dakangr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 34 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Η panasonic που έχεις παίζει αυτούς τους τίτλους Ελληνικά; Έχω και εγώ μια Panasonic του 15 αλλά είμαι εκτός Αθηνών για να τη δοκιμάσω. Λένε ότι με το καινούργιο σύστημα υποτίτλων κάποιες παλαιότερες παίζουν. Από Δευτέρα γυρίζω και θα την δοκιμάσω. -Netflix: Καμιά σαν Εσένα / Irreplacable You - Netflix: Πρώτη Ομάδα Γιουβέντους/ First Team Juventus - Netflix: Ο Επόμενος Καλεσμένος μου: Ντέιβιντ Λέτερμαν (2ο μέρος) - Netflix: Μαύρος Κεραυνός επεισόδιο 1x4 - Netflix: Σταρ Τρεκ Ντισκάβερι επεισόδιο 1x15 - Οι Θρύλοι του Αύριο επεισόδιο 3x10 - The Parent Trap / Δίδυμοι Μπελάδες Οπότε δεν κάνει για τη συσκευή σου. Πρόσεξε μην την κολλήσεις. Δεν παιζει τιποτα απολυτως με ελληνικους υποτιτλους. Ολα μονο αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, dakangr είπε Δεν παιζει τιποτα απολυτως με ελληνικους υποτιτλους. Ολα μονο αγγλικα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 2/17/2018 στις 4:17 ΜΜ, bad_freddy είπε Κι όμως ισχύει! Πριν λίγες μέρες γκρίνιαζα κι εγω γι' αυτό το θέμα και τουλάχιστον στις σειρές και ταινίες που αναφέρεις στο πόστ σου οι Ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν κανονικά! Για όσους δοκιμάσετε, παρατήρησα οτι στο μενού με τις επιλογές και την περίληψη της ταινίας (πριν πατήσεις να αρχίσει) αν πας στις ρυθμίσεις υποτίτλων, Ελληνικά δεν υπάρχουν, αν όμως ξεκινήσει η ταινία να παίζει και πάτε στις ρυθμίσεις υποτίτλων, η επιλογή για Ελληνικά εμφανίζεται κανονικά! Σε ευχαριστώ φίλε, με έφτιαξες! ΥΓ. Το μόνο που θα ήταν απαραίτητο για εμάς με παλαιότερες τηλεοράσεις θα ήταν ενας τρόπος να μπορούσαμε να φιλτράρουμε τις ταινίες που έχουν αυτού του νεου τύπου υπότιτλους γιατί αν κάνεις αναζήτηση με το term "Subtitles in Greek" σου δείχνει τις ταινίες που έχουν μεν Ελληνικούς υποτίτλους όντως, αλλά απο αυτούς που παίζουν στην αναβαθμισμένη εφαρμογή των νεότερων τηλεοράσεων. Οπότε έχουμε κάτι να δούμε τώρα με την λίστα που μας έγραψες, αλλά οσο η λίστα θα μεγαλώνει δεν θα μπορούμε να είμαστε ενήμεροι για το τι προστίθεται. Το δοκιμάσατε με αλλαγή στη γλώσσα υποτίτλων καθώς παίζει η ταινία όπως αναφέρω στην παράθεση? Εμένα Samsung του 2015 που δεν είχα Ελληνικούς υπότιτλους λόγω μη αναβάθμισης της εφαρμογής, πλέον εχω τουλάχιστον στους τίτλους της λίστας παραπάνω που δοκίμασα, απλά όπως είπα η επιλογή για Ελληνικά εμφανίζεται κατά την διάρκεια αναπαραγωγής της ταινίας και οχι στο μενού πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Το δοκιμάσατε με αλλαγή στη γλώσσα υποτίτλων καθώς παίζει η ταινία όπως αναφέρω στην παράθεση? Εμένα Samsung του 2015 που δεν είχα Ελληνικούς υπότιτλους λόγω μη αναβάθμισης της εφαρμογής, πλέον εχω τουλάχιστον στους τίτλους της λίστας παραπάνω που δοκίμασα, απλά όπως είπα η επιλογή για Ελληνικά εμφανίζεται κατά την διάρκεια αναπαραγωγής της ταινίας και οχι στο μενού πρίν. Θα το δοκιμάσω στην τηλεόρασή μου από Δευτέρα που θα έχω την δυνατότητα. Panasonic 55 AS640E που την αγόρασα καινούργια το 2015 αλλά διαβάζω σαν μοντέλο ότι είναι παλαιότερη. Ζήτημα να έχει παίξει 100 ώρες γιατί έβλεπα σε μια άλλη που έχω σε άλλο χώρο. Μάλλον τζίφος με τα Ελληνικά. 58 λεπτά πριν, postfire είπε αυτο δεν ξερω αν εχει το ιδιο φιρμ θα το δω το βραδυ κατσε να σου πω πια εχω ειδα το μαουαλ πως γινεται εχω την thomson 55fz4633 και μπηκα εδω και εβαλα το μοντελο μου τσεκαρε και εσυ αν θες http://www.thomsontv.eu/support/downloads?product=137&serie=0&filter=software Βλέπω ότι γίνεται μέσω του μενού εφόσον βέβαια έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dakangr είπε Δεν αρκει το κουμπι του νετφλιξ. Εγω εχω μια πανασονικ του 15 με κουμπι νετφλιξ στο χειριστηριο, αλλα δεν εχει ελληνικους υποτιτλους γιατι ειναι παλια εκδοση του προγραμματος. Όπως το είπες...του 2015!!!!!! Πλέον όλες οι καινούριες (2017 και μετά, νομίζω και κάποιες του 2016 αν θυμάμαι καλά) υποστηρίζουν Ελληνικούς υπότιτλους κι ένας τρόπος να σιγουρευτείς αν υποστηρίζουν την εφαρμογή Netflix είναι αν έχει το τηλεχειριστήριο κουμπί η αν ρωτήσεις/δεις με τα μάτια σου από κοντά σε ένα κατάστημα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Leon Scott Kennedy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 παντως πουθενα δεν βρηκα μεσα στο νετφλιξ το the walking dead απαραδεκτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, postfire είπε παντως πουθενα δεν βρηκα μεσα στο νετφλιξ το the walking dead απαραδεκτο?? Το έχω κατεβασμένο αυτό. Απλά υπάρχουν θέματα με τα δικαιώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, mr.Vox είπε Το έχω κατεβασμένο αυτό. Απλά υπάρχουν θέματα με τα δικαιώματα. τι εννοεις?κατεβασμενο απο νετ? μεσα στο νετφλιξ δεν υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε Όπως το είπες...του 2015!!!!!! Πλέον όλες οι καινούριες (2017 και μετά, νομίζω και κάποιες του 2016 αν θυμάμαι καλά) υποστηρίζουν Ελληνικούς υπότιτλους κι ένας τρόπος να σιγουρευτείς αν υποστηρίζουν την εφαρμογή Netflix είναι αν έχει το τηλεχειριστήριο κουμπί η αν ρωτήσεις/δεις με τα μάτια σου από κοντά σε ένα κατάστημα. Το να ρωτήσεις δεν παίζει. Παλιά που ρωτούσα μου έλεγαν οι πωλητές. «Με μια αναβάθμιση λύνονται όλα. Όλα κομπλέ!» Η αναβάθμιση όμως δεν ήρθε ποτέ. 2 λεπτά πριν, postfire είπε τι εννοεις?κατεβασμενο απο νετ? μεσα στο νετφλιξ δεν υπαρχει? Από κάποια site. Στο Ελληνικό netflix τουλάχιστον όχι. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, mr.Vox είπε Το να ρωτήσεις δεν παίζει. Παλιά που ρωτούσα μου έλεγαν οι πωλητές. «Με μια αναβάθμιση λύνονται όλα. Όλα κομπλέ!» Η αναβάθμιση όμως δεν ήρθε ποτέ. Από κάποια site. Στο Ελληνικό netflix τουλάχιστον όχι. απο σαιτ το κατεβαζω το θεμα θα ηταν να γλυτωναμε το κατεβασμα και να υπηρχε μεσα κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τι να κάνουμε; Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 καλα ναι εννοειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mr.Vox είπε Το να ρωτήσεις δεν παίζει. Παλιά που ρωτούσα μου έλεγαν οι πωλητές. «Με μια αναβάθμιση λύνονται όλα. Όλα κομπλέ!» Η αναβάθμιση όμως δεν ήρθε ποτέ. Το να ρωτήσω και να μη μου πουν δεν παίζει!!!!!! Να φανταστείς παλιά που είχαν πρώτο βγει τα dvd που έπαιζαν κάποιες συσκευές αρχεία divx με Ελληνικούς υπότιτλους (κι όχι κινέζικα που έπαιζαν τα περισσότερα dvd), είχα βάλει τον καταστηματάρχη να συνδέει μία μία συσκευή dvd divx στην εκθεσιακή τηλεόραση να δούμε ποια υποστήριζε!!!!!! Μιλάμε τον είχα ζαλίσει!!!! Έτσι είναι όμως. Τι, να μη ξέρω τι αγοράζω; Τι παίρνω; Γουρούνι στο σακί; Ναι κι εγώ έχω την Panasonic TC-P50UT50 που την είχα αγοράσει αρχές 2013 αλλά ποτέ δεν πήρα αναβάθμιση. Ενώ παίζει Netflix, από υπότιτλους μόνο αγγλικούς και τούρκικους έχουν. Για αυτό ήρθε τελικά η λύση και λέγεται Sony ps4!!!! Με το τηλεκοντρόλ της Panasonic χειρίζομαι tv και ps4 και είμαι κομπλέ!!!!! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Leon Scott Kennedy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε Το να ρωτήσω και να μη μου πουν δεν παίζει!!!!!! Να φανταστείς παλιά που είχαν πρώτο βγει τα dvd που έπαιζαν κάποιες συσκευές αρχεία divx με Ελληνικούς υπότιτλους (κι όχι κινέζικα που έπαιζαν τα περισσότερα dvd), είχα βάλει τον καταστηματάρχη να συνδέει μία μία συσκευή dvd divx στην εκθεσιακή τηλεόραση να δούμε ποια υποστήριζε!!!!!! Μιλάμε τον είχα ζαλίσει!!!! Έτσι είναι όμως. Τι, να μη ξέρω τι αγοράζω; Τι παίρνω; Γουρούνι στο σακί; Ναι κι εγώ έχω την Panasonic TC-P50UT50 που την είχα αγοράσει αρχές 2013 αλλά ποτέ δεν πήρα αναβάθμιση. Ενώ παίζει Netflix, από υπότιτλους μόνο αγγλικούς και τούρκικους έχουν. Για αυτό ήρθε τελικά η λύση και λέγεται Sony ps4!!!! Με το τηλεκοντρόλ της Panasonic χειρίζομαι tv και ps4 και είμαι κομπλέ!!!!! Πως γκενεν αυτό; από το χειριστήριο της τβ το ps4;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mr.Vox είπε 10 ώρες πριν, postfire είπε αυτο δεν ξερω αν εχει το ιδιο φιρμ θα το δω το βραδυ κατσε να σου πω πια εχω ειδα το μαουαλ πως γινεται εχω την thomson 55fz4633 και μπηκα εδω και εβαλα το μοντελο μου τσεκαρε και εσυ αν θες http://www.thomsontv.eu/support/downloads?product=137&serie=0&filter=software εκανα την αναβαθμιση αλλα τελικα μυδια το νετφλιξ τα ιδια οποτε παμε σε λυσεις με εξωτερικη πηγη Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από postfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα