Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους

Σκέφτομαι να βάλω netflix και ενδιαφέρομαι για αναπαραγωγή 1080p σε μια samsung 6300 του 2011.

από το λιγο που εψαξα δεν υπάρχει εφαρμογή μέσα αλλά ούτε και κάποια για να κατεβάσω. με ποιους αλλους τρόπους μπορώ να στριμάρω 1080p στην tv και ελληνικόυς υπότιτλους? Ενημερωτικά το hardware που έχω  αν βοηθάει, 1 WD media player gen3, επίσης υπάρχει 1 steam link με συνδεδεμένο desktop. Μπορώ να κάνω κάτι με αυτά ή πρέπει να πάρω κάποιο player ακόμα.

Αν ναι θα  προτιμούσα να είναι οσο πιο plug n play γίνεται( δεν έχω σχεση με android box klp) και να βγάζει οποσδήποτε 1080p.  Τα ρωτάω αυτά γιατι από ότι διαβάζω με παλια μηχανήματα αν μπορείς να παίξεις netflix δεν θα εχεις ελληνικούς υπότιτλους.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι εννοείς   steam link.

Αν εννοείς  stream ότι έχεις συνδεδεμένο υπολογιστή με Windows 8 και πάνω κατέβασε την εφαρμογή από το store και είσαι έτοιμος. και 

Ο ήχος στη τηλεόραση θα είναι stereo.

https://help.netflix.com/en/node/55763

Υπάρχει και η λύση πχ να πάρεις ένα samsung 4k blu-ray player που έχει και netflix και youtube κλπ και να το έχεις και για το μέλλον. Αλλά κοστίζει μια τέτοια επιλογή! Αλλιώς υπάρχουν πολλά φθηνότερα players με netflix...

10 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Τι εννοείς   steam link.

Αν εννοείς  stream ότι έχεις συνδεδεμένο υπολογιστή με Windows 8 και πάνω κατέβασε την εφαρμογή από το store και είσαι έτοιμος. και 

Ο ήχος στη τηλεόραση θα είναι stereo.

https://help.netflix.com/en/node/55763

http://store.steampowered.com/app/353380/Steam_Link/

Το steam λινκ κανει mirror το  steam από τον υπολογιστή στην οθόνη της τηλεόρασης (για κανα παιχνιδάκι) και μπορείς να προβάλεις και desktop. και σκεφτόμουν αν βγαίνει κανα καλό αποτελεσμα μέσα από αυτό.

8 ώρες πριν, cambo99 είπε

Υπάρχει και η λύση πχ να πάρεις ένα samsung 4k blu-ray player που έχει και netflix και youtube κλπ και να το έχεις και για το μέλλον. Αλλά κοστίζει μια τέτοια επιλογή! Αλλιώς υπάρχουν πολλά φθηνότερα players με netflix...

δυστυχώς blu-ray υπάρχει ήδη........(δεν το είχα σκεφτεί οτι μπορεί να εχει Netflix). θα το κοιτάξω το απόγευμα αλλά δεν νομίζω. είναι τουλαχιστον 3 ετων

από players που να βγάζουν 1080p σε νορμαλ τιμή τι παίζει? και προς τα που να κοιτάξω?

36 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

http://store.steampowered.com/app/353380/Steam_Link/

Το steam λινκ κανει mirror το  steam από τον υπολογιστή στην οθόνη της τηλεόρασης (για κανα παιχνιδάκι) και μπορείς να προβάλεις και desktop. και σκεφτόμουν αν βγαίνει κανα καλό αποτελεσμα μέσα από αυτό.

δυστυχώς blu-ray υπάρχει ήδη........(δεν το είχα σκεφτεί οτι μπορεί να εχει Netflix). θα το κοιτάξω το απόγευμα αλλά δεν νομίζω. είναι τουλαχιστον 3 ετων

από players που να βγάζουν 1080p σε νορμαλ τιμή τι παίζει? και προς τα που να κοιτάξω?

Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί με το steam link και όταν το έψαχνα εγώ, άκρη δεν έβγαλα. Πήρα λοιπόν ένα Fire Stick της Amazon στα 39€ από Lufthansa Worldshop και ησύχασε το κεφάλι μου. Το μόνο θέμα που έχεις είναι να βρεις έναν τρόπο να το φέρεις Ελλάδα γιατί η Amazon δεν το στέλνει.

19 ώρες πριν, Zus είπε

Παίδες το Money Heist ή αλλιώς La Casa de Papel (ισπανική παραγωγή) προβλέπεται να προστεθεί στο ελληνικό Netflix? Ήμουν Αυστρία μέχρι χθες και το έβλεπα εκεί μέχρι το τέταρτο επεισόδιο και μόλις γύρισα Ελλάδα δεν το βρίσκω πλέον. Η πλάκα είναι ότι έφερα μαζί ένα fire stick της Amazon και σε συνδυασμό με το echo που έχω, ζήτησα από την Alexa να μου το βρει και το έκανε η αθεόφοβη, αλλά έχει περιορισμούς με βασικότερο το ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις fast forward και rewind. (ευτυχώς έχει αγγλικούς υπότιτλους τουλάχιστον) Επισης για κάθε επεισόδιο πρέπει να ζητάω από την Alexa να μου βρει τη σειρά ξανά και να πηγαίνω μόνος στο επεισόδιο που θέλω να δω, δεν με πηγαίνει στο επόμενο όπως θα έπρεπε...

Τραγικό το γεγονός ότι νέα σειρά δεν έρχεται με greek subs....

Μπορούμε με κάποιον τρόπο να βλέπουμε τι φεύγει από την υπηρεσία; Όπως έχει ο otetv για παράδειγμα...ταινία τάδε διαθέσιμη μέχρι την τάδε ημερομηνία.

Το altered carbon φαίνεται αρκετά υποσχόμενο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Έχω και εγώ wifi smart blu-ray το οποίο έχει netflix αλλά χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους. Τριών ετών.

6-7 συσκευές συνολικά στα σπίτια μου που πρέπει να αντικατασταθούν ή να συμπληρωθούν με άλλες για να παίξουν σωστά. Όλες περίπου 3 ετών και δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης λόγω παλαιότητας.

Έχουμε δυστυχώς γεμίσει ηλεκτρονικά απόβλητα. Οι εταιρείες μάλιστα μας λένε, ότι είναι και φιλικές προς το περιβάλλον αλλά μόνο συσκευές θέλουν να πουλάνε.

Οι οικολόγοι τι κάνουν;

Στο μεταξύ γεμίσαμε κουτιά.

Επεξ/σία από mr.Vox

35 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Έχω και εγώ wifi smart blu-ray το οποίο έχει netflix αλλά χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους. Τριών ετών.

6-7 συσκευές συνολικά στα σπίτια μου που πρέπει να αντικατασταθούν ή να συμπληρωθούν με άλλες για να παίξουν σωστά. Όλες περίπου 3 ετών και δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης λόγω παλαιότητας.

Έχουμε δυστυχώς γεμίσει ηλεκτρονικά απόβλητα. Οι εταιρείες μάλιστα μας λένε, ότι είναι και φιλικές προς το περιβάλλον αλλά μόνο συσκευές θέλουν να πουλάνε.

Οι οικολόγοι τι κάνουν;

Ακριβώς αυτο φίλε, κ εγώ εχω blueray samsung μαζι με ηχεία 5.1 μέχρι και wifi,3d έχει, αλλα netflix χωρίς ελληνικα...

2 λεπτά πριν, gogosst είπε

Ακριβώς αυτο φίλε, κ εγώ εχω blueray samsung μαζι με ηχεία 5.1 μέχρι και wifi,3d έχει, αλλα netflix χωρίς ελληνικα...

Ισχύουν τα ίδια (δεν ειναι μονο για τηλεοράσεις) που εγραψα νωρίτερα στο https://www.insomnia.gr/forums/topic/629449-netflix-ελληνικοί-υπότιτλοι/?do=findComment&comment=56254878

πόσο μεγάλη αλήθεια είναι όλα αυτα, πραγματικά αγορές με ημερομηνία λήξης.....

έχω γεμίσει το επιπλο της τηλεόρασης και δεν φτανουν και πάλι. SMART TV, WD Media player gen3, steam link, bluray player, av, ηχεια, powerlines Κλπ και πάλι δεν φτανουν.... θα αρχίσουμε να μπερδεύουμε τα τηλεκοντρόλ. Το κυριότερο βέβαια είναι την παντόφλα που βλέπω να πέφτει από το έτερον ήμισυ αν βαλω κατι ακόμα.... :P

40 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Οι οικολόγοι τι κάνουν;

Κάτσε ρε vox.

Δηλαδή πρεπει οι οικολογοι (ή οποιοσδήποτε αλλος φορέας-ομάδα-κλπ) να κάνουν κάτι ώστε οι εταιρείες να υποχρεώνονται να αναβαθμίζουν τα πάντα για πάντα, ώστε να μην πουλάνε (ή εμείς να μην αγοράζουμε) ; Το κουτί που εχεις δουλευει για την κυρια χρήση που το πήρες (blue ray-tv-κλπ). Είναι σαν να μου λες οτι πρεπει να αλλαξω αυτοκίνητο, επειδή δεν εχει αυτόματο άνοιγμα πορτπαγκαζ με αισθητήρα ποδιου.

Απο εμάς τους ίδιους ξεκινα η οικολογία σκεπτόμενοι έξω απο την κοροϊδία του marketing. Αν μας πιάνουν οι μαρκετιστες κορόιδα, δεν φταίνε οι οικολόγοι, αλλά πρωτίστως εμείς. Γιατί να τρέχουμε να αγοράζουμε συσκευές που δε χρειαζόμαστε ή να επιλεγουμε στην τύχη; Εννοείται οτι αγοράζουμε και γιατί θέλουμε κάτι, αλλά τοτε μη γκρινιάζουμε αν κάτι ξεπεραστεί απο την τεχνολογία.

Για να μείνω ontopic, αυτό τον καιρό με τις παρουσες παραμετρους, συμφερει να αγοραστει ενα ειδος tvbox (κουτί ή usb stick) ή κάτι τύπου chromecast και να βλέπουμε ανετα netflix σε παλιές τηλεοράσεις, χωρίς να χρειαστεί να τις αλλαξουμε. Αν τώρα δεν μας βολευει γιατί τα θελουμε πιο απλα ειναι μονοδρομος η αγοράς ολοκληρης τηλεορασης ...ανα 2-3 έτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, isay είπε

Κάτσε ρε vox.

Δηλαδή πρεπει οι οικολογοι (ή οποιοσδήποτε αλλος φορέας-ομάδα-κλπ) να κάνουν κάτι ώστε οι εταιρείες να υποχρεώνονται να αναβαθμίζουν τα πάντα για πάντα, ώστε να μην πουλάνε (ή εμείς να μην αγοράζουμε) ; Το κουτί που εχεις δουλευει για την κυρια χρήση που το πήρες (blue ray-tv-κλπ). Είναι σαν να μου λες οτι πρεπει να αλλαξω αυτοκίνητο, επειδή δεν εχει αυτόματο άνοιγμα πορτπαγκαζ με αισθητήρα ποδιου.

Απο εμάς τους ίδιους ξεκινα η οικολογία σκεπτόμενοι έξω απο την κοροϊδία του marketing. Αν μας πιάνουν οι μαρκετιστες κορόιδα, δεν φταίνε οι οικολόγοι, αλλά πρωτίστως εμείς. Γιατί να τρέχουμε να αγοράζουμε συσκευές που δε χρειαζόμαστε ή να επιλεγουμε στην τύχη; Εννοείται οτι αγοράζουμε και γιατί θέλουμε κάτι, αλλά τοτε μη γκρινιάζουμε αν κάτι ξεπεραστεί απο την τεχνολογία.

Για να μείνω ontopic, αυτό τον καιρό με τις παρουσες παραμετρους, συμφερει να αγοραστει ενα ειδος tvbox (κουτί ή usb stick) ή κάτι τύπου chromecast και να βλέπουμε ανετα netflix σε παλιές τηλεοράσεις, χωρίς να χρειαστεί να τις αλλαξουμε. Αν τώρα δεν μας βολευει γιατί τα θελουμε πιο απλα ειναι μονοδρομος η αγοράς ολοκληρης τηλεορασης ...ανα 2-3 έτη.

ναι... σωστα οτι δεν πρεπει να παρασυρομαστε απο το Marketing οταν αγοραζουμε κατι τεχνολογικο.  

αλλα και η αλλαγη τηλεορασης καθε 2-3 ετη, δεν το λες και λογικο...!!!   δλδ τι εχει παλιωσει και δεν μπορει να υποστηριξει το Netflix App μια Smart TV 3-4 ετων? 

θελει 8πυρηνο επεξεργαστη?  περισσοτερη RAM?  

εγω πχ που εχω μια LG Smart TV 5 ετων (LM620S) και βλεπω οτι εδω κι ενα χρονο περιπου εχει σταματησει η υποστηριξη στο Youtube. και οτι το Netflix μου παιζει, αλλα χωρις ελληνικη γλωσσα (αλλα την Τουρκικη την παιζει μια χαρα...!!!), πρεπει να παω να την αλλαξω, και να "πεταξω στα σκουπιδια" το 900ευρω που ειχα δωσει τοτε?  και γιατι θα πρεπει να εχω εγω αυτο το κοστος, καθε 3-4-5 χρονια?   αν θελουν να αλλαζουμε τηλεορασεις σαν τα πουκαμισα, ας τις δινουν 100ευρω, και καθε χρονο την αλλαζω......!!! 

και επειδη ειμαι της αποψης, πριν ψαξω στα φορουμ, ερχομαι σε επαφη απ' ευθειας με την πηγη,  επικοινωνησα και με την LG, αλλα και με το Netflix, πριν κανα μηνα, και ο ι2 μου ειπαν το ιδιο πραγμα. οτι η υποστηριξη των παλαιοτερων μοντελων, ειναι στην διαθεση των προγραμματιστων της εκαστοτε εφαρμογης.  

δλδ το Netflix μου ειπε οτι οντως ειναι δικο τους το θεμα, ποσο παλια μοντελα συσκευων θα υποστηριξουν. βεβαιως, εννοειται οτι πρεπει και τα μοντελα να μπορουν -σε hardware επιπεδο- να υποστηριξουν την εφαρμογη. 

1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

πόσο μεγάλη αλήθεια είναι όλα αυτα, πραγματικά αγορές με ημερομηνία λήξης.....

έχω γεμίσει το επιπλο της τηλεόρασης και δεν φτανουν και πάλι. SMART TV, WD Media player gen3, steam link, bluray player, av, ηχεια, powerlines Κλπ και πάλι δεν φτανουν.... θα αρχίσουμε να μπερδεύουμε τα τηλεκοντρόλ. Το κυριότερο βέβαια είναι την παντόφλα που βλέπω να πέφτει από το έτερον ήμισυ αν βαλω κατι ακόμα.... :P

κοιτα... σωστο ειναι αυτο, και οπως το εχω δει εγω, απο την δικη μου οπτικη, αν θες να εχεις 1 και μονο συστημα που να σε καλυπτει σε -σχεδον τα παντα- ειναι ενα μινιPC (η HTPC που λεγαμε παλιοτερα). 

μπορεις να αναπαραγεις ολα τα βιντεο, να παιξεις παιχνιδια, να ακουσεις μουσικη, ακομα και χρεη Home Cinema εκτελει, να σερφαρεις στο ιντερνετ, να επικοινωνησεις με φιλους γνωστους, κλπ, κλπ κλπ.....!!!  

ετσι γλυτωνεις απο Media Players, Stream links, Playstation-Xbox-Nintendo......, Android TV Boxes,  δεν χρειαζεσαι Smart TV,  κλπ κλπ κλπ...!!  

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1

Απορώ πως ορισμένοι υποστηρίζουν την αλλαγή πανάκριβων συσκευών κάθε 2, 3 χρόνια. Δεν μιλάμε για 10 χρονια συσκευές.αλλα για καινούργιες και χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

laptop δεν παιζει guys για να το συνδεσετε στην ΤV και να παιζεται απο εκει το Netflix χωρις την ανησυχια των ελληνικων υποτιτλων? E απλα δεν θα παιζει 4K.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...