Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ με το Chromecast άλλωστε είναι certified συσκευή άλλα άντε πες τώρα στο πατέρα μου να κάνει stream από το κινητό αυτό που θέλει να δει.

Το chromechast δεν είναι TV box.

Βαθιά στο χέρι στην τσέπη το είχαν  βάλει πριν μερικά χρόνια αλλά διαβάζει στην τηλεόραση  Τούρκικα.

Σε λίγο που θα έρθουν νέες υπηρεσίες και εκεί τι θα γίνει; Αφού οι κατασκευαστές δεν αναβαθμίζουν τις εφαρμογές.

Αν κάποιοι έχουν αυτή τη δυνατότητα ας το κάνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

39 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Κανένα πρόβλημα. Για αυτό όσο μπορούμε ενημερώνουμε.

Δυστυχώς με τα μηχανάκια των 30-40 ευρώ όλο προβλήματα υπάρχουν. Αν δεν είσαι και άνθρωπος που ψάχνεται θα βλέπεις ποιότητα βίντεο του 1980.

Το netflix δεν τα αναγνωρίζει και θέλει μόνο πιστοποιημένες συσκευές. 

Αν και τα έχουμε γράψει πάλι. Ίσως κάποιοι δεν μας έχουν παρακολουθήσει.

Υπάρχει ένα ωραίο θεματακι για netflix hd σε boxακια. Πλεον υπάρχουν λύσεις και σε οικονομικό επιπεδο και ειμαι σιγουρος οτι θα βγουν και άλλες

http://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/

10 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Ερώτηση:

γιατί έχει μόνο αγγλικούς και τουρκικούς υπότιτλους; Σε 5-10 ταινίες που δοκίμασα, μόνο αυτούς είχε...

Γιατί ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα απο τα παρακάτω:

1. update στο firmware της συσκευής (αν υπάρχει)
  2. να αγοράσεις κάποιο εξωτερικό player (π.χ. tv box, chromecast, κλπ)
  3. να αλλάξεις τηλεοραση

Πιο πιθανό και πρακτικό θεωρώ το δευτερο. 

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι (αλλά μη πέσετε όλοι πάνω μου...είμαι λίγο άσχετος με αυτά:D). Όσοι έχουν ήδη από τις καινούριες τηλεοράσεις που έχουν προεγκατεστημένο το Netflix, υπάρχει περίπτωση στο μέλλον αν δεν υπάρξει υποστήριξη από τον κατασκευαστή να σταματήσει να παίζει το Netflix και να χρειαστεί κι εμείς να αγοράζουμε κάθε λίγα χρόνια νέες τηλεοράσεις;:( Γιατί αν ναι, τότε αυτό είναι μεγάλη Απάτη!!!:angry: 

1 λεπτό πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι (αλλά μη πέσετε όλοι πάνω μου...είμαι λίγο άσχετος με αυτά:D). Όσοι έχουν ήδη από τις καινούριες τηλεοράσεις που έχουν προεγκατεστημένο το Netflix, υπάρχει περίπτωση στο μέλλον αν δεν υπάρξει υποστήριξη από τον κατασκευαστή να σταματήσει να παίζει το Netflix και να χρειαστεί κι εμείς να αγοράζουμε κάθε λίγα χρόνια νέες τηλεοράσεις;:( Γιατί αν ναι, τότε αυτό είναι μεγάλη Απάτη!!!:angry: 

κανε με μαντη να σου πω το μελλον σου

1 ώρα πριν, jimkag1 είπε

Καλήμερα και απο μένα !! Σε samsnug μοντέλο 2014 έχει υπότιτλους για  Αγγλία  και Τουρκια :( 

να μαζευτούμε , να κανουμε  μνημόσυνο τισ mainboards :D!!! τώρα ξέρω ότι έχω απλά μια οθόνη 42" !!!:rolleyes:

1 ώρα πριν, mr.Vox είπε

Ούτως ή άλλως για μένα σχεδόν μην πω όλες οι εφαρμογές που έχουν μέσα  άχρηστες είναι.

Τώρα με το netflix αποδείχθηκε η ηλιθιότητα των έξυπνων τηλεοράσεων.

1 ώρα πριν, patrickdrd είπε

+1

αλλη μια μπουρδα για να πουλησουν (νεες) τηλεορασεις

Ποτε δεν εντυπωσιάστηκα απο τα smart features και ποτέ δεν πιστευα οτι αξίζουν τα λεφτά τους (εκτός βεβαια απο κάποια παρα πολυ ακριβα μοντέλα που ειναι εξαίρεση). Καιρό τώρα λεω στον κύκλο μου οτι δώστε τεράστιο βάρος στην ποιότητα εικόνας (σε όλες τις αναλυσεις) και ελάχιστο ή καθολου βάρος στο smart tv. Αν η τηλεοραση που επιλεγεί εχει ΚΑΙ smart tv να ειναι θετικό αλλά οχι προυποθεση. Με τη διαφορά στα χρήματα (γιατί το καλο smart tv ειναι πανακριβο χωρίς να αξίζει) παιρνει κάποιος ενα ωραίο boxaki και κάνει τη δουλεια του. Μετα απο 2-3 χρόνια που το hardware/OS του box θα εχει απαξιωθεί, το ανακυκλώνει, αγοράζει ενα νεο box και η τηλεόραση γίνεται πάλι καρασυγχρονη smart. Αντίστοιχα μετά απο 2-3 χρόνια που θα εχει απαξιωθεί το smart feature της tv (software, hardware, κλπ) ο μόνος τρόπος ειναι να αλλαχτεί η τηλεόραση.

Τι ειναι λοιπον πιο σοφο; Boxaki.

2 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Κατάλαβα!!!! Χαχαχααχαα:D

3 λεπτά πριν, slk200gr είπε

κανε με μαντη να σου πω το μελλον σου

Σου εχω καλύτερο. Δώσε μου τα χρήματα σου και σου λεω οτι θες να ακουσεις. Εχουμε ειδικη εξιδικευμενη ομαδα αστρολόγων/μελλοντολογων/καφετζουδων (με ειδικευση στο φρεντο). Κάλεσε 09099999999!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βγουν νέα μοντέλα θα σταματήσει η υποστήριξη.

Όπως αρκετές παλαιότερες τηλεοράσεις δεν παίζουν καθόλου netflix και δεν γίνεται πλέον σύνδεση στην υπηρεσία.

Σε μία του 2013 που έχω δεν υπάρχει η δυνατότητα πολλών χρηστών ανά λογαριασμό. Εξυπακούεται ότι δεν έχουν Ελληνικά.

και όχι μόνο το netflix δεν παίζουν και youtybe.

Οπότε αν υπάρξουν νέες υπηρεσίες δεν θα τις απολαμβάνεις. \

Έτσι αναγκάζεσαι σε άλλες λύσεις.

θα έλεγα μια τηλεόραση με λειτουργικό android είναι μια καλύτερη λύση αφού μπορείς να βάλεις ότι θες. Εξαρτάται και από τον επεξεργαστή κτλ όμως.

Επεξ/σία από mr.Vox

6 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Δεν είναι απάτη. Λέγεται μαρκετινγκ και αγορα. Απλά διαβαζεις και δεν βιάζεσαι. Πριν λιγο καιρό κάποια εταιρεία ανακοινωσε οτι τελος το skype απο τις smart tv που πουλούσε (ακομα και στις παλιές που ήδη το ειχαν). Πολύ κόσμος ειχε πάρει τις ειδικές κάμερες (ιδια μαρκα - πανακριβες) και ... απλά τις πεταξαν μαζι με τα λεφτά τους. Δεν μπορει κάποιος να ξέρει το μέλλον, αλλά μπορει να προγραμματίζει για καλυτερη ευελιξια.

2 λεπτά πριν, isay είπε

Ποτε δεν εντυπωσιάστηκα απο τα smart features και ποτέ δεν πιστευα οτι αξίζουν τα λεφτά τους (εκτός βεβαια απο κάποια παρα πολυ ακριβα μοντέλα που ειναι εξαίρεση). Καιρό τώρα λεω στον κύκλο μου οτι δώστε τεράστιο βάρος στην ποιότητα εικόνας (σε όλες τις αναλυσεις) και ελάχιστο ή καθολου βάρος στο smart tv. Αν η τηλεοραση που επιλεγεί εχει ΚΑΙ smart tv να ειναι θετικό αλλά οχι προυποθεση. Με τη διαφορά στα χρήματα (γιατί το καλο smart tv ειναι πανακριβο χωρίς να αξίζει) παιρνει κάποιος ενα ωραίο boxaki και κάνει τη δουλεια του. Μετα απο 2-3 χρόνια που το hardware/OS του box θα εχει απαξιωθεί, το ανακυκλώνει, αγοράζει ενα νεο box και η τηλεόραση γίνεται πάλι καρασυγχρονη smart. Αντίστοιχα μετά απο 2-3 χρόνια που θα εχει απαξιωθεί το smart feature της tv (software, hardware, κλπ) ο μόνος τρόπος ειναι να αλλαχτεί η τηλεόραση.

Η ένα mini pc/htpc των 120 - 150 ευρώ περίπου (πχ intel nuc κτλ) που είναι και μικρό σε μέγεθος και είσαι ήσυχος για πολλά περισσότερα χρόνια!!!!!!:)

6 λεπτά πριν, isay είπε

Σου εχω καλύτερο. Δώσε μου τα χρήματα σου και σου λεω οτι θες να ακουσεις. Εχουμε ειδικη εξιδικευμενη ομαδα αστρολόγων/μελλοντολογων/καφετζουδων (με ειδικευση στο φρεντο). Κάλεσε 09099999999!

Χαχαχαχαα!!!!!!!!!!!:D

• Like 1

2 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

.

θα έλεγα μια τηλεόραση με λειτουργικό android είναι μια καλύτερη λύση αφού μπορείς να βάλεις ότι θες. Εξαρτάται και από τον επεξεργαστή κτλ όμως.

Το παραπάνω ειναι μια πολύ καλή λυση για πολυ ειδικές περιπτώσεις. Μου θυμίζει πολύ την ιστορία με τις smart tv στην αρχή τους. Τωρα μια android tv αφενός ειναι πανακριβή (feature man!), το λογισμικο εχει περιορισμους και το hardware δεν αλλάζει. Αρα σε 2-3 χρόνια απαξιωμένο hardware, απαηιωμένο os .... μια απο τα ίδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Όταν βγουν νέα μοντέλα θα σταματήσει η υποστήριξη.

Όπως αρκετές παλαιότερες τηλεοράσεις δεν παίζουν καθόλου netflix και δεν γίνεται πλέον σύνδεση στην υπηρεσία.

Σε μία του 2013 που έχω δεν υπάρχει η δυνατότητα πολλών χρηστών ανά λογαριασμό. Εξυπακούεται ότι δεν έχουν Ελληνικά.

και όχι μόνο το netflix δεν παίζουν και youtybe.

Οπότε αν υπάρξουν νέες υπηρεσίες δεν θα τις απολαμβάνεις. \

Έτσι αναγκάζεσαι σε άλλες λύσεις.

Εγώ έχω αυτή στο σαλόνι που την είχα αγοράσει το 13 και παίζει κανονικά Netflix αλλά όχι με ελληνικούς υπότιτλους και Youtube κανονικά! Απλά αργεί/σέρνεται  υπερβολικά!!!!!:( Επίσης λίγο πριν τις γιορτές, πήρα αυτή για το υπνοδωμάτιο σε προσφορά 329 ευρώ και είμαι μέχρι τώρα πολύ ικανοποιημένος! Έχει και ξεχωριστό,δικό του κουμπί για Netflix!:) Επίσης έχει πολύ καλό επεξεργαστή γιατί βλέπω πως τρέχει νεράκι και χωρίς κολλήματα τις ταινίες,youtube,internet κτλ σαν ένα απλό pc!

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε pc δεκαετίας αναβαθμισμένο σε windiws 10 τρέχει μια χαρά το netflix ακόμα και σε netbook που σέρνετε.

Έχει γίνει βέβαια μια αναβάθμιση στη μνήμη ram του netbook.

Εξυπακούεται ότι 4K δεν τρέχουν αλλά γιατί να μη γίνεται αυτό στις τηλεοράσεις. Στα pc που έχω δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση στο hardware πλην από το netbook αυτά που έδιναν με κουπόνι για τα σχολεία.

Όλα για την οικονόμος.

Επεξ/σία από mr.Vox

12 ώρες πριν, isay είπε

Υπάρχει ένα ωραίο θεματακι για netflix hd σε boxακια. Πλεον υπάρχουν λύσεις και σε οικονομικό επιπεδο και ειμαι σιγουρος οτι θα βγουν και άλλες

http://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/

Γιατί ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα απο τα παρακάτω:

1. update στο firmware της συσκευής (αν υπάρχει)
  2. να αγοράσεις κάποιο εξωτερικό player (π.χ. tv box, chromecast, κλπ)
  3. να αλλάξεις τηλεοραση

Πιο πιθανό και πρακτικό θεωρώ το δευτερο. 

Αν σου πω ότι απ' όταν αγόρασα την τηλεόραση να έχω δει 10-20 φορές, θα το πιστέψεις;

Έβαλα iptv προσφάτως, και σε λίγες μέρες έκλεισαν το server.

Να αγοράσω τηλεόραση για να κλείσει το netflix;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Αν σου πω ότι απ' όταν αγόρασα την τηλεόραση να έχω δει 10-20 φορές, θα το πιστέψεις;

Έβαλα iptv προσφάτως, και σε λίγες μέρες έκλεισαν το server.

Να αγοράσω τηλεόραση για να κλείσει το netflix;

Οχι ρε φίλε, εμεις τι σου φταίμε. Μείνε με την παλια σου τηλεοραση και πες μας τι boxακι θα αγοραζεις να τα αποφευγουμε! :lol::lol::lol:

Πέρα απο την πλακα σε πιστευω. Είχα αγορασει νεο κινητό και ήταν στο κουτι 2 μήνες γιατί λογω υποχρεώσεων δεν προλάβαινα να το σετάρω. Δουλευα με το παλιό που μου εσπαγε τα νευρα αλλα δεν προλαβαινα. 

Η προταση μου ειναι boxακι,ειδικά αν πιάνουν λιγο τα χερια σου και μπορεις να το σετάρεις.

Επεξ/σία από isay

36 λεπτά πριν, isay είπε

Οχι ρε φίλε, εμεις τι σου φταίμε. Μείνε με την παλια σου τηλεοραση και πες μας τι boxακι θα αγοραζεις να τα αποφευγουμε! :lol::lol::lol:

Πέρα απο την πλακα σε πιστευω. Είχα αγορασει νεο κινητό και ήταν στο κουτι 2 μήνες γιατί λογω υποχρεώσεων δεν προλάβαινα να το σετάρω. Δουλευα με το παλιό που μου εσπαγε τα νευρα αλλα δεν προλαβαινα. 

Η προταση μου ειναι boxακι,ειδικά αν πιάνουν λιγο τα χερια σου και μπορεις να το σετάρεις.

Αγόρασα της Xiaomi, το σεταρα, και την επόμενη το έδωσα. :)

Επειδή είμαι πολύ παλιός τεχνολογικά και τα έχω βαρεθεί όλα, είμαι πλέον στο άλλο άκρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...