα ίδια. το δοκίμασα και σε αλλο cromecast στο σπίτι και έκανε επισης το ίδιο Έτυχε και σε κανέναν άλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στις 19/11/2017 στις 12:49 ΠΜ, Heybro είπε Στις σειρές δένεσαι με τους χαρακτήρες γιατί τις βλέπεις χρόνια και πολλές ώρες. Στην ταινία που είναι 2 3 ώρες τι να δεθείς. Και οι ταινίες και οι σειρές έχουν τα καλά τους. Την φάγαμε καλά με dexter firefly penny dreadful walking dead lost κτλ σειρές δηλαδή που έχεις αφιερώσει πολλές ώρες και στο τέλος άνθρακας ο θησαυρός. Προσωπικά σε αυτή την περίπτωση λέω ότι μετράει το ταξίδι όχι ο προορισμός και τέλος. Στις σειρες βλεπουμε πολυ συχνοτερα κοιλιες κ επαναληψη σεναριου με αλλο skin. Επισης υπαρχει κ η φολα της ακυρωσης της σειρας ... Anyway μπορουμε να μαζεψουμε ολοι μας υπογραφες , facebook wall posts , emails και φορμες επικοινωνιας σερι μια βδομαδα σε lg / samsung . Το ignore ειναι η τακτικη τους. Αυτο ομως ειναι bad customer experience. Δεν ειναι σοβαροι... 4Κ 55" 2.000€ tv κ θα μου πουν εμμεσα παρε αλλη / δεν προκειται κτλ.??? Το οτι διαφημιζουν το netflix στο κουτι για να πουλησουν μπορουν ομως.... και ο εκαστοτε πωλητης κατα την αγορα για να τη σπρωξει ελεγε σε ολους πως εχει gr subs. Ψηθειτε και μετα κανουμε το ιδιο και με μαμα lg / samsung fb pages, forms , sites και θα ακολουθησουν κ αλλοι regional φιλοι απο αλλες χωρες:) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα