Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γι αυτό παίρνεις ενα boxaki που να παιζει νετφλιξ και ξενοιάζεις μια και καλή...

και στην δική μου τηλεόραση sony 55αρα 2014 μοντέλο. ενω παιζει netflix full HD με υποτιτλους κανονικά, σε ανύποπτες στιγμές κρασάρει η εφαρμογή και με πετάει έξω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δες στη περίπτωση σου αν φταίει η σύνδεση ιντερνετ που έχεις και αν η τηλεόρασή σου είναι συνδεδεμένη 

με WiFi άλλαξε το κανάλι στο router.

Δυστυχώς και τα μποξάκια έχουν τα θέματά τους. Κρασάρουν και αυτά και αποσυνδέονται. Τα χρώματα είναι ξεπλυμένα σε πολλές

περιπτώσεις και το μαύρο φαίνεται σαν βαθύ γκρι. Ειδικά τα σκοτεινά πλάνα είναι κουραστικά. 

Τώρα με πειραγμένα δεν έχω ασχοληθεί.

Επεξ/σία από mr.Vox

2 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Για δες στη περίπτωση σου αν φταίει η σύνδεση ιντερνετ που έχεις και αν η τηλεόρασή σου είναι συνδεδεμένη 

με WiFi άλλαξε το κανάλι στο router.

Δυστυχώς και τα μποξάκια έχουν τα θέματά τους. Κρασάρουν και αυτά και αποσυνδέονται. Τα χρώματα είναι ξεπλυμένα σε πολλές

περιπτώσεις και το μαύρο φαίνεται σαν βαθύ γκρι. Ειδικά τα σκοτεινά πλάνα είναι κουραστικά. 

Τώρα με πειραγμένα δεν έχω ασχοληθεί.

Μιλάω κυρίως για certified devices όπως το xiaomi mi box που τρέχει άψογα ( αρκεί να του δίνεις γρήγορο και σταθερο ιντερνετ) 

3 ώρες πριν, 26ska είπε

Από ταχύτητα streamarismatos πώς πάτε;Εγώ βαριά 2 mbs έχω με ps4 ασύρματα συνδεδεμένο.

Φίλε μου δοκίμασε να συνδέσεις το ps4 ενσύρματα. Εγώ στο δικό μου ps4 παίζει άνετα Netflix χωρίς κανένα πρόβλημα!

Ερώτηση:

γιατί έχει μόνο αγγλικούς και τουρκικούς υπότιτλους; Σε 5-10 ταινίες που δοκίμασα, μόνο αυτούς είχε...

Έχει απαντηθεί η ερώτηση πολλές φορές. Αν η  smart τηλεόραση σου είναι παλαιότερη  του 2015 δεν υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους.

• Like 1

Καλήμερα και απο μένα !! Σε samsnug μοντέλο 2014 έχει υπότιτλους για  Αγγλία  και Τουρκια :( 

να μαζευτούμε , να κανουμε  μνημόσυνο τισ mainboards :D!!! τώρα ξέρω ότι έχω απλά μια οθόνη 42" !!!:rolleyes:

Ούτως ή άλλως για μένα σχεδόν μην πω όλες οι εφαρμογές που έχουν μέσα  άχρηστες είναι.

Τώρα με το netflix αποδείχθηκε η ηλιθιότητα των έξυπνων τηλεοράσεων.

• Like 1

51 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Έχει απαντηθεί η ερώτηση πολλές φορές. Αν η  smart τηλεόραση σου είναι παλαιότερη  του 2015 δεν υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους.

Συγγνώμη, δεν παρακολουθώ το φόρουμ, και δεν έχω χρόνο να ψάχνω σε όλο το internet για μια απάντηση.

Ευχαριστώ πάντως

11 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Συγγνώμη, δεν παρακολουθώ το φόρουμ, και δεν έχω χρόνο να ψάχνω σε όλο το internet για μια απάντηση.

Ευχαριστώ πάντως

Κανένα πρόβλημα. Για αυτό όσο μπορούμε ενημερώνουμε.

14 λεπτά πριν, slk200gr είπε

τι καθεστε και σκατε παρτε ενα μηχανακι με 30-40 ε και τελος η γκρινια

Δυστυχώς με τα μηχανάκια των 30-40 ευρώ όλο προβλήματα υπάρχουν. Αν δεν είσαι και άνθρωπος που ψάχνεται θα βλέπεις ποιότητα βίντεο του 1980.

Το netflix δεν τα αναγνωρίζει και θέλει μόνο πιστοποιημένες συσκευές. 

Αν και τα έχουμε γράψει πάλι. Ίσως κάποιοι δεν μας έχουν παρακολουθήσει.

14 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Κανένα πρόβλημα. Για αυτό όσο μπορούμε ενημερώνουμε.

Δυστυχώς με τα μηχανάκια των 30-40 ευρώ όλο προβλήματα υπάρχουν. Αν δεν είσαι και άνθρωπος που ψάχνεται θα βλέπεις ποιότητα βίντεο του 1980.

Το netflix δεν τα αναγνωρίζει και θέλει μόνο πιστοποιημένες συσκευές. 

Αν και τα έχουμε γράψει πάλι. Ίσως κάποιοι δεν μας έχουν παρακολουθήσει.

https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Chromecast-2015.html,to εχει φιλος μου και ειναι παρα πολυ καλο ,οχι δεν ειναι ποιοτητα του 80 ,ουτε το 90 ουτε του 2000 ,ειναι παρα μα παρα πολυ καλη ,τωρα αμα θελεις  υψηλη ποιοτητα και δεν συμβιβασεσε οκ υπαρχουν και Oled τιβι 4κ hdr ,βαζεις το χερι στην τζεπη οπως εκανα εγω και τελειωσες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...