Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, isay είπε

Αυτό με γλωσσα και υποτιτλους, ειτε κάτι δεν κάνεις σωστά ή είσαι πολύ ειδική περιπτωση. Εχω αγγλικό profile και κανονικά ελληνικους υποτιτλους. Για δοκίμασε τη σειρά 12 monkeys και πες μας τι βλέπεις και τι δε βλέπεις. Υποθέτω οτι ξέρεις να αλλαζεις υποτιτλους/ήχο

Για την αναζήτηση. Στην αναζητηση οταν γράφεις εμφανισει ολους τους τιτλους, αλλα στις επιλογές προβολής μονο αυτές που μπορεις να δεις στο region που εισαι για αυτή την περιοδο. Π.χ. θα σου βγάλει το game of thrones σαν τιτλο αλλα οχι για προβολή. Αντίθετα θα σου βγάλει για θέαση "αναλογους τιτλους" για το game of thrones. Κάνε επισης δοκιμή και για το modern times (Τσάρλι Τσάπλιν) και θα καταλαβεις.

Στο θέμα με τους υπότιτλους έχεις δίκιο, μάλλον οι ταινίες που έψαξα όταν είχα γυρίσει την γλώσσα στα αγγλικά δεν είχαν γενικά διαθέσιμους τους υπότιτλους στα ελληνικά (σύμπτωση τρελή) 

Τώρα για τις ταινίες που region locked, θα πω πως μου είναι παράξενο γιατί έκανα μια αναζήτηση ταινιών διαφόρων ειδών και χρονολογιών τις οποίες δεν μου τις έδωσε για προβολή. Τουλάχιστον υπάρχει εξήγηση δεν φταίω σε κάτι εγώ ή το trial.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, καλή Κυριακή να έχουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να προσθέσω οτι το trial δεν εχει καμια διαφορα με το "πληρωμένο". Δεν ειναι δηλαδη demo πετσοκομμένη έκδοση. Ο,τι βλέπεις τώρα θα βλέπεις και μετα τον trial μήνα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/25/2018 στις 3:19 ΜΜ, mr.Vox είπε

Mάλιστα οι Αγγλικοί υπότιτλου εμφανίζονται με ενοχλητικό κίτρινο.

Τους υποτιτλους τους οριζεις (χρωμα, μεγεθος, σκιαση)  μεσω του προφιλ σου στο netflix.com και αφορουν ολες τις συνδεδεμενες συσκευες. 

Ορισμενες φορες οταν κανεις αλλαγη στο προφιλ πρεπει να κλεισεις τελειως τη tv και να ξανανοιξεις το app για να παρει τις αλλαγες. 

Στις δε τηλεορασεις που εχουν smart power (κλεινουν πραγματικα μετα απο αρκετη ωρα) θελει βγαλσιμο η πριζα.

Επεξ/σία από Predatorkill

Δεν γίνεται κάθε φορά να αλλάζω προφίλ. Η μία τηλεοραση να παίζει λευκούς υπότιτλους και η άλλη κίτρινους ταυτόχρονα.

Κάπου πρέπει να τα βρει το netflix με τους κατασκευαστές για να τελειώνουμε με αυτά τα θέματα αλλά φαίνεται ότι οι κατασκευαστές δεν χαμπαριάζουν.

Έβαλα το δωρεάν μήνα για 4 συσκευές. 

Έκανα ακύρωση κσι έληξε στις 9/4 αλλά βλέπω ότι παίζει ακόμα. Τι γίνεται? 

Με ξέχασαν ή θα μου χρεώσουν το PayPal? 

7 λεπτά πριν, adi32 είπε

Έβαλα το δωρεάν μήνα για 4 συσκευές. 

Έκανα ακύρωση κσι έληξε στις 9/4 αλλά βλέπω ότι παίζει ακόμα. Τι γίνεται? 

Με ξέχασαν ή θα μου χρεώσουν το PayPal? 

τσεκαρες το παυπαλ σου αν εχεις χρεωθει?

πως ακυρωσες?

7 ώρες πριν, postfire είπε

τσεκαρες το παυπαλ σου αν εχεις χρεωθει?

πως ακυρωσες?

Τελικά σήμερα μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι η τελευταία μέρα. 

Μάλλον μου χάρισαν δύο μέρες 

Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μένω Ολλανδία και έχω βάλει το Netflix ελληνική γλώσσα, παρόλα αυτά, στις περισσότερες σειρές δε μου εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους (ενώ όταν είμαι στην Ελλάδα αντίστοιχα υπάρχουν). Παράδειγμα: Φιλαράκια (Friends) και Flash.

Έχω διαβάσει αρκετούς από το εξωτερικό να λένε ότι από τη στιγμή που έβαλαν ελληνικά, πλέον έχουν παντού ελληνικούς υπότιτλους. Είμαι μόνο εγώ η περίπτωση που δεν έχει τέτοια επιλογή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μένω Ολλανδία και έχω βάλει το Netflix ελληνική γλώσσα, παρόλα αυτά, στις περισσότερες σειρές δε μου εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους (ενώ όταν είμαι στην Ελλάδα αντίστοιχα υπάρχουν). Παράδειγμα: Φιλαράκια (Friends) και Flash.

Έχω διαβάσει αρκετούς από το εξωτερικό να λένε ότι από τη στιγμή που έβαλαν ελληνικά, πλέον έχουν παντού ελληνικούς υπότιτλους. Είμαι μόνο εγώ η περίπτωση που δεν έχει τέτοια επιλογή;

Πόσο παλιά είναι η τηλεόραση;

Αν είναι πριν το 2014 δεν υποστηρίζει Ελληνικά η εφαρμογή και τους υπότιτλους που βλέπεις σε κάποιες σειρές είναι με την νέα κωδικοποίηση που γίνεται από το netflix για τις παλαιότερες συσκευές.

Επεξ/σία από mr.Vox

2 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Πόσο παλιά είναι η τηλεόραση;

Δεν αναφέρομαι μόνο σε τηλεόραση. Ισχύει παντού: web app, Android app και LG OLED 55C7V. Παντού το ίδιο: μόνο Αγγλικά (CC) και Ολλανδικά.

11 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Θα πρέπει να απευθυνθείς τότε στο support του netflix.

Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι κάθε χώρα έχει τους δικούς της υπότιτλους και δεν αλλάζει! Μου κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί πολύς κόσμος αναφέρει ότι δεν υπάρχει θέμα στο εξωτερικό με ελληνικούς υπότιτλους.

4 ώρες πριν, Gryzor είπε

VPN τότε;

Είναι μια λύση, θα το κοιτάξω. Πάντως είναι πολύ χαζό: κάποιες σειρές έχουν κανονικά υπότιτλους ενώ κάποιες άλλες μόνο Αγγλικά-Ολλανδικά... Περίεργο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Gryzor είπε

VPN τότε;

54 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Είναι μια λύση, θα το κοιτάξω. Πάντως είναι πολύ χαζό: κάποιες σειρές έχουν κανονικά υπότιτλους ενώ κάποιες άλλες μόνο Αγγλικά-Ολλανδικά... Περίεργο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το netflix εχει εδώ και πολλούς μήνες αλλεργία στο vpn και τα "κυνηγά αρκετα", ειδικά τα γνωστα (που ειναι και λίγα που να υποστηριζουν Ελλάδα). Μολις ξεκινά το play πέφτει ακυρο και error.

Η μονη λύση είναι μη γνωστό vpn, δηλαδη κάποιος που εχει στήσει μονος του εδω στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από isay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...