arma1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, elbarto είπε πριν κανα μηνα που γραφτηκα εγω ο πρωτος μηνας ηταν δωρεαν.δοκιμασετο καλυτερα Θελησα να το κανω φιλε, αλλα μου ζητουσε να καταχωρισω καρτα χρεωστικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, arma1 είπε Θελησα να το κανω φιλε, αλλα μου ζητουσε να καταχωρισω καρτα χρεωστικη Πάντα την ζητάνε φίλε μου αλλά δεν σε χρεώνουν αν ζητήσεις να μην ανανεώσεις (ακυρώσεις) μετά το δωρεάν μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Ok , ευχαριστω ,θα βγαλω μια χρεωστικη με -0- υπολοιπο , δεν εχω σκοπο να βαλω φορτωμενη καρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, arma1 είπε Ok , ευχαριστω ,θα βγαλω μια χρεωστικη με -0- υπολοιπο , δεν εχω σκοπο να βαλω φορτωμενη καρτα φοβάσαι μην σε κλέψει το netflix? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μπα οχι, να μην ξεχαστω και συνεχισει την συνδρομη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, arma1 είπε Ok , ευχαριστω ,θα βγαλω μια χρεωστικη με -0- υπολοιπο , δεν εχω σκοπο να βαλω φορτωμενη καρτα η καρτα πρεπει να εχει εστω ενα μικρο υπολοιπο για να γινει δεκτη. 3-4 ευρω φτάνουν. Με μηδενική δεν ρποχωρα η διαδικασια, το εχουμε αναφερει ξανα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω για την διευκρινηση φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos71 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, arma1 said: Μπα οχι, να μην ξεχαστω και συνεχισει την συνδρομη Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή πατάς κατευθείαν ακύρωση συνδρομής και συνεχίζεις να έχεις το δωρεάν σου μήνα χωρίς να φοβάσαι μην ξεχάσεις να το ακυρώσεις στη συνέχεια. Επίσης μπορείς να βάλεις στο ημερολόγιο του κινητού σου να σου στείλει ειδοποίηση 4-5 πριν το τέλος της συνδρομής. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από timos71 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ok ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες και θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιάνει κανεις σε wifi tv 25mpbs για να δει 4k ;!; τελικα τα 4κ τα ενεργοποιησαν μεσω app σε ολες τις smarttv ? 《5,0 Mbps - Προτεινόμενη ταχύτητα για ποιότητα HD 25 Mbps - Προτεινόμενη ταχύτητα για ποιότητα Ultra HD》 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη εάν έχει απαντηθεί, η τηλεόραση που έχουν οι γονείς μου παίζει Netflix αλλά χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους. Εάν αγοράσω κάποιο από τα Roku, Shield, FireTV κτλ. θα παίζει κανονικά με Ελληνικούς υπότιτλους? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Θα παίζει κανονικά Ελληνικούς υπότιτλους με τις συσκευές που αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 καλησπερα π[αιδια! ειμαι νεος στο νετφλιξ και ειπα να το δοκιμασω περνοντας τον 1 μηνα δωρεαν η ενεργοποιηση εγινε απο το λαπτοπ εχω βαλει την συνδρομη των 9.90 και διαλεξα συσκυες λαπτοπ + σμαρτ τβ στο λαπτοπ εχω ελληνικο μενου και ελληνικους υποτιτλους μεσα στο νετφλιξ ενω στην τβ εχει αγγλικο μενου και αγγλικους υποτιτλους+τουρκικους ελληνικους υποτιτλους και γενικα ελληνικο μενου πουθενα τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Έχεις διαβάσει καθόλου το νήμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, postfire είπε καλησπερα π[αιδια! ειμαι νεος στο νετφλιξ και ειπα να το δοκιμασω περνοντας τον 1 μηνα δωρεαν η ενεργοποιηση εγινε απο το λαπτοπ εχω βαλει την συνδρομη των 9.90 και διαλεξα συσκυες λαπτοπ + σμαρτ τβ στο λαπτοπ εχω ελληνικο μενου και ελληνικους υποτιτλους μεσα στο νετφλιξ ενω στην τβ εχει αγγλικο μενου και αγγλικους υποτιτλους+τουρκικους ελληνικους υποτιτλους και γενικα ελληνικο μενου πουθενα τι πρεπει να κανω? 6 λεπτά πριν, vforvendetta85 είπε Έχεις διαβάσει καθόλου το νήμα; Σύντομη απαντηση : Με την τηλεοραση που εχεις δεν μπορεις να εχεις ελληνικους υποτιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα