GnG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Σχετικά με το chromecast έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει hdmi cec. Αυτό σημαίνει ότι αν και η tv σας το υποστηρίζει έχετε χειρισμό απο tv controller και όχι μόνο από κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, GnG είπε Σχετικά με το chromecast έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει hdmi cec. Αυτό σημαίνει ότι αν και η tv σας το υποστηρίζει έχετε χειρισμό απο tv controller και όχι μόνο από κινητό. Το ίδιο μπορούν να κάνουν κι όσοι έχουν Ps4. Υποστηρίζει hdmi cec. Το χρησιμοποιώ και εγώ. Για Ps3/Xbox 360 δεν γνωρίζω αν το υποστηρίζει. Πάντως είναι πολύ καλύτερη λύση αυτή από οποιονδήποτε box που μετά από 2-3 χρονάκια μπορεί να αρχίσουν τα κολληματάκια η να σταματήσει η εταιρία τα update και να αναγκάζονται η χρήστες κάθε τόσο να αλλάζουν tv box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, GnG είπε Σχετικά με το chromecast έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει hdmi cec. Αυτό σημαίνει ότι αν και η tv σας το υποστηρίζει έχετε χειρισμό απο tv controller και όχι μόνο από κινητό. καλά μην τρελαίνεσαι, μονο το play/pause δουλευει, ισα ισα για οταν θες να πας τουαλετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Δουλεύει η ενεργοποίηση,απενεργοποίηση ταυτόχρονα με τη τηλεόραση play, stop κτλ. Δεν νομίζω να λειτουργεί το streaming. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εμένα θα με βόλευε πολύ με κλειστή οθόνη του κινητού(chromecast) να μπορείς να κάνεις fast forward και στο netflix το ίδιο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από gsisr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γι' αυτούς που έχουν την tv συνδεδεμένη στο pc για netflix άλλη μια λύση είναι o αντάπτορας της pulse eight . Όλα τα keyboard shortcuts που υποστηρίζονται στο netflix μπορείς να τα ζευγαρώσεις με πλήκτρα στο tv control. Είναι ακριβή λύση αλλά πιστέψτε με θα βρείτε και πολλά άλλα πράγματα που θα σας εξυπηρετήσει πέραν του netflix με την βοήθεια του eventghost. Σταματάω όμως γιατί βγήκα λίγο off-topic! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από GnG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 έχει κανείς Apple TV4; πως δείχνει τα greek subs; ενωω θα τα δείχνει αλλά το font θελω να δω. στο apple tv 3 δεν μου αρεσει ιδίαιταρα...ειναι πολυ περίεργο. ενω τα αγγλικα ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ βλέπω σε Apple TV 4, οι υπότιτλοι ειναι μια χαρά, ξεκούραστοι, φωτο θα σου ανεβάσω αργότερα Ετοιμη και η φωτο Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από ksessalonikios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς το la casa de papel δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Φίλος πήγε να μείνει Σκωτία και μπαίνει από τον λογαριασμό μου στο νετφλιξ αλλά δεν εμφανίζει πουθενά επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.. Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει για να βλέπει με υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, _linuslost_ είπε Φίλος πήγε να μείνει Σκωτία και μπαίνει από τον λογαριασμό μου στο νετφλιξ αλλά δεν εμφανίζει πουθενά επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.. Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει για να βλέπει με υπότιτλους; Αν στις ρυθμίσεις υποτιτλων ΔΕΝ εμφανιζει ουτε ελληνικους, αλλα ουτε και τουρκικους υποτιτλους, πρακτικά δεν μπορει να κανει τιποτα (geolocation). Αν όμως εμφανιζει επιλογες για τουρκικους και οχι ελληνικους, πρεπει να αλλαξει συσκευή/τρόπο θέασης. Διαβασε 2-3 σελιδες απο αυτο το νημα και θα καταλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι εμφανίζει μόνο αγγλικούς πχ στο peaky blinders ενω σε άλλες σειρές εμφανίζει κανονικά τους ελληνικούς ως επιλογή... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από _linuslost_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amp829 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγορασα μια τηλεοραση μεταχειρισμενη του 2014 που ειχε και netflix στις εφαρμογες της , μπηκα και ειδα ταινια κανονικα χωρις να κανω κατι περισσοτερο .... θα πρεπει να πληρωσω κατι καπου ? ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε προφανως λογαριασμο και ειχε φτιαξει 2-3 προφιλ . ξερει κανεις τι παιζει σε αυτη την περιπτωση ? και εμενα παντως σαν υποτιτλους βγαζει μονο αγγλικους και τουρκικους Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από amp829 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Κάποιες παλαιότερες τηλεοράσεις δεν αφήνουν να κάνεις log out από την εφαρμογή που έχουν εγκατεστημένη. Έχω μια LG που είναι έτσι. Θα πρέπει να πεις στον πρώην ιδιοκτήτη να αποσυνδέσει όλες τις συσκευές του μέσω web interface. Αλλιώς θα βλέπεις μέχρι που θα σταματήσει να πληρώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 η σονι που πήρα πρόσφατα παίζει και 4κ και σαμπς και τα πάντα όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα