Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έγραψα παραπάνω

Δεν βγάζεις άκρη με δαύτους και αναφέρομαι σε όλες τις εταιρείες αλλά και στη Netflix.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν και θεωρώ βλακώδες την απάντηση.

Ας μας δώσουν οι εταιρείες τις εφαρμογές που εφοδιάζουν τα τελευταία τους μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα να δούμε αν παίζουν ή αν δεν παίζουν Ελληνικά.

Και η απάντηση της Netflix:

"...Το πρόβλημα με τις τηλεοράσεις του 2015 και πίσω είναι ότι δεν υποστηρίζουν Ελληνικούς υπότιτλους. Το Netflix ήρθε στην Ελλάδα το 2015 και στην τότε έκδοση του δεν είχε Ελληνικούς υπότιτλους ενσωματωμένους. Το Netflix έκτοτε έχει αναβαθμίσει την εφαρμογή του και παίζει κανονικά σε ενημερωμένες συσκευές. Αλλά οι τηλεοράσεις (και άλλες συσκευές) που δεν έχουν την νέα έκδοση του Netflix, δεν μπορούν να παίξουν τους Ελληνικούς υπότιτλους. Υπάρχει, επομένως, θέμα συμβατότητας του λογισμικού της τηλεόρασης με την εφαρμογή Netflix. Στις καινούριες LG τηλεοράσεις λειτουργούν κανονικά οι υπότιτλοι!! Και εκεί το ίδιο application του Netflix χρησιμοποιεί.."

αν σταματήσει η τηλεόραση μου να παίζει θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι το htpc όπως αναφέρθηκε. ταινίες παιχνίδια νετφλιξ τα πάντα όλα. μποξ και βλακειες 

• Like 3

Σε παλαιότερη LG που έχω smart (του 2013 πρέπει να είναι)  με παλιά εφαρμογή netflix μου ήρθε προχθές ένα μήνυμα ότι αλλάζουν οι όροι χρήσης των υπηρεσιών  ως προς την συλλογή στοιχείων κτλ. Φυσικά για αναβάθμιση  των εφαρμογών  ούτε λόγος .  Ποιες εφαρμογές δηλαδή.

Αυτό το bloatware που έχουν.

4 ώρες πριν, katergaris79 είπε

Μια χαρά δουλεύει μέσω chromecast.

Tο μόνο κακό που παρατηρώ είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις cast μεσα από την εφαρμογή netflix των windows 10. από chrome βεβαια παίζει μια χαρα!

Καλημέρα,

Μπήκα κι εγω στο ψάξιμο με το Netflix, έκανα τράμπα τη μη Smart TV μου με του αδερφού μου την Smart, έβαλα και τον δωρεάν μήνα και παίζει μια χαρά, βρέθηκα όμως στο αδιέξοδο των υπότιτλών κι εγω όπου το app της τηλεόρασης δεν τους υποστηρίζει... Λύση απ' οτι κατάλαβα και δίαβασα δεν υπάρχει μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον, οπότε θέλω την βοήθεια σας για να βρω τον οικονομικότερο τρόπο να αποκτήσω υπότιτλους...

Διάβασα τα πέρι Chromecast παραπάνω, καλό φαίνεται, υπάρχει κάτι καλύτερο ή αντίστοιχα καλό σαν λύση αλλά ενδεχομένως ακόμα οικονομικότερο?

Ίσως κάτι που συνεργάζεται με την Smart TV και απλά προσθέτει υπότιτλούς? (Μιας και το app δουλεύει μια χαρά στην τηλεόραση)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Καλημέρα,

Μπήκα κι εγω στο ψάξιμο με το Netflix, έκανα τράμπα τη μη Smart TV μου με του αδερφού μου την Smart, έβαλα και τον δωρεάν μήνα και παίζει μια χαρά, βρέθηκα όμως στο αδιέξοδο των υπότιτλών κι εγω όπου το app της τηλεόρασης δεν τους υποστηρίζει... Λύση απ' οτι κατάλαβα και δίαβασα δεν υπάρχει μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον, οπότε θέλω την βοήθεια σας για να βρω τον οικονομικότερο τρόπο να αποκτήσω υπότιτλους...

Διάβασα τα πέρι Chromecast παραπάνω, καλό φαίνεται, υπάρχει κάτι καλύτερο ή αντίστοιχα καλό σαν λύση αλλά ενδεχομένως ακόμα οικονομικότερο?

Ίσως κάτι που συνεργάζεται με την Smart TV και απλά προσθέτει υπότιτλούς? (Μιας και το app δουλεύει μια χαρά στην τηλεόραση)

οχι δεν υπάρχει αλλος τροπος ή πατεντα.

Αλλάζεις τηλεόραση ή χρησιμοποιεις εξωτερικη συσκευη για να βλεπεις netflix στην τηλεοραση (σαν σκέτη τηλοραση) με λύσεις τυπου

• anroid tv box με drm L1
  • chrome cast
  • htpc mini pc
  • laptop συνδεμενο στην τηλεοραση
  • playstation (credits στον slk200)
  • και αν δε σε νοιάζει η χαμηλότερη αναλυση κινητό με screen cast στην τηλεοραση (εδω η τηλεοραση πρεπει να ειναι smart και να εχει cast)
Επεξ/σία από isay

52 λεπτά πριν, isay είπε

οχι δεν υπάρχει αλλος τροπος ή πατεντα.

Αλλάζεις τηλεόραση ή χρησιμοποιεις εξωτερικη συσκευη για να βλεπεις netflix στην τηλεοραση (σαν σκέτη τηλοραση) με λύσεις τυπου

• anroid tv box με drm L1
  • chrome cast
  • htpc mini pc
  • laptop συνδεμενο στην τηλεοραση
  • και αν δε σε νοιάζει η χαμηλότερη αναλυση κινητό με screen cast στην τηλεοραση (εδω η τηλεοραση πρεπει να ειναι smart και να εχει cast)

+ ps4

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/29/2018 στις 1:01 ΜΜ, mr.Vox είπε

Παίζει με edge αλλά με προϋποθέσεις. I7 και πάνω κτλ. Φυσικά ο ήχος stereo.

Με hdmi θα είναι πολυκάναλος ο ήχος. Με οπτική χάνεις τα dd+ και true-hd.

Επεξ/σία από nik5163
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...