strategic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Παιδια διαβασα αναρτησεις προ..έτους σ αυτό το thread για το ζητημα των ελληνικων υποτιτλων που ΔΕΝ "βλεπει" η εφαρμογή του Netflix στις τηλεορασεις LG. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κατι νεώτερο σε αυτό; Έγινα προσφατα συνδρομητης NETFLIX αλλά τα ελληνικά περιοριζονται στις φορητες μου συσκευες και το PC . Η τηλεοραση οπως ανέφεραν κι αλλοι εδω εχει την εφαρμογη στ αγγλικα κ δυστυχως δινει επιλογη ΤΟΥΡΚΙΚΑ! Πως γινεται αυτο;!
mr.Vox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε κάποιες νέες σειρές και ταινίες οι ελληνικοί υπότιτλοι εφανίζονται πλέον κανονικά και σε παλαιότερες τηλεοράσεις. Αυτό έγινε εφικτό με άλλη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί πλέον το netflix. Δοκίμασε να δεις την ταινία πχ Βερόνικα Τους επιλέγεις αφού ξεκινήσει να παίζει η ταινία. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν έτσι. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από mr.Vox
Gryzor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, mr.Vox είπε Σε κάποιες νέες σειρές και ταινίες οι ελληνικοί υπότιτλοι εφανίζονται πλέον κανονικά και σε παλαιότερες τηλεοράσεις. Αυτό έγινε εφικτό με άλλη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί πλέον το netflix. Δοκίμασε να δεις την ταινία πχ Βερόνικα Τους επιλέγεις αφού ξεκινήσει να παίζει η ταινία. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν έτσι. Ίσως αυτό δουλεύει με συσκευές όπου το client σου επιτρέπει να αλλάξεις υπότιτλους αφού αρχίσει να παίζει. Σε άλλες παλιές (π.χ. WDTV) μου δείχνει μόνο European Spanish/Eng/Turkish. Φτου γμτ.
Πανος999 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στην τηλεοραση μου, ενω εχει το netflix σαν εφαρμογη δν μου το ανοιγει.. Ξερει κανεις γτ?
mr.Vox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Gryzor είπε Ίσως αυτό δουλεύει με συσκευές όπου το client σου επιτρέπει να αλλάξεις υπότιτλους αφού αρχίσει να παίζει. Σε άλλες παλιές (π.χ. WDTV) μου δείχνει μόνο European Spanish/Eng/Turkish. Φτου γμτ. Δοκίμασε την ταινία Veronica Θα δοκιμάσω σε μια ακόμα πιο πάλιά smart LG που έχω με πολύ παλαιότερη εφαρμογή να δω αν παίζει Ελληνικούς υποτίθεται. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από mr.Vox
Xorxhs! Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 μέσω mplayer clasic μπορώ να δω netflix? Και αν ναι, πως? Το ρωτώ γιατί παίζω με projector από pc.
mr.Vox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Όχι δεν μπορείς. Που τον έχεις εγκατεστημένο; Αν είναι σε tv box υπάρχει λύση αλλά η ποιότητα δεν είναι αυτή που πρέπει.
Gryzor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Δοκίμασε την ταινία Veronics Θα δοκιμάσω σε μια ακόμα πιο πάλιά smart LG που έχω με πολύ παλαιότερη εφαρμογή να δω αν παίζει Ελληνικούς υποτίθεται. Αυτή δοκίμασα, δυστυχώς!
theoilia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 23/3/2018 στις 3:09 ΜΜ, nik5163 είπε Το roku express παίζει χωρίς εμφανή σπασίματα; Είμαι στην αναζήτηση κάποιου player για netflix, όχι απαραίτητα 4K γιατί έχω 1080 τηλεόραση, αλλά από ότι αναφέρει η εταιρία, μόνο τα 4K players που έχει κάνουν auto resolution select. κανένα απολύτως "σπάσιμο" στην εικόνα.Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά του,είναι το ιδανικό για την δουλειά που το ήθελα.Και η γραμμή μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο
mr.Vox Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα το έβαζα αλλού αλλού αφού αναφέρεσαι στο γνωστό "σπάσιμο" Παρατηρώ σε παλαιότερες συσκευές τηλεόρασης ότι το "σπάσιμο" είναι εμφανέστερο με τον ίδιο εξοπλισμό. Τι θέλω να πω. Σε μια τηλεόραση 1080p κορυφαίο μοντέλο του 2010 χρησιμοποιώντας το ίδιο κουτί tv.box η εικόνα είναι ενοχλητικά σπαστική Ενώ σε μια περσινή Hyundai φτηνιάρικη δεν παρατηρώ σπάσιμο καθόλου πάλι με το ίδιο κουτί. Συνδέω τώρα και τον υπολογιστή με media player classic κτλ. Τα ίδια χάλια με την παλιά οθόνη. Συμπεραίνω λοιπόν ότι οι καινούργιες συσκευές διορθώνουν κατά πολύ αυτά τα "σπασίματα" Με χρήση συσκευών bluray δεν παρατηρώ τέτοιο θέμα. Αυτό το σπάσιμο με ενοχλεί αφάνταστα ενώ κάποιους άλλους δεν τους νοιάζει. καλύτερα να βλέπω σε χαμηλότερη ανάλυση παρά αυτό το πράγμα. Οπότε για να είμαστε και στο θέμα μας. Προτιμώ να βλέπω χωρίς υπότιτλους σε μια 60άρα netflix χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους που δείχνει άψογα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από mr.Vox
theoilia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, mr.Vox είπε Θα το έβαζα αλλού αλλού αφού αναφέρεσαι στο γνωστό "σπάσιμο" Παρατηρώ σε παλαιότερες συσκευές τηλεόρασης ότι το "σπάσιμο" είναι εμφανέστερο με τον ίδιο εξοπλισμό. Τι θέλω να πω. Σε μια τηλεόραση 1080p κορυφαίο μοντέλο του 2010 χρησιμοποιώντας το ίδιο κουτί tv.box η εικόνα είναι ενοχλητικά σπαστική Ενώ σε μια περσινή Hyundai φτηνιάρικη δεν παρατηρώ σπάσιμο καθόλου πάλι με το ίδιο κουτί. Συνδέω τώρα και τον υπολογιστή με media player classic κτλ. Τα ίδια χάλια με την παλιά οθόνη. Συμπεραίνω λοιπόν ότι οι καινούργιες συσκευές διορθώνουν κατά πολύ αυτά τα "σπασίματα" Με χρήση συσκευών bluray δεν παρατηρώ τέτοιο θέμα. Αυτό το σπάσιμο με ενοχλεί αφάνταστα ενώ κάποιους άλλους δεν τους νοιάζει. καλύτερα να βλέπω σε χαμηλότερη ανάλυση παρά αυτό το πράγμα. Οπότε για να είμαστε και στο θέμα μας. Προτιμώ να βλέπω χωρίς υπότιτλους σε μια 60άρα netflix χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους που δείχνει άψογα. Δεν ξέρω για τα tv box και τις τυχόν ασυμβατότητες με παλιες tv αλλά αυτό το roku το χρησιμοποιώ σε μία panasonic plasma του 2007 και δεν έχω δει κανένα μα κανένα σπάσιμο
mr.Vox Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το έχω δει το roku σε παλαιότερη τηλεόραση και δεν διέκρινα το σπάσιμο. Απλά το αναφέρω μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις. Άλλωστε το roku ανήκει στις πιστοποιημένες συσκευές. 17 ώρες πριν, Gryzor είπε Αυτή δοκίμασα, δυστυχώς! Λοιπόν δοκίμασα σε τηλεόραση LG του 2013 το Veronica και δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής υποτίτλων αφού αρχίσει και παίζει η ταινία. Mάλιστα οι Αγγλικοί υπότιτλου εμφανίζονται με ενοχλητικό κίτρινο. Άψογη εικόνα αλλά... Η εφαρμογή netflix είναι ακόμα παλαιότερη και δεν γίνεται τίποτα. Έχει αυτό το λογότυπο. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από mr.Vox
frozex Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλημέρα, μόλις ενεργοποίησα το δωρεάν μήνα και είπα να δω καμιά ταινία. Για να γράφω εδώ σημαίνει πως προέκυψαν μερικές απορίες. Αρχικά, υπάρχει κάποια ρύθμιση να μου βγάζει τους τίτλους στα Αγγλικά αλλά στην ταινία μέσα να μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους; Δηλαδή, αν το βάλω στα ελληνικά μου έχει και τους τίτλους στα ελληνικά αλλά μπορώ να έχω τους υπότιτλους που θέλω, αν ρυθμίσω τη γλώσσα στα αγγλικά, οι τίτλοι είναι κανονικά στα αγγλικά αλλά δεν μου έχει την επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Το παρακάτω δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί, έχω ψάξει 4 διαφορετικούς τίτλους (ταινίες) και δεν έχει κανένα τους. Το παράξενο είναι πως μου βγάζει προτεινόμενους τίτλους πριν τελειώσω την πληκτρολόγηση του τίτλου και όταν πατάω σε αυτούς μου εμφανίζει διάφορες ταινίες αλλά όχι αυτές που ζήτησα. Το θέμα μου εδώ είναι πως αν δεν μου "συμπλήρωνε την αναζήτηση μου" θα έλεγα ΟΚ δεν υπάρχει η ταινία, αλλά αυτό φαίνεται σαν να με τρολλάρει ή δεν δίνει όλες τις ταινίες στην trial έκδοση. Είπα να κάνω αναζήτηση ένα sequel για να δω αποτελέσματα. Μου προτείνει τους τίτλους αλλά δεν μου τους προβάλει.
adonp Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Γεια σας, Παρακολουθώ αυτό το θέμα γιατί αντιμετωπίζω και γω πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους σε τηλεόραση. Ενώ παίζουν κανονικά οι υποτιτλοι σε table/PC/smartphone, στην τηλεόραση εμφανίζονται μόνο αγγλικοί/τούρκικοι. Η τηλεόραση που έχω είναι LG 32LF5800-ZA, και έχω κάνει αναβάθμιση στη τελευταία έκδοση, και το πρόβλημα παραμένει. Ρώτησα μέσω αγγλικού chatting την netflix και αυτό που μού παν είναι οτι δεν ευθύνονται αυτοί αλλά η εταιρία της συσκευής μου. Και αν θέλω να επιλύσω το προβλημα να ψάξω για λύσεις σε forums... Παρακάτω έχω το απόσπασμα από το chatting. "adonp: Hi,I have a subtitle issue. Even though the greek subtitles are working perfect on my tablet/PC/smartphone, when using my LG TV (model: 32LF5800-ZA) greek subtitles does not exist. The available subtitles are english/turkish only.I have updated the TV firmware to the latest version, and the problem remains.I am not able to watch netflix on my TVHow this issue could be fixed? netflix: Hello, it is bad news to know you are having a hard time trying to get Greek subtitles on your Lg TV but I am the right person to explain you. This will be entirely based on the device you are using and the support they offer for certain subtitles such as Greek, Arabic, Hebrew, etc...Not all devices will support them. adonp: Ok... So it is device issue actually? Should I ask LG support? netflix: Some models and brands of Smart TVs will offer support with future firmwares but not all of them do it, if you have mentioned you have updated the TV firmware and still not getting support then it has not been implemented on that model you have. You will be able to find tons of forums online exposing the same situation you are having with different brands and models of Smart Tvs."
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, adonp είπε Γεια σας, Παρακολουθώ αυτό το θέμα γιατί αντιμετωπίζω και γω πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους σε τηλεόραση. Ενώ παίζουν κανονικά οι υποτιτλοι σε table/PC/smartphone, στην τηλεόραση εμφανίζονται μόνο αγγλικοί/τούρκικοι. Η τηλεόραση που έχω είναι LG 32LF5800-ZA, και έχω κάνει αναβάθμιση στη τελευταία έκδοση, και το πρόβλημα παραμένει. Η τηλεόραση σου έχει "παλιώσει" και δεν μπορεις να δεις ελληνκους υποτιτλους. Εμμεσο κολπο των εταιριών για να αυξησουν τις πωλήσεις. Αν διαβασεις αναποδα το νημα θα βρεις αρκετες αναλογες αναφορες. Η μονη λύση που πρακτικά υπάρχει ειναι να αλλαξει τρόπο βλέψης, πχ μεσω android tv box, roku, chromecast, κλπ 5 ώρες πριν, frozex είπε Καλημέρα, μόλις ενεργοποίησα το δωρεάν μήνα και είπα να δω καμιά ταινία. Για να γράφω εδώ σημαίνει πως προέκυψαν μερικές απορίες. Αρχικά, υπάρχει κάποια ρύθμιση να μου βγάζει τους τίτλους στα Αγγλικά αλλά στην ταινία μέσα να μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους; Δηλαδή, αν το βάλω στα ελληνικά μου έχει και τους τίτλους στα ελληνικά αλλά μπορώ να έχω τους υπότιτλους που θέλω, αν ρυθμίσω τη γλώσσα στα αγγλικά, οι τίτλοι είναι κανονικά στα αγγλικά αλλά δεν μου έχει την επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Το παρακάτω δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί, έχω ψάξει 4 διαφορετικούς τίτλους (ταινίες) και δεν έχει κανένα τους. Το παράξενο είναι πως μου βγάζει προτεινόμενους τίτλους πριν τελειώσω την πληκτρολόγηση του τίτλου και όταν πατάω σε αυτούς μου εμφανίζει διάφορες ταινίες αλλά όχι αυτές που ζήτησα. Το θέμα μου εδώ είναι πως αν δεν μου "συμπλήρωνε την αναζήτηση μου" θα έλεγα ΟΚ δεν υπάρχει η ταινία, αλλά αυτό φαίνεται σαν να με τρολλάρει ή δεν δίνει όλες τις ταινίες στην trial έκδοση. Είπα να κάνω αναζήτηση ένα sequel για να δω αποτελέσματα. Μου προτείνει τους τίτλους αλλά δεν μου τους προβάλει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτό με γλωσσα και υποτιτλους, ειτε κάτι δεν κάνεις σωστά ή είσαι πολύ ειδική περιπτωση. Εχω αγγλικό profile και κανονικά ελληνικους υποτιτλους. Για δοκίμασε τη σειρά 12 monkeys και πες μας τι βλέπεις και τι δε βλέπεις. Υποθέτω οτι ξέρεις να αλλαζεις υποτιτλους/ήχο Για την αναζήτηση. Στην αναζητηση οταν γράφεις εμφανισει ολους τους τιτλους, αλλα στις επιλογές προβολής μονο αυτές που μπορεις να δεις στο region που εισαι για αυτή την περιοδο. Π.χ. θα σου βγάλει το game of thrones σαν τιτλο αλλα οχι για προβολή. Αντίθετα θα σου βγάλει για θέαση "αναλογους τιτλους" για το game of thrones. Κάνε επισης δοκιμή και για το modern times (Τσάρλι Τσάπλιν) και θα καταλαβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα