Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, gogosst είπε

Για το Xiaomi TV BOX  τι γνώμη έχετε για Netflix?Το έχει δοκιμάσει κάνεις?

Απλα Κανενα android box δεν υποστηριζει 4κ στο νετφλιξ εκτος απο ελαχιστα που ειναι πιστοποιημενα απο την εταιρια. Ακομη, σχεδον ολα τα κινεζικα "του κιλου" παιζουν μεχρι 480p.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν το έχω δουλέψει ο ίδιος. Για μέχρι 1080p δείτε και αυτό σε καλή τιμή και το στέλνουν και Ελλάδα.

Certified από το netflix https://help.netflix.com/el/node/23886

1 hour ago, heavyrain said:

Απλα Κανενα android box δεν υποστηριζει 4κ στο νετφλιξ εκτος απο ελαχιστα που ειναι πιστοποιημενα απο την εταιρια. Ακομη, σχεδον ολα τα κινεζικα "του κιλου" παιζουν μεχρι 480p.

Είναι Android TV, μη συγκρίνεις τα Android του κιλού με το Xiaomi. Σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο μερικοί, μια χαρά Netflix 4Κ υποστηρίζει, ακόμα και HDR με το beta firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, με 50άρα σύνδεση και ethernet, η 4K Samsung TV που έχω, 11 με 1 το βράδυ που συνήθως βλέπω, με το ζόρι φτάνει τα 720p. 3 συνεχόμενα βράδια βλέπω με 0,5 - 1 Mbps, δηλαδή 480p. Πολύ αργότερα ανεβαίνει στα 5,53 Mbps, δηλαδή 1080p, ενώ άσχετες ώρες πιάνει max 15 Mbps, που δίνει φυσικά Ultra HD. Με άλλα λόγια, η ποιότητα του streaming έχει τρομερά μεγάλες διακυμάνσεις, ανάλογα την ώρα και την ημέρα, το οποίο είναι απαράδεκτο!

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1

Μήπως φταίει η σύνδεσή σου η το ρούτερ; Με adsl σύνδεση στα 16 Mbps περίπου, ΠΑΝΤΑ, σε ούτε ένα λεπτό μου βγάζει 1080p (από 4,2 έως 5,3 Mbps download). Για 4Κ δεν ξέρω γιατί δεν έχω τηλεόραση ή συσκευή που να υποστηρίζει.

6 ώρες πριν, kirileman είπε

Πάντως, με 50άρα σύνδεση και ethernet, η 4K Samsung TV που έχω, 11 με 1 το βράδυ που συνήθως βλέπω, με το ζόρι φτάνει τα 720p. 3 συνεχόμενα βράδια βλέπω με 0,5 - 1 Mbps, δηλαδή 480p. Πολύ αργότερα ανεβαίνει στα 5,53 Mbps, δηλαδή 1080p, ενώ άσχετες ώρες πιάνει max 15 Mbps, που δίνει φυσικά Ultra HD. Με άλλα λόγια, η ποιότητα του streaming έχει τρομερά μεγάλες διακυμάνσεις, ανάλογα την ώρα και την ημέρα, το οποίο είναι απαράδεκτο!

Σιγουρα κατι φταιει στη γραμμη σου. Με 8αρα που χω εγω δεν πεφτει κατω απο 5.53mbps ΠΟΤΕ!

Ίσως να μην φταίει και η γραμμή. Κάποια προγράμματα μεταδίδονται σε SD αν και είναι γυρισμένα σε HD. Πχ τα ντοκιμαντέρ του BBC.

Επίσης θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον τη  συνδρομή στα 9,99 ευρώ

«Παρακολουθήστε σε 2 οθόνες ταυτόχρονα. Διαθέσιμο HD. Κατεβάστε βίντεο σε 2 τηλέφωνα ή tablet». 

14 ώρες πριν, gogosst είπε

Για το Xiaomi TV BOX  τι γνώμη έχετε για Netflix?Το έχει δοκιμάσει κάνεις?

To Xiaomi το έχω και παιζει 4K και HDR κανονικότατα. Μαλιστα το αναγνωριζει η τηλεοραση μου και κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις στην εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, vforvendetta85 είπε

Μήπως φταίει η σύνδεσή σου η το ρούτερ; Με adsl σύνδεση στα 16 Mbps περίπου, ΠΑΝΤΑ, σε ούτε ένα λεπτό μου βγάζει 1080p (από 4,2 έως 5,3 Mbps download). Για 4Κ δεν ξέρω γιατί δεν έχω τηλεόραση ή συσκευή που να υποστηρίζει.

4 ώρες πριν, heavyrain είπε

Σιγουρα κατι φταιει στη γραμμη σου. Με 8αρα που χω εγω δεν πεφτει κατω απο 5.53mbps ΠΟΤΕ!

Είναι ανάλογα την ώρα, άλλες φορές σέρνεται, άλλες φορές γράφει 15ρια. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες του Netflix για TV, δεν άλλαξε κάτι. Να φταίει το powerline, μπορεί, θα δοκιμάσω και με καλώδιο, αλλά και με wifi. Να σημειώσω ότι την ίδια στιγμή που το Netflix σερνόταν, άνοιξα τον browser της TV, μπήκα speedtest και έπιασα 40ρια. Άρα, θεωρώ ότι ισχύει αυτό που διαβάζω στο διαδίκτυο, ότι ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η ώρα που βλέπει κανείς.

https://www.digitaltrends.com/home-theater/getting-hd-netflix/

As we experimented with Netflix quality over the course of an entire day, we discovered that the biggest factor influencing stream quality is time of day, and whether that time falls under typical peak hours for watching.

Getting HD (720p) at 9 in the evening, for example was next to impossible, let alone 1080p or 4k Ultra HD.

Επεξ/σία από kirileman

Προσωπικά με την γυναίκα μου έχουμε δει όλες τις πιθανές ώρες που μπορείς να φανταστείς, με εξαίρεση τα ξημερώματα και δεν αντιμετώπισαμε κάποιο πρόβλημα. 

Το speed test έχει να κάνει με την τοποθεσία του σέρβερ που γίνεται το test. Όταν για διασύνδεση με εξωτερικό πολλές φορές η πάροχοι δίνουν άλλες ταχύτητες, το speed test δε μου λέει κάτι. 

Δεν ξέρω που είναι οι σέρβερ του Netflix, αλλά καλό θα ήταν να αναφέρεις το πρόβλημά σου στο chat, το οποίο είναι εξαιρετική υπηρεσία με άμεση απάντηση και εξυπηρέτηση. 

Χωρίς να θέλω να στοχοποιησω, μήπως έχεις forthnet; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vforvendetta85 είπε

Προσωπικά με την γυναίκα μου έχουμε δει όλες τις πιθανές ώρες που μπορείς να φανταστείς, με εξαίρεση τα ξημερώματα και δεν αντιμετώπισαμε κάποιο πρόβλημα. 

Το speed test έχει να κάνει με την τοποθεσία του σέρβερ που γίνεται το test. Όταν για διασύνδεση με εξωτερικό πολλές φορές η πάροχοι δίνουν άλλες ταχύτητες, το speed test δε μου λέει κάτι. 

Δεν ξέρω που είναι οι σέρβερ του Netflix, αλλά καλό θα ήταν να αναφέρεις το πρόβλημά σου στο chat, το οποίο είναι εξαιρετική υπηρεσία με άμεση απάντηση και εξυπηρέτηση. 

Χωρίς να θέλω να στοχοποιησω, μήπως έχεις forthnet; 

WInd έχω.

Το fast.com μου βγάζει 35 με 40 συνήθως. Σπανιότερα φτάνει τα 45.

Επεξ/σία από kirileman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...