Gryzor Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Πολύ σωστό όντως. Η καλύτερη λύση είναι αν έχεις κανένα μηχάνημα always-on στην Ελλάδα με καλή ταχύτητα να στήσεις το δικό σου κύκλωμα... Ακόμη κι ένα Pi σε μία καλή γραμμή είναι αρκετό, αν και προφανώς θέλει VDSL για καλό upstream!
adi32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Υπάρχει τρόπος να κάνεις download μια ταινια? Κάπου είχα δει ότι λέγατε για συνεταιρικη συνδρομή. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι? Πχ ένας το πληρώνει και οι άλλοι τρεις του καταθέτουν κάθε μήνα 3 €?
mr.Vox Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Download ΄γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής τους και παρακολούθηση πάλι μέσω αυτής. Όχι ότι δεν γίνεται αλλιώς αλλά είναι παράνομο και δεν αξίζει. Πολύ μπέρδεμα. Συνεταιριστική συνδρομή υπάρχει ανεπίσημα. Ρεφενέ συνδρομή δηλαδή. Ο ένας είναι ο πελάτης και οι άλλοι τσοντάρουν. Δεν μου αρέσει προσωπικά να μπω σε αυτό το μπλέξιμο και μετά να μου λέει ο άλλος. Πως κάνεις έτσι για τρία ευρώ κτλ κτλ Αλλά εδώ μιλάμε για υπότιτλους και όχι για τα άλλα θέματα του netflix
Chris_13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Ρε παιδιά με τους υπότιτλους απ το money heist τι γίνεται? Μπήκαν οι Ελληνικοί υπότιτλοι στη πρώτη σεζόν χθες προχθές είδα εμα επεισόδιο και σήμερα εξαφανίστηκαν από παντού...
dhmak Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ά ρε Netflix με τους υπότιτλούς σου. Γνωστός μου έχει την 49άρα KU6000 στο σαλόνι και ευτυχώς του δείχνει ελληνικούς υπότιτλους, στην κρεβατοκάμαρα που έχει την 43άρα F6500 αρνείται πεισματικά τους ελληνικούς υπότιτλους. Λογικά το netflix δεν έπρεπε να ανβαθμίζει όλες τις εφαρμογές του, σε smart τηλεοράσεις για να παίζουν όλες ελληνικού υπότιτλους. Τι να πώ, τα παίρνει απο τις κατασκευάστριες εταιρίες για να αλλάζουνε οιι ενδιαφερόμενοι συσκευές ;;
mr.Vox Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τις εφαρμογές δεν τις αναβαθμίζει το netflix αλλά ο κατασκευαστής της τηλεόρασης. Οι κατασκευαστές μετά την έλευση των καινούργιων τους μοντέλων εγκαταλείπουν τα προηγούμενα. Οι σημερινές καινούργιες τηλεοράσεις που σήμερα υποστηρίζουν τους Ελληνικούς υπότιτλους ενδεχομένως να μην υποστηρίζουν νέες υπηρεσίες του netflix και ότι άλλο σε δυό χρόνια περίπου. Μερικοί νομίζουν ότι μπορούμε να αλλάζουμε τηλεοράσεις όπως τα πουκάμισα. Αλλά γιατί να μην δουλέψουν και τα Κινεζομάγαζα με τα android boxes που πουλάνε αλλά που κάθε λίγο και λιγάκι να θέλουν πειράγματα; Την μία να μην δουλεύει σωστά το wifi, την άλλη να κρασάρουν και σε δουλειά να βρισκόμαστε.... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από mr.Vox 1
cabdik Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 επειδη ειχα μιλησει καποια στιγμη το φθινοπωρο, και με Netflix, και με LG (επειδη εχω μια LG Smart TV 2012), οταν ξεκινησε τους ελληνικους υποτιτλους το Netflix, γιατι εβλεπα την πιο νεα τηλεοραση μου (samsung) να παιζει κανονικα υποτιτλους, ενω η παλιοτερη LG μονο αγγλικα και τουρκικα (..???..........!!!!!!!!), η LG μου ειχε πει οτι αυτοι παρεχουν την Smart πλατφορμα αλλα δεν εχουν σχεση με το τι υποστηριζει η καθε εφαρμογη. ετσι μιλησα και με NETFLIX και πραγματι το επιβεβαιωσαν, οτι ειναι θεμα εφαρμογης τους. και ειπαν οτι σιγα σιγα θα υποστηριχθουν περισσοτερα μοντελα.
mr.Vox Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δεν αναβαθμίζονται παλαιότερα μοντέλα μέχρι τουλάχιστον οι συσκευές που κατασκευάστηκαν μέχρι τέλος του 2014
otello_gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής εδώ και λίγες ημέρες στο Netflix και δεν μπορώ να βρω το la casa de papel. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, otello_gr είπε Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής εδώ και λίγες ημέρες στο Netflix και δεν μπορώ να βρω το la casa de papel. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ 4 λεπτά πριν, Gryzor είπε Ναι, ποσταρεις σε λάθος συζήτηση 2 λεπτά πριν, otello_gr είπε Καμία καλύτερη απάντηση; Αγαπητέ otello, στην παρουσα συζήτηση, συζητάμε για προβλήματα του netflix και ελληνικους υποτιτλους, οποτε αν παρεισφρύουν μη σχετικά μηνύματα, αφενός χάνονται σημαντικες πληροφορίες, αφετέρου μαλλον δεν θα λάβεις σχετική απαντηση (εκτός αν κάποιος εχει πολύ ορεξη να βοηθήσει). Θα σου προτεινα να βρεις αλλο σχετικό θεμα ή αν δεν βρίσκεις, να ανοιξεις ενα νεο. Spoiler Spoiler Spoiler Κοίτα για Money Heist
otello_gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Αγαπητέ isey παρακαλώ να αλλάξετε τον τίτλο του θέματος σε προβλήματα του Netflix και ελληνικούς υπότιτλους. Γιατι μερικοί χρήστες όπως εγώ που δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου και διαβάζοντας τον τίτλο του θέματος και το πρώτο ποστ (και αφού η σειρά που ψάχνω προστέθηκαν πρόσφατα ελληνικοί υπότιτλοι απ ότι διάβασα) ίσως να νομίζουν ότι αυτό είναι το σωστό θέμα. Όπως και να χει το έψαξα και σαν money heist και δεν εμφανίζεται πουθενά. Καλύτερα να ψάξω να βρω λύση μόνος μου. Ευχαριστώ πάντως.
Gryzor Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) (γράψτε λάθος) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Gryzor
isay Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, otello_gr είπε Αγαπητέ isey παρακαλώ να αλλάξετε τον τίτλο του θέματος σε προβλήματα του Netflix και ελληνικούς υπότιτλους. Γιατι μερικοί χρήστες όπως εγώ που δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου και διαβάζοντας τον τίτλο του θέματος και το πρώτο ποστ (και αφού η σειρά που ψάχνω προστέθηκαν πρόσφατα ελληνικοί υπότιτλοι απ ότι διάβασα) ίσως να νομίζουν ότι αυτό είναι το σωστό θέμα. Όπως και να χει το έψαξα και σαν money heist και δεν εμφανίζεται πουθενά. Καλύτερα να ψάξω να βρω λύση μόνος μου. Ευχαριστώ πάντως. Αγαπητέ otello. Η συζητηση και ο τίτλος της ειναι σαφέστατοι και κατά τη γνώμη μου επαρκέστατοι. Ακόμα κι αν τον μετονομαζοταν σε "Netflix, προβλήματα με ελληνικους υποτιτλους - ΟΧΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ σειρών" πάλι ίδιες offtopic ερωτήσεις θα γίνονταν. Είναι τρόπος σκέψης και προσεγγισης ενός προβλήματος (αυτών που ρωτουν) και όχι έλλειψη ή πολυτέλεια χρόνου. Για να σου απαντήσω για το money heist ήμουν απολυτα σιγουρος, γιατί το κοίταξα πριν απαντήσω (η διάθεση που λεγαμε) και μάλιστα είδα και κάποια δευτερολεπτα απο κάποιο επεισόδιο. Η σειρά ειναι διαθέσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα