Gryzor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Την πάτησα... αγόρασα ένα παλιό WDTV Live Streaming για τη μητέρα μου να μοιραστώ το netflix μαζί της και... έπεσα πάνω στο θέμα της μη υποστήριξης Ελληνικών υπότιτλων Και δυστυχώς Chromecast δεν θα βολέψει γιατί δεν έχει smartphone (ούτε πρόκειται να). Καμμία ιδέα; Smart TV εννοείται δεν έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Με κάθε επιφύλαξη για δες το Roku Express streaming Δεν το έχω δει σε λειτουργία για να αναφερθώ στους υποτίτλους. Πάει μέχρι 1080p Η netflix αναφέρει ότι λειτουργεί. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 56 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Με κάθε επιφύλαξη για δες το Roku Express streaming Δεν το έχω δει σε λειτουργία για να αναφερθώ στους υποτίτλους. Πάει μέχρι 1080p Η netflix αναφέρει ότι λειτουργεί. Λογικά θα λειτουργεί μια χαρά, είναι σύγχρονη συσκευή... Και, σαν σκέψη πολύ καλή (και σ'ευχαριστώ!). Έχω κι ένα Amazon FireTV stick (2nd gen) που θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά, αλλά το WDTV της το πήρα επειδή της πηγαίνω και στικάκια με υλικό, και αυτά που αναφέραμε εννοείται δεν τα υποστηρίζουν. Βλέπει και παθαίνει να μάθει μία τέτοια συσκευή, μεγάλη γυναίκα, αν της πάω και δεύτερη απλά χαμένο θα πάει το Netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 το roku express παίζει μια χαρά εδώ και 3 μέρες που το εχω.η μόνη χαζομάρα είναι της tv μου που έχει 2 hdmi και δεν μπορώ να έχω ταυτόχρονα δέκτη(είναι χωρις DVB-T2),media player και το roku express.Πέταξα τον δέκτη γιατί τα ελληνικά κανάλια είναι πια για τον φουτσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δες μήπως ο δέκτης έχει και άλλους τρόπους σύνδεσης πχ scart ή rca για τον συνδέσεις στη τηλεόραση που σίγουρα έχω και άλλες εισόδους εκτός από HDMI. Αν έχει πχ RCA υπάρχει μετατροπέας σε scart και είναι πολύ φθηνός. Ίσως κάποια στιγμή να θες να δεις και κάποιο Ελληνικό κανάλι. Το εγχείρημα πάντως με τους Ελληνικούς υπότιτλους (νέα κωδικοποίηση) δεν βλέπω να προχωράει και τόσο. Μπορεί να κάνω και λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge-lyk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στις 17/3/2018 στις 7:04 ΜΜ, Gryzor είπε Την πάτησα... αγόρασα ένα παλιό WDTV Live Streaming για τη μητέρα μου να μοιραστώ το netflix μαζί της και... έπεσα πάνω στο θέμα της μη υποστήριξης Ελληνικών υπότιτλων Και δυστυχώς Chromecast δεν θα βολέψει γιατί δεν έχει smartphone (ούτε πρόκειται να). Καμμία ιδέα; Smart TV εννοείται δεν έχει... ....το chromecast δε δουλεύει αυτόνομα (με δική του εφαρμογή)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ge-lyk είπε ....το chromecast δε δουλεύει αυτόνομα (με δική του εφαρμογή)? Χρειάζεται..... για να πάρει μπροστά smartphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 To Chromecast είναι ένας εντελός παθητικός δέκτης (αδόκιμη έκφραση). Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πάνω σε αυτό, στην ουσία χρειάζεσαι κινητό ή tablet για να του δώσεις εντολή και να αρχίσει να κάνει ό,τι μπορεί να κάνει. Το Amazon FireTV stick και κάποια άλλα, αντίθετα, έχουν δικό τους χειριστήριο και μπορείς να τα χειριστείς αυτόνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να γίνω συνδρομητής αλλά πριν το κάνω αυτό θέλω να ρωτήσω δύο - τρία πραγματάκια. Το πρώτα είναι σχετικά με τους υποτίτλους, τι ποσοστό των ταινιών - σειρών έχουν ελληνικούς υποτίτλους; Μετά από μια νέα κυκλοφορία, πόσο καιρό παίρνει για να έχουμε τους ελληνικούς υπότιτλους; Αυτό τον καιρό ο υπολογιστής μου λειτουργεί με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του i7-4790K, θα έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή; (youtube στα 1080p βλέπω άνετα) Πιο πακέτο προτείνετε για μένα που έχω 22' 1080p οθόνη; HD ή Ultra HD; Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα ή αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος για τις ερωτήσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 εχεις πληθωρα απο επιλογες σειρων κ ταινιων.. Μην περιμενεις να δεις καθε ταινια που βγαινει...Δεν εχει ολες τις ταινιες απ ολες τις παραγωγες.. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την αναπαραγωγη φυσικα,εγω θα σου προτεινα να βαλεις την hd.. Για αρχη,βαλε τον ενα μηνα δωρεαν που εχει,να δεις τι περιεχομενο εχει κ αν σου αρεσει κλπ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Αφού καλέ frozex η οθόνη σου είναι HD, τί να το κάνεις το UHD? Και, ναι, θα βλέπεις κανονικότατα HD με τα specs σου! Αλλά όπως είπε και ο Πάνος, η (δωρεάν) δοκιμή θα σε πείσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Από όσο ξέρω HD = 720p, η οθόνη μου είναι FHD = 1080p, σκέφτηκα πως αν πάρω το πακέτο UHD = 1440p μπορεί να είχα καλύτερη αξιοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 δεν θα δεις απλα αυτο που πρεπει να δεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, frozex είπε Από όσο ξέρω HD = 720p, η οθόνη μου είναι FHD = 1080p, σκέφτηκα πως αν πάρω το πακέτο UHD = 1440p μπορεί να είχα καλύτερη αξιοποίηση. Kαι το 720 και το 1080 είναι HD. Γενικώς ό,τι είναι πάνω από την ανάλυση της τηλεόρασης (480/NTSC, 576/PAL) είναι στο χώρο του HD. Το UHD αναφέρεται σε 4Κ και 8Κ. Αλλά και σύμφωνα με όσα λες, αφού η οθόνη σου είναι (F)HD, πώς να δεις UHD ? Παρεμπιπτόντως, τα 1440p (που είναι πάνω από την οθόνη σου) αναφέρονται ως (W)QHD, ήτοι (Wide) Quad HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Στις 3/21/2018 στις 11:42 ΠΜ, theoilia είπε το roku express παίζει μια χαρά εδώ και 3 μέρες που το εχω. Το roku express παίζει χωρίς εμφανή σπασίματα; Είμαι στην αναζήτηση κάποιου player για netflix, όχι απαραίτητα 4K γιατί έχω 1080 τηλεόραση, αλλά από ότι αναφέρει η εταιρία, μόνο τα 4K players που έχει κάνουν auto resolution select. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα