Πανος999 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δεν υπηρχε thread ''Netflix'' ?Η κανω λαθος..? Anyway,εβαλα κ εγω σημερα το δωρεαν μηνα πιο πολυ για να δω 4k περιεχομενο.. Δεν υπαρχει κατηγορια 4k?Δεν το βρισκω σαν κατηγορια,απλα το γραφω στην μπαρα αναζητησης κ διαλεγω ο,τι εμφανιζει.. Πολυ ωραιο μου φαινεται αλλα μετα το μηνα θ ακυρωσω..Ειναι αρκετα λεφτα κ δν μπορω να τα διαθεσω τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Υπαρχει κατηηορια 4κ ,απο που βλεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λίγο άσχετο με το θέμα...αλλά διάβασα για το Veronica ένα θρίλερ παραγωγής netflix το οποίο διαφήμιζαν ότι έχει βγει και στο ελληνικό αλλά όσο και να έψαξα δεν μπορώ να το βρω. Τυχαία βρήκα ένα link για το ελληνικό netflix που εμφανίζει την ταινία με ελληνικό τίτλο βερόνικα αλλά δεν εμφανίζει πουθενά την επιλογή να παίξει. Εσείς την έχετε βρει την συγκεκριμένη ταινία; Δεν με καίει και τόσο πολύ να τη δω απλά από περιέργεια ρωτάω γιατί έκανα μόλις εχθές λογαριασμό για να δούμε αυτή την ταινία και τελικά δεν τα κατάφερα. Ορίστε και το link Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από gRim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Την παίζει αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, mr.Vox said: Την παίζει αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Δεν μου εμφανίζει πουθενά την επιλογή να την βάλω να παίξει έστω και χωρίς υπότιτλους και όπως και να την ψάξω δεν την βρίσκω πουθενά παρά μόνο από το link που παράθεσα πιο πάνω. Το ίδιο και μια φίλη από δικό της λογαριασμό. Περίεργο.. edit: Γύρισα την γλώσσα χρήστη στα αγγλικά και την εμφάνισε κανονικά. Με λίγα λόγια πριν δεν μου εμφάνιζε καν ότι δεν είχε ελληνικούς υπότιτλους; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από gRim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Σε tablet που δοκίμασα η ταινία παίζει κανονικά μάλιστα από το λινκ παραπάνω. Στην Ελλάδα εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, mr.Vox said: Σε tablet που δοκίμασα η ταινία παίζει κανονικά μάλιστα από το λινκ παραπάνω. Στην Ελλάδα εννοείται. Τι γλώσσα είχες στο προφίλ του χρήστη; Ελληνικά; Εάν βάλω ελληνικά δεν μου την εμφανίζει και μόλις το γυρίσω στα αγγλικά εμφανίζεται πάλι. Από ότι καταλαβαίνω αποκρύπτει όσες ταινίες δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους ή περιγραφή σε περίπτωση που η γλώσσα του χρήστη είναι στα Ελληνικά. edit: Τώρα βρήκα κι αυτό "In certain countries, changing your language preferences will affect the content you see on the website and your devices. We do this to ensure you’re only seeing titles that have audio, subtitles, or dubbing in the language you selected. This feature is available in Thailand, Belgium, Switzerland, Luxembourg, and the Dutch Caribbean islands." άρα μάλλον η υπόθεση μου ισχύει. Το κακό είναι ότι κάθε φορά θα πρέπει να αλλάζω τους υπότιτλους στα Ελληνικά εάν υπάρχουν. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από gRim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Στα ελληνικά το έχω και έχω επιλέξει ελληνικούς υπότιτλους. Στη τηλεόραση δεν δοκίμασα. Αλλά η τηλεόραση βγάζει ότι θέλει γιατί δεν είναι και καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, mr.Vox said: Στα ελληνικά το έχω και έχω επιλέξει ελληνικούς υπότιτλους. Στη τηλεόραση δεν δοκίμασα. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικούς browsers και από PS4. Εάν έχω βάλει την γλώσσα στα ελληνικά δεν μου εμφανίζει την ταινία και δεν μου δίνει και επιλογή να παίξει από το link που έχω παραθέσει. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει; edit: Επικοινώνησα με το support μέσω chat και μου είπαν ότι για να εμφανίζονται ταινίες που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους η μόνη επιλογή είναι η αλλαγή γλώσσας στα αγγλικά. Μου κάνει εντύπωση που σε σένα @mr.Vox εμφανίζεται κανονικά με γλώσσα προφίλ όλα στα Ελληνικά. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από gRim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Πράγματι στα windows 10 και στους browsers δεν το παίζει. Στην εφαρμογή δεν το βρίσκει καθόλου. Στο tablet ένα lenovo atmos άρχισε να το παίζει κανονικά. Τώρα δεν ξέρω αν θα βγάλει σφάλμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Έβαλα το δωρεάν μήνα για 4 συσκευές. Είναι για 4 οποιεσδήποτε οπουδήποτε? Πχ 3 pc στο ίδιο ή και άλλο σπίτι? Πως διασφαλίζουν ότι άμα λήξει ο μήνας δε θα κάνω άλλο λογαριασμό δωρεάν από αλλού? Γιατί στην τηλεόραση Samsung έχει και επιλογή για τουρκικά σε πολλές ταινίες ενώ στο pc έχει μερικές και για ελληνικά? Τρέιλερ πως βλέπεις? Δεν το βλέπω γενικά οργανωμένο. Πχ το popcorn stremio kodi κλπ είναι πολύ ανώτερα σε οργάνωση και ποικιλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Έβαλα το δωρεάν μήνα για 4 συσκευές. Είναι για 4 οποιεσδήποτε οπουδήποτε? Πχ 3 pc στο ίδιο ή και άλλο σπίτι? Πως διασφαλίζουν ότι άμα λήξει ο μήνας δε θα κάνω άλλο λογαριασμό δωρεάν από αλλού? Γιατί στην τηλεόραση Samsung έχει και επιλογή για τουρκικά σε πολλές ταινίες ενώ στο pc έχει μερικές και για ελληνικά? Τρέιλερ πως βλέπεις? Δεν το βλέπω γενικά οργανωμένο. Πχ το popcorn stremio kodi κλπ είναι πολύ ανώτερα σε οργάνωση και ποικιλία σε οποιαδηποτε συσκευη,βλεπεις τρειλερ ακουμπωντας πανω στην ταινεια η μπαινοντας στα " περισσοτερα " ,εχεις τοσες διαφορετικες πιστωτικες και μαιλ για να το κανεις πολλες φορες αυτο με τον δωρεαν μηνα?ειναι πολυ οργανωμενα απλα ψαξου λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Επίσης η τηλεόραση σου είναι παλιά όσο αναφορά το θέμα των υποτίτλων. Συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα popcorn με netflix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 http://www.protothema.gr/technology/article/768799/bikame-sta-grafeia-tis-netflix-to-event-oi-egatastaseis-kai-to-elliniko-parti/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Εψαξα κ εγω το Veronica κ δν το βρισκω..Γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα