Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, otello_gr είπε Αγαπητέ isey παρακαλώ να αλλάξετε τον τίτλο του θέματος σε προβλήματα του Netflix και ελληνικούς υπότιτλους. Γιατι μερικοί χρήστες όπως εγώ που δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου και διαβάζοντας τον τίτλο του θέματος και το πρώτο ποστ (και αφού η σειρά που ψάχνω προστέθηκαν πρόσφατα ελληνικοί υπότιτλοι απ ότι διάβασα) ίσως να νομίζουν ότι αυτό είναι το σωστό θέμα. Όπως και να χει το έψαξα και σαν money heist και δεν εμφανίζεται πουθενά. Καλύτερα να ψάξω να βρω λύση μόνος μου. Ευχαριστώ πάντως. Μάλλον εμείς που, κατ' εσέ, έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης. Εδώ και χρόνια πολλοί έχετε μπερδευτεί όταν γράφετε στα φόρουμ, δεν είναι εξυπηρέτηση πελατών και φυσικά την ανικανότητα ή της μη διάθεσης να λύσει ένα πρόβλημα δικό του, την ονομάζουν κατ' επάγγελμα (πάντα για τους ίδιους) συνήθεια και απαιτούν βοήθεια. Συγνώμη ρε φίλε, αν δεν έχεις χρόνο τι σε κάνει να πιστεύεις πως έχουμε εμείς τον κατάλληλο χρόνο για να ασχολούμαστε με τις απορίες σου; Είναι κάποιος υποχρεωμένος; Τι είδους καραμέλα είναι αυτοί με την πολυτέλεια του χρόνου; Αν θες άμεσα αποτελέσματα, γιατί δεν απευθύνεσαι στο chat του netflix και μας τη λες κι από πάνω; Κάνοντας μια μικρή παράφραση, έχεις δει σε πολλά nickname τη λέξη μαλάκας (αντί κούτελου); Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroaspros Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, otello_gr είπε Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής εδώ και λίγες ημέρες στο Netflix και δεν μπορώ να βρω το la casa de papel. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ Βάλε το προφίλ σου στα αγγλικά και πήγαινε εδώ: https://www.netflix.com/title/80192098 (μόνο αγγλικοί υπότιτλοι προς το παρόν). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, mavroaspros είπε Βάλε το προφίλ σου στα αγγλικά και πήγαινε εδώ: https://www.netflix.com/title/80192098 (μόνο αγγλικοί υπότιτλοι προς το παρόν). Σ ευχαριστώ πολύ ήσουν κατατοπιστικότατος, επιτέλους την εμφάνισε. Ξεκινάω τη σειρά με αγγλικούς λοιπόν. Καλό απόγευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να προτείνεται κανα φθηνό (~50€) boxάκι απο Ελλάδα για να διαβάζει ο φίλος, ελληνικούς υπότιτλου, στην f6500 ;; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) θα πρέπει ο φίλος να συμβιβαστεί πάρα πολύ αν θέλει φθηνό boxάκι για αυτή την τηλεόραση. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Ρε παιδιά εγώ έχω άλλη απορία.. Υπήρχε κάποιο θέμα εμφανώς με κάποιες τηλεοράσεις και δεν παίζανε οι ελληνικοί υπότιτλοι, οκ μέχρι εδώ... Η νετφλιξ αναγκάστηκε μετά από κράξιμο που έφαγε να ενσωματώνει τους υποτίτλους σε κάποιες καινούργιες σειρές και ταινίες, το πρόβλημα είναι ότι οι υπότιτλοι είναι μικροί και καμιά σχέση με τους αρχικούς που είχε πριν, ήταν πιο μεγάλοι σε μέγεθος και πιο ευανάγνωστοι, δηλ. οι υπόλοιποι που βλέπαμε μια χαρά γιατί μας αναγκάζουν για κάποιους που δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πάρουν μια συσκευή νεότερης τεχνολογίας να τα περνάμε αυτά ? Έχω 60ρα τηλεόραση στο σαλόνι και οι υπότιτλοι δεν διαβάζονται από τον καναπέ που κάθομαι, οκ εγώ δεν έχω θέμα και τους βγάζω τελείως η περνάω αγγλικούς σε πρόγραμμα που δεν έχει βασική γλωσσά την αγγλική, αλλά οι γονείς η κάποιος που δεν ξέρει την γλώσσα θα πρέπει να στραβωθεί? Έχω μιλήσει πολλές φορές στο τηλ. μαζί τους , και όλο θα το διορθώσουμε και όλο μας γράφουν ... Να πληρωθούν στην ώρα τους όμως δεν ξεχνάνε... Απελπισία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Για πες μια σειρα/ταινία που γίνεται αυτό αν θες να τσεκάρουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ny_ είπε Ρε παιδιά εγώ έχω άλλη απορία.. Υπήρχε κάποιο θέμα εμφανώς με κάποιες τηλεοράσεις και δεν παίζανε οι ελληνικοί υπότιτλοι, οκ μέχρι εδώ... Η νετφλιξ αναγκάστηκε μετά από κράξιμο που έφαγε να ενσωματώνει τους υποτίτλους σε κάποιες καινούργιες σειρές και ταινίες, το πρόβλημα είναι ότι οι υπότιτλοι είναι μικροί και καμιά σχέση με τους αρχικούς που είχε πριν, ήταν πιο μεγάλοι σε μέγεθος και πιο ευανάγνωστοι, δηλ. οι υπόλοιποι που βλέπαμε μια χαρά γιατί μας αναγκάζουν για κάποιους που δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πάρουν μια συσκευή νεότερης τεχνολογίας να τα περνάμε αυτά ? Έχω 60ρα τηλεόραση στο σαλόνι και οι υπότιτλοι δεν διαβάζονται από τον καναπέ που κάθομαι, οκ εγώ δεν έχω θέμα και τους βγάζω τελείως η περνάω αγγλικούς σε πρόγραμμα που δεν έχει βασική γλωσσά την αγγλική, αλλά οι γονείς η κάποιος που δεν ξέρει την γλώσσα θα πρέπει να στραβωθεί? Έχω μιλήσει πολλές φορές στο τηλ. μαζί τους , και όλο θα το διορθώσουμε και όλο μας γράφουν ... Να πληρωθούν στην ώρα τους όμως δεν ξεχνάνε... Απελπισία. ετσι ακριβώς ρε φίλε, πανε να φτιαξουν κατι και το κανουν χειροτερα, και σε chromecast που η ρυθμιση των υποτιτλων γινεται μεσω του νετφλιξ λογαριασμου αλλά και σε apple tv που γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευής οι υποτιτλοι ή θα ειναι πολυ μικροί ή πολύ μεγάλοι, μια μεση κατασταση δεν υπαρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 On 4/28/2018 at 19:45, Gryzor said: Για πες μια σειρα/ταινία που γίνεται αυτό αν θες να τσεκάρουμε! Σε ότι σειρά η ταινία είναι καινούργια... Στις παλιές είναι μια χαρά το μέγεθος, από την ενσωμάτωση και μετά έγινε ο χαμός ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έγινε ενσωμάτωση αφού υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας υποτίτλων ή επιλογή καθόλου των υποτίτλων.. Δεν είναι το ιδανικό αλλά κάποιες συσκευές που δεν ΄έβλεπαν καθόλου ελληνικούς υπότιτλους πλέον βλέπουν. Θυμόσαστε όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα DVD με ελληνικούς υπότιτλους πόσο ψείρες ήταν οι υπότιτλοι. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί το θέμα. Πάντως από πλευράς κατασκευαστών μην περιμένετε αφού από παλαιότερες smart αφαίρεσαν ακόμα και την εφαρμογή του youtube. Όχι μόνο δεν το υποστηρίζουν αλλά και το αφαίρεσαν. oi απαράδεκτοι. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από mr.Vox 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 20 minutes ago, mr.Vox said: Δεν έγινε ενσωμάτωση αφού υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας υποτίτλων ή επιλογή καθόλου των υποτίτλων.. Δεν είναι το ιδανικό αλλά κάποιες συσκευές που δεν ΄έβλεπαν καθόλου ελληνικούς υπότιτλους πλέον βλέπουν. Θυμόσαστε όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα DVD με ελληνικούς υπότιτλους πόσο ψείρες ήταν οι υπότιτλοι. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί το θέμα. Πάντως από πλευράς κατασκευαστών μην περιμένετε αφού από παλαιότερες smart αφαίρεσαν ακόμα και την εφαρμογή του youtube. Όχι μόνο δεν το υποστηρίζουν αλλά και το αφαίρεσαν. oi απαράδεκτοι. Πάντως στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το support μου είπαν να πηγαίνω στην κατηγορία "Viewing Activity" που υπάρχει μέσα στο acc. μου και να κάνω report σε κάθε τέτοια ταινία η σειρά που βλέπω ότι έχει πρόβλημα, με την υπόσχεση πάντα ότι θα λυθεί άμεσα στο μέλλον .. **Σημαντικό: μου ανέφεραν ότι το report θα πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Σε παλαιότερη 60άρα panasonic οι υπότιτλοι οι καινούργιοι με την νέα κωδικοποίηση αν και μικρότεροι βέβαια δεν με ενοχλούν. Αν ήταν λίγο μεγαλύτεροι θα ήταν ακόμα καλύτεροι. Αλλά από τα διάφορα android box η ποιότητα είναι ασύγκριτα η ημέρα με την νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fillis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλησπέρα ξέρει μηπως κανένας απο Ελλαδα η Ευρώπη που μπορουμε να αγοράσουμε tτο rocu για netflix κυριως και σαν αυτο https://www.roku.com/products/streaming-stick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Πάτησες εκεί που λέει "where to buy" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fillis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Nαι φιλε μου και δεν βγάζει επιλογή για αποστολή στην Ελλαδα ούτε κάποιο επίσημο μεταπωλητη σε Ευρωπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα