Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει κανά torrent ανοιχτό ή γενικά κάτι που να ανεβάζει το ping? Ξερω καμιά 10αριά άτομα που έχουν netflix και κανείς δεν έχει αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Τι να πω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, vforvendetta85 είπε Υπάρχει κανά torrent ανοιχτό ή γενικά κάτι που να ανεβάζει το ping? Ξερω καμιά 10αριά άτομα που έχουν netflix και κανείς δεν έχει αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Τι να πω; Όπως είπα, είναι ανάλογα την ώρα, αλλά και το τι βλέπεις. Πχ, το Bright το παίζει καρφωτά 15 Mbps. Το Narcos την ίδια ώρα με το ζόρι 5 Mbps. Στο Ozark σέρνεται, άντε να φτάσει 2 Mbps. Πριν από λίγο τα τέσταρα με Powerline και Wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, kirileman είπε Όπως είπα, είναι ανάλογα την ώρα, αλλά και το τι βλέπεις. Πχ, το Bright το παίζει καρφωτά 15 Mbps. Το Narcos την ίδια ώρα με το ζόρι 5 Mbps. Στο Ozark σέρνεται, άντε να φτάσει 2 Mbps. Πριν από λίγο τα τέσταρα με Powerline και Wifi. Άμα όντως γινόταν αυτό θα είχε γίνει σκάνδαλο σε όλο τον κόσμο. Θα το είχαν παρατηρήσει πολλοί περισσότεροι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να παίζει αυτό το ενδεχόμενο είναι να κάνει caching η wind στο Netflix και κάποιες ταινίες ή σειρές να υπάρχουν ήδη στους server της Wind και εσύ να κατεβάζεις απο εκεί. Caching κάνουν ήδη πολλοί πάροχοι στο Youtube πχ. Το θέμα με την ώρα είναι πιθανό να φταίει ότι συγκεκριμένες ώρες μπουκώνει το δίκτυο της Wind με τα κυκλώματα στο εξωτερικό και για αυτό να πέφτει η ταχύτητα. Γενικά πάντως δεν είναι θέμα Netflix. Σχεδόν πάντα είναι θέμα πάροχου. Δήλωσε το στη Wind μπας και κάνουν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Άμα όντως γινόταν αυτό θα είχε γίνει σκάνδαλο σε όλο τον κόσμο. Θα το είχαν παρατηρήσει πολλοί περισσότεροι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να παίζει αυτό το ενδεχόμενο είναι να κάνει caching η wind στο Netflix και κάποιες ταινίες ή σειρές να υπάρχουν ήδη στους server της Wind και εσύ να κατεβάζεις απο εκεί. Caching κάνουν ήδη πολλοί πάροχοι στο Youtube πχ. Το θέμα με την ώρα είναι πιθανό να φταίει ότι συγκεκριμένες ώρες μπουκώνει το δίκτυο της Wind με τα κυκλώματα στο εξωτερικό και για αυτό να πέφτει η ταχύτητα. Γενικά πάντως δεν είναι θέμα Netflix. Σχεδόν πάντα είναι θέμα πάροχου. Δήλωσε το στη Wind μπας και κάνουν κάτι. Αν είδες παραπάνω το λινκ που παρέθεσα, θα διαπίστωσες ότι και αυτοί τα ίδια λένε πάνω-κάτω, ότι υπάρχουν ώρες ώρες που δεν πιάνουν ούτε 720p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Διαβάστε και αυτό για όσους έχουν αντιρρήσεις σχετικά με τα διάφορα κουτιά που υπάρχουν στην αγορά το οποίο με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Πηγή: https://forum.kodi.tv/ Buggiest Android Marshmallow - Kodi Krypton Boxes getting about are: Sad 99% of cheap AMLogic S905/S905X/S912 boxes running Android Marshmallow 6.0, like the Beelink GT1 as an example, even worse than that is the Android S912 - H96 Pro Plus box. They all run virtually the same crap MM Firmware. Avoid ALL Rockchip & Allwinner Android boxes for Kodi. Broken features with the really bad cheap AML S905/S905X/S912 Marshmallow 6.0 only boxes include: No DTS or HD Kodi Krypton Audio Audio Passthrough. 5.1 DD/AC3 OK. Darker than normal video output. (S905X / S912) Broken Kodi Krypton Dynamic Refresh switching, needed for ultra smooth video playback. The Google Playstore may have App install issues or simply crash. The included Infra Red only remotes cannot control Android Apps properly. Kodi OK. Lack of proper thermal management can lead to overheating and WiFi problems and boxes crashing and randomly resetting. Various other annoying Firmware quirks & bugs that never get fixed. Before powering up these sort of devices - lower to your knees, clasp your hands and then Plug n Pray ! Don't get hoodwinked by clever marketing and Tech specs people. These Ship and Forget, seller unsupported, cheap Android devices are strictly DIY only - and users Will be spending their time over on the Freaktab website installing alternate Android Firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ναι αλλα εδω μιλάμε για netflix και οχι για βοχakia με kodi. Απο την άλλη ο συντάκτης γενικολογεί προς το αρνητικό, ενω υπάρχουν επιμερους εξαιρέσεις ή custom roms που λύνουν πολλά απο τα προβλήματα και για 50 ευρω που κάνει ένα μεσο boxaki ειναι vfm. Ενδεικτικα εχω στην κατοχή μου 2 με s912 και εχουν περασει απο τα χέρια μου άλλα 5 (με s912 και s905x). Σε ολα πέρασε custom rom DTS passwthrough δε μου χρειάζεται. Κάποια ειναι darker και βάζω το box fix και φτίάχνω τη φωτεινότητα. google store παιζει μια χαρα, συν οτι κανω πολλά side installs Τα ir παιζουν γενικά καλα αλλά ετσι κι αλλιως χρησιμοποιώ ποντίκι ή wireless keyboard με pontiki Η ζέστη είναι θεμα σχεδιασμου και σχεδόν σε όλα εχω ανοιξει τρύπες/γρίλιες ή εχω βαλει ανεμιστηρακια. Firmware bugs υπάρχουν σε όλες τις μάρκες, ειτε ακριβες ή φθηνές Με δυο λογια, αν εχω να επιλεξω αναμεσα σε 40-50 ευρω και 120-150+ που κάνει ένα επωνυμο, εφόσον βρίσκω λύσεις, θα προτιμήσω το πρώτο. Αυτό όμως που λείπει απο τα λογια του συντάκτη ειναι οτι πρεπει να διαλέγουμε boxακια που υποστηρίζονται απο κοινότητες και βγαίνουν custom roms και οχι τελειως ανώνυμα για να γλυτώσουμε 5 ευρω. Εκεί ειναι πεταμενα λεφτα. Οπως αντίστοιχα με τα κινητά xiaomi που εχουν εκπληκτική κοινοτητα και φοβερες custom roms, σε αντιθεση με αλλα πιο noname που τραβάς τα μαλλιά σου απο τα προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ο συντάκτης λέει πολλά περισσότερα αν δεις τη πηγή και ο καθένας μας όπως λέει στο τέλος δεν ξέρει ή δεν έχει τη διάθεση να μπλέξει με custom roms με κίνδυνο να μπρικάρει το box που αγόρασε. Ούτε να αρχίσει να ανοίγει τρύπες στα κουτιά. Επίσης σήμερα μπορεί να δουλεύει και αύριο όχι και να αναλώνει ο χρήστηςτον χρόνο του σε διάφορα forum από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βρει λύση. Πάντως για να τα λέω όλα για μένα που ψάχνομαι δεν είναι τραγικά τα πράγματα αλλά δεν είναι ότι καλύτερο για τον μέσο καταναλωτή τέτοιου είδους λύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά στην παρέα. Έχω έναν φίλο που έχει μια Samsung Smart TV αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Ο φίλος μου δεν το κατέχει τρελά με τη τεχνολογία. Θα μπορούσατε να προτείνετε κάτι σαν το chromecast, να είναι εύκολο σε χρήση και οικονομικό για να streamarei απο εκεί? Λέει βρίσκει μόνο Αγγλικά και Τουρκικα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sp3cial είπε Γειά στην παρέα. Έχω έναν φίλο που έχει μια Samsung Smart TV αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Ο φίλος μου δεν το κατέχει τρελά με τη τεχνολογία. Θα μπορούσατε να προτείνετε κάτι σαν το chromecast, να είναι εύκολο σε χρήση και οικονομικό για να streamarei απο εκεί? Λέει βρίσκει μόνο Αγγλικά και Τουρκικα. Εχει αναφερθει πολλές φορές οτι παλιοτερες smart τηλεορασεις (οχι μονο samsung) εχουν αυτό το προβλημα και αν δεν υπάρχει firmware update απο την εταιρεία, το προβλημα δε λύνεται, χωρίς αλλη λύση. Εγω θα σου προτεινα να μη πάει σε λύση τυπου chromecast αλλά σε κάποιο tv box (οχι στικάκι) που να υποστηρίζει netflix hd. Δες τις παρακάτω συζητήσεις για λύσεις http://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=220 http://www.insomnia.gr/forums/topic/663048-συσκευες-tvbox-tablets-κλπ-που-παιζουν-απροβληματιστα-netflix/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magic_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Τελικα υπαρχει λυση στο θεμα τον παλιοτερων τηλεορασεων με τους ελληνικους υποτιτλους?η πρεπει να πας σε tv box η καποια αλλη εξωτερικη συσκευη?Υπαρχει κανενας τροπος αναβαθμισης του λογισμικου στην tv με πλαγια οδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasbrg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πολύ περίεργο όντως το πρόβλημα με τις παλαιότερες smart τηλεοράσεις. Έχω μια Panasonic του 14 και μου εμφανίζει επιλογές στους υπότιτλους αγγλικά και τούρκικα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να εμφανίζει αυτές τις επιλογές και όχι τα ελληνικά. Αν ήταν πρόβλημα εφαρμογής δεν θα εμφάνιζε κανένα διαθέσιμο υπότιτλο. Εκτός αν το Netflix έχει κόψει τους ελληνικούς υπότιτλους γιατί δεν θα εμφανιζόντουσαν σωστά λόγω γραμματοσειράς. Γνωρίζει κανείς περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες του προβλήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 εχει αναφερθεί που είναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ας μου δώσει η panasonic ή η Samsung ακόμα και η LG (διαθέτω και τις τρεις μάρκες) τις τελευταίες τους εφαρμογές, αυτές που βάζουν στα τελευταία τους μοντέλα. Έτσι από περιέργεια να δούμε παίζουν οι Ελληνικοί υπότιτλοι ή όχι. Αν δεν παίζουν ΟΚ το δέχομαι. Ίσως όμως να έχουν αλλάξει λειτουργικό σύστημα εντελώς οπότε δεν γίνεται και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magic_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Eχω επικοινωνησει με την Netflix και το προβλημα ειναι οτι δεν αφηνει ο κατασκευαστης της tv να κανει update το netflix και γιαυτο δεν υποστηριζει.Απλα δεν το βρισκω και καποιος να το εχει λυση ολη καταφευγουν σε tv box.οπως ολες οι tv απο το 2016 και μετα δουλευουν ολες τα Ελληνικα θα μπορουσαν με ενα update να δουλευαν και στις προηγουμενες. οπως τους ειπα να μου πουν και ποιον codec χρησιμοποιουν για να δω αν υπαρχει τροπος παρεμβασης στο λογισμικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή το παρακολουθώ το θέμα και σε Ελληνικά και σε ξένα forum δεν έχει καταφέρει κάποιος να παρέμβει και να έχει εγκαταστήσει.άλλη έκδοση από αυτή που φέρει ο κατασκευαστής. Πχ σε κάποιες χώρες που δεν έχουν πρόβλημα με τα Ελληνικά λόγω λατινικών χαρακτήρων έχουν άλλα θέματα. Ένα θέμα είναι οι πολλαπλοί χρήστες. Δεν μπορείς να έχεις σε παλαιότερα μοντέλα δυο και τρεις χρήστες ανά λογαριασμό. Απλά θέλουν να πουλάνε νέες τηλεοράσεις. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα