postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, isay είπε Σύντομη απαντηση : Με την τηλεοραση που εχεις δεν μπορεις να εχεις ελληνικους υποτιτλους γιατι η τβ τι εχει? θα διαβασω το νημα να δω Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από postfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 εχω thomson tv αναβαθμηση δεν εχει βγαλει ποτε. οποτε λυση δεν υπαρχει ειναι θεμα αναβαθμισης? ειναι του 2015 μοντελο ομως δεν επρεπε να παιζουν? κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, postfire είπε γιατι η τβ τι εχει? θα διαβασω το νημα να δω Με τα smart features της thomson που εχεις δεν μπορεις να δεις ελληνικους υποτιτλους Για να βλέπεις, θες αλλες λύσεις οπως συνδεση με υπολογιστη, tv box, chromecast, roku express, κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, isay είπε Με τα smart features της thomson που εχεις δεν μπορεις να δεις ελληνικους υποτιτλους Για να βλέπεις, θες αλλες λύσεις οπως συνδεση με υπολογιστη, tv box, chromecast, roku express, κλπ καταλαβα παιδια οποτε θα κοτσαρω κανα xbox one πανω ευχαριστω πολυ ολους! τι smart features χρειαζονται για μελλοντικη αγορα τβ? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από postfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, postfire είπε καταλαβα παιδια οποτε θα κοτσαρω κανα xbox one πανω ευχαριστω πολυ ολους! τι smart features χρειαζονται για μελλοντικη αγορα τβ? Να υποστηρίζει Netflix!!!! Συνήθως έχουν επάνω στο πληκτρολόγιο κουμπί Netflix αν πας από κοντά και τις δεις γιατί αν βασίζεσαι από τους υπαλλήλους η τον σκρουτζ θα πας αδιάβαστος!!!!! Οι περισσότεροι δεν ξέρουν την τύφλα τους και στο σκρουτζ έχω δει πολλές φορές μη σωστή περιγραφή. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Leon Scott Kennedy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Να υποστηρίζει Netflix!!!! Συνήθως έχουν επάνω στο πληκτρολόγιο κουμπί Netflix αν πας από κοντά και τις δεις γιατί αν βασίζεσαι από τους υπαλλήλους η τον σκρουτζ θα πας αδιάβαστος!!!!! Οι περισσότεροι δεν ξέρουν την τύφλα τους και στο σκρουτζ έχω δει πολλές φορές μη σωστή περιγραφή. ΕΧΕΙ μεσα στο μενου της σμαρτ νετφλιξ και πανω στο χειριστηριο εχει κουμπι σμαρτ(κουμπι νετφλιξ δεν εχει) βλεπω οτι εχει βγει μια αναβαθμηση του 2016 μεσα απο το σαιτ www.thomsontv.eu η τβ ειναι 2105 λετε αν το κανω να υποστιρηξει ελληνικα? θα το κανω και βλεπουμε Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από postfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως η μάρκα Thomson δεν είναι στις certified όπως οι περισσότερες. Για κάνε την αναβάθμιση και πες μας. Πρόσεξε όμως να είναι και για την δική σου συσκευή (μοντέλο). Έχει ενδιαφέρον αυτό το θέμα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από mr.Vox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, postfire είπε ΕΧΕΙ μεσα στο μενου της σμαρτ νετφλιξ και πανω στο χειριστηριο εχει κουμπι σμαρτ(κουμπι νετφλιξ δεν εχει) βλεπω οτι εχει βγει μια αναβαθμηση του 2016 μεσα απο το σαιτ www.thomsontv.eu η τβ ειναι 2105 λετε αν το κανω να υποστιρηξει ελληνικα? θα το κανω και βλεπουμε Δεν αρκει το κουμπι του νετφλιξ. Εγω εχω μια πανασονικ του 15 με κουμπι νετφλιξ στο χειριστηριο, αλλα δεν εχει ελληνικους υποτιτλους γιατι ειναι παλια εκδοση του προγραμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 οποτε την κατσαμε θα κανω την αναβαθμιση και ο θεος βοηθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δεν την παίρνει την αναβάθμιση αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 μυδια στο αυτοματο το εχει αλλα δεν εβγααλε 3 χρονια τωρα τπτ μπηκα εγω και βρηκα οτι υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, dakangr είπε Δεν αρκει το κουμπι του νετφλιξ. Εγω εχω μια πανασονικ του 15 με κουμπι νετφλιξ στο χειριστηριο, αλλα δεν εχει ελληνικους υποτιτλους γιατι ειναι παλια εκδοση του προγραμματος. Η panasonic που έχεις παίζει αυτούς τους τίτλους Ελληνικά; Έχω και εγώ μια Panasonic του 15 αλλά είμαι εκτός Αθηνών για να τη δοκιμάσω. Λένε ότι με το καινούργιο σύστημα υποτίτλων κάποιες παλαιότερες παίζουν. Από Δευτέρα γυρίζω και θα την δοκιμάσω. -Netflix: Καμιά σαν Εσένα / Irreplacable You - Netflix: Πρώτη Ομάδα Γιουβέντους/ First Team Juventus - Netflix: Ο Επόμενος Καλεσμένος μου: Ντέιβιντ Λέτερμαν (2ο μέρος) - Netflix: Μαύρος Κεραυνός επεισόδιο 1x4 - Netflix: Σταρ Τρεκ Ντισκάβερι επεισόδιο 1x15 - Οι Θρύλοι του Αύριο επεισόδιο 3x10 - The Parent Trap / Δίδυμοι Μπελάδες 5 λεπτά πριν, postfire είπε μυδια στο αυτοματο το εχει αλλα δεν εβγααλε 3 χρονια τωρα τπτ μπηκα εγω και βρηκα οτι υπαρχει Οπότε δεν κάνει για τη συσκευή σου. Πρόσεξε μην την κολλήσεις. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 σιγουρα? μπηκα στην thomson και εβαλα ακριβως την συσκευη μου και μου το εβγαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Διάβασε στο manual της συσκευής σου πως ακριβώς γίνεται το update. Νομίζω ότι δεν έχουν και αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για να τηλεφωνήσεις και να μάθεις. Μήπως ήδη είναι εγκατεστημένη στη τηλεόραση; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 αυτο δεν ξερω αν εχει το ιδιο φιρμ θα το δω το βραδυ κατσε να σου πω πια εχω ειδα το μαουαλ πως γινεται εχω την thomson 55fz4633 και μπηκα εδω και εβαλα το μοντελο μου τσεκαρε και εσυ αν θες http://www.thomsontv.eu/support/downloads?product=137&serie=0&filter=software Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα