Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

22 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Ένα πολύ καλό νέο. Αν ισχύει αφού είναι από unofficial σελίδα.

Κι όμως ισχύει! Πριν λίγες μέρες γκρίνιαζα κι εγω γι' αυτό το θέμα και τουλάχιστον στις σειρές και ταινίες που αναφέρεις στο πόστ σου οι Ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν κανονικά!

Για όσους δοκιμάσετε, παρατήρησα οτι στο μενού με τις επιλογές και την περίληψη της ταινίας (πριν πατήσεις να αρχίσει) αν πας στις ρυθμίσεις υποτίτλων, Ελληνικά δεν υπάρχουν, αν όμως ξεκινήσει η ταινία να παίζει και πάτε στις ρυθμίσεις υποτίτλων, η επιλογή για Ελληνικά εμφανίζεται κανονικά!

Σε ευχαριστώ φίλε, με έφτιαξες!

ΥΓ. Το μόνο που θα ήταν απαραίτητο για εμάς με παλαιότερες τηλεοράσεις θα ήταν ενας τρόπος να μπορούσαμε να φιλτράρουμε τις ταινίες που έχουν αυτού του νεου τύπου υπότιτλους γιατί αν κάνεις αναζήτηση με το term "Subtitles in Greek" σου δείχνει τις ταινίες που έχουν μεν Ελληνικούς υποτίτλους όντως, αλλά απο αυτούς που παίζουν στην αναβαθμισμένη εφαρμογή των νεότερων τηλεοράσεων. Οπότε έχουμε κάτι να δούμε τώρα με την λίστα που μας έγραψες, αλλά οσο η λίστα θα μεγαλώνει δεν θα μπορούμε να είμαστε ενήμεροι για το τι προστίθεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η προσπάθεια του netflix είναι πολύ καλή όπως και να έχει. Δείχνει σεβασμό στον  συνδρομητή.

Αντιθέτως οι  κατασκευαστές τηλεοράσεων και των εφαρμογών τους παλαιοτέρων μοντέλων μας έχουν γράψει κανονικά. Μούγκα στη στρούγκα.

Δεν γίνεται κάθε δυο χρόνια να αλλάζουμε τηλεοράσεις.

Θα υπάρχουν βέβαια και προβλήματα και ελπίζουμε να υπάρξει μια εξομάλυνση.

Αν κανω λογαριασμο κ επειδη δεν εχω smart tv κατεβασω την εφαρμογη του netflix στο xbox θα παιζει καλα;

Επισης η γυναικα μου ειναι απο Ολλανδια κ ολες τις ταινιες σειρες κτλ τις βλεπουμε με αγγλικους υποτιτλους.Υπαρχει επιλογη για υποτιτλους πχ αγγλικα ελληνικα ολλανδικα κτλ.;

Η αναλογα με την χωρα που εχεις φτιαξει το λογαριασμο πανε κ αυτοματα οι υποτιτλοι;

Και παιδικα μεταγλωτισμενα μετα θα εχουμε στα Ελληνικα ; Η επιλεγεις χωρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να έχω δει πως λειτουργεί στο Xbox, ένας φίλος μου ανέφερε πως δουλεύει κανονικά. 

Αναφορικά με τους υπότιτλους, Αγγλικούς θα βρεις, Ολλανδικούς όχι. 

Μεταγλώττιση στα Ελληνικά έχει σε αρκετές ταινίες. 

Αυτό που παρατήρησα είναι πως αν έχεις Ελληνικό λογαριασμό, Αγγλικούς, Ελληνικούς, Τούρκικους θα βρεις διαθέσιμους, όπως και γλώσσες (audio). 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Αν τοτε για παραδειγμα μου δωσει ο πεθερος μου που ειναι Ολλανδος τον κωδικο αποβτο λογαριασμο του, μιας κ μπορει για 4 συσκευες να βλεπει , τοτε θα εχω στην ουσια το ολλανδικο πακετο με μεταγλωτισμενα στα ολλανδικα τα παιδικα;

Η επειδη θα βλεπει ελληνικη ip θα με πηγαινει αυτοματα στο ελληνικο netflix ?

23 λεπτά πριν, malias4 είπε

Αν τοτε για παραδειγμα μου δωσει ο πεθερος μου που ειναι Ολλανδος τον κωδικο αποβτο λογαριασμο του, μιας κ μπορει για 4 συσκευες να βλεπει , τοτε θα εχω στην ουσια το ολλανδικο πακετο με μεταγλωτισμενα στα ολλανδικα τα παιδικα;

Εσυ οριζεις την γλωσσα που θα εχουν οι υπότιτλοι 

34 λεπτά πριν, malias4 είπε

Θα πηγαίνει στο Ελληνικό λόγω ip. Μένω Αγγλία και έχω δώσει τον κωδικό μου στο ξάδερφο μου στην Ελλάδα και έχει το Ελληνικό Netflix διαθέσιμο. Και εγώ όταν ήρθα τα Χριστούγεννα Ελλάδα και μπήκα με πέταξε στο Ελληνικό.

Οκ καταλαβα, οποτε σειρες ολλανδικες που εχει στο ολλανδικο δεν θα τις βγαζει λογικα ε;

Και cartoon ολλανδικα;

Η εχουν ολες οι χωρες το ιδιο περιεχομενο απλα με αλλες επιλογες υποτιτλων ;

1 hour ago, malias4 said:

Οκ καταλαβα, οποτε σειρες ολλανδικες που εχει στο ολλανδικο δεν θα τις βγαζει λογικα ε;

Και cartoon ολλανδικα;

Η εχουν ολες οι χωρες το ιδιο περιεχομενο απλα με αλλες επιλογες υποτιτλων ;

Αν είσαι στην Ολλανδία θα βλέπεις το περιεχόμενο της Ολλανδίας. Αν είσαι στην Ελλάδα θα βλέπεις αντίστοιχα το ελληνικό περιεχόμενό. 

Δεν παίζει ρόλο που έχεις χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σου στο παρελθόν, η netflix κοιτάει την τωρινή σου τοποθεσία μέσω ip και μέσω αυτής σου φορτώνει τους διαθέσιμους τίτλους της ανάλογης περιοχής/χώρας. 

δοκιμασα να μπω ταυτοχρονα νετφλιξ απτο ιδιο προφιλ απο κινητο και πισι και επαιζε κανονικα. ξερει κανεις τι παιζει και αν επιτρεπεται αυτο?

1 minute ago, elbarto said:

δοκιμασα να μπω ταυτοχρονα νετφλιξ απτο ιδιο προφιλ απο κινητο και πισι και επαιζε κανονικα. ξερει κανεις τι παιζει και αν επιτρεπεται αυτο?

Αν έχεις τη συνδρομή για 2 ή παραπάνω ταυτόχρονους χρήστες δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην συμβαίνει αυτό. Αν πάλι έχεις συνδρομή για 1 ταυτόχρονη θέαση τότε μάλλον έπεσες πάνω σε κάποιο bug.

4 λεπτά πριν, timos71 είπε

Αν έχεις τη συνδρομή για 2 ή παραπάνω ταυτόχρονους χρήστες δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην συμβαίνει αυτό. Αν πάλι έχεις συνδρομή για 1 ταυτόχρονη θέαση τότε μάλλον έπεσες πάνω σε κάποιο bug.

εχω προφιλ για 4 χρηστες που το μοιραζομαι με τους φιλους μου. οκ τωρα καταλαβα τι παιζει. 

Να ρωτησω κατι ,εχω την samsung F6500 ,παιζει ελληνικους υποτιτλους η συγκεκριμενη; πριν 6 μηνες περιπου ηξερα πως δεν παιζει ,θελω να κανω συνδρομη αλλα αν ειναι να μην εχω υποτιτλους δεν το κανω, γνωριζει κανεις αν εχει αλλαξει κατι; 

1 λεπτό πριν, arma1 είπε

Να ρωτησω κατι ,εχω την samsung F6500 ,παιζει ελληνικους υποτιτλους η συγκεκριμενη; πριν 6 μηνες περιπου ηξερα πως δεν παιζει ,θελω να κανω συνδρομη αλλα αν ειναι να μην εχω υποτιτλους δεν το κανω, γνωριζει κανεις αν εχει αλλαξει κατι; 

πριν κανα μηνα που γραφτηκα εγω ο πρωτος μηνας ηταν δωρεαν.δοκιμασετο καλυτερα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...