Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

On 2/8/2017 at 2:14 PM, patrickdrd said:

γιατι βλεπω ελληνικους υποτιτλους στο κινητο και στο λαπτοπ,

αλλα οχι και στις tv (samsung/lg smart tv);;

εγω ολες μου τις τανιες στην LG τις βλεπω κανονικοτατα. κατι κανεις λαθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι φιλε, δεν κανω τιποτα λαθος, δεν υποστηριζονται παλια μοντελα,

εχει γραφτει πολλες φορες και σε αυτο το θεμα και σε αλλα

2 ώρες πριν, gogosst είπε

Μπα το εψαξα παντού δεν νομίζω να βγεί κάποιο update.Στο κινητό γιατι δεν υποστηρίζει HD?

Λόγω του app. Αναλογα με τη συσκευή εχεις διαφορετική ποιότητα προβολής (απο το amazon)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια τι λετε LG εχω και βλεπω ΕΛΛΗΝΙΚΑ μια χαρα .

Οδηγιες.
φανταζομαι εχετε 2 αρχεια ενα Mp4 και ενα srt.

το προβλημα ειναι λοιπον με την κωδικοποιηση των utf8.
ΛΥΣΗ.

ανοιχτε ενα Notepad.
Ανοιξτε το αρχειο με τους υποτιτλους και καντε το PASTE στο notepad που εχετε ηδη ανοιξει.Ετσι δεν θα σωσει καμια κωδικοποιηση.
Δοκιμαστε να δειτε το εργο στην τηλεοραση σας.
Αν σας βγαλει Ιερογλυφικα ανοιξτε παλι το notepad και πατηστε SAVE AS κατω κατω αντι για ANSI επιλεξτε UTF-8 και ξαναδοκιμαστε το στο usb.

Επεξ/σία από lesvos2018

1 minute ago, mr.Vox said:

Επειδή είναι σχετικά καινούργια. Αν ήταν παλαιοτέρων ετών δεν θα έβλεπες.

πειτε μου ομως βλεπετε ιερογλυφικα η δεν βλεπετε καθόλου και δεν μιλαο για netflix μιλαω για USB συνδεση με mp4 kai srt file.

54 λεπτά πριν, lesvos2018 είπε

εγω ολες μου τις τανιες στην LG τις βλεπω κανονικοτατα. κατι κανεις λαθος.

11 λεπτά πριν, lesvos2018 είπε

ρε παιδια τι λετε LG εχω και βλεπω ΕΛΛΗΝΙΚΑ μια χαρα .

Οδηγιες.
φανταζομαι εχετε 2 αρχεια ενα Mp4 και ενα srt.

το προβλημα ειναι λοιπον με την κωδικοποιηση των utf8.
ΛΥΣΗ.

ανοιχτε ενα Notepad.
Ανοιξτε το αρχειο με τους υποτιτλους και καντε το PASTE στο notepad που εχετε ηδη ανοιξει.Ετσι δεν θα σωσει καμια κωδικοποιηση.
Δοκιμαστε να δειτε το εργο στην τηλεοραση σας.
Αν σας βγαλει Ιερογλυφικα ανοιξτε παλι το notepad και πατηστε SAVE AS κατω κατω αντι για ANSI επιλεξτε UTF-8 και ξαναδοκιμαστε το στο usb.

Εδώ συζητάμε για τους υποτιτλους και το netflix. Μην το χαλάμε με ατοπς προσθήκες. Για υποτιτλους με άλλους τρόπους και σε άλλα αρχεία, υπάρχουν αλλα πιο σχετικά θεματα

Αυτό είναι άλλο θέμα. Στο παρόν topic μιλάμε για τους Ελληνικούς υπότιτλους που αφορούν το netflix.

Off topic

Θα πρέπει η τηλεόρασή σου να έχει ρύθμιση για Ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον media player που διαθέτει 

Πιθανόν να λέει κωδικοποίηση ISO-8859-7 ή    windows 1235. Παίξε με την κωδικοποίηση.

Γενικότερα πάντως οι τηλεοράσεις LG και σε παλιότερα μοντέλα δεν είχαν θέματα που τους υπότιτλους ή αν είχαν το πρόβλημα ήταν μικρότερο από τις άλλες 

μάρκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, mr.Vox said:

Αυτό είναι άλλο θέμα. Στο παρόν topic μιλάμε για τους Ελληνικούς υπότιτλους που αφορούν το netflix.

Off topic

Θα πρέπει η τηλεόρασή σου να έχει ρύθμιση για Ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον media player που διαθέτει 

Πιθανόν να λέει κωδικοποίηση ISO-8859-7 ή    windows 1235. Παίξε με την κωδικοποίηση.

Γενικότερα πάντως οι τηλεοράσεις LG και σε παλιότερα μοντέλα δεν είχαν θέματα που τους υπότιτλους ή αν είχαν το πρόβλημα ήταν μικρότερο από τις άλλες 

μάρκες.

Εγω δεν ειδα να ειναι αλλο θεμα καποιος μου απαντησε οτι στις παλιες τηλεορασεις LG δεν μπορεις να δεις.
αρα πρωτα κοιταζεις αν φταει η netflix ή η τηλεοραση σου.
Αφου καταλαβεις που ειναι το προβλημα υπαρχουν 1000δες λυσεις να το λυσεις.
Η τηλεοραση μου δεν εχει ρυθμιση για ελληνικους  υποτιτλους παρολαυτα βλεπω κανονικα τα παντα.

Επεξ/σία από lesvos2018

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπερδεύεις τα πράγματα. Το θέμα λέει. Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

Δεν λέει Πρόβλημα με την αναπαραγωγή υποτίτλων μέσω του Media Player της τηλεόρασης.

Στις παλιές τηλεοράσεις LG και όχι μόνο δεν μπορείς να δεις Ελληνικούς υπότιτλους όταν βλέπεις ταινίες από την εφαρμογή του netflix και όχι

από τον Media player

Αν και νομίζω ότι σου δόθηκαν κάποιες απαντήσεις.

Επεξ/σία από mr.Vox

Αρα να υποθεσω οτι η λυση που εχω για NETFLIX σε κινητα,smart TV, Pc,Tablets δεν χρειαζετε να ποσταριστει εδω αφου δεν πηρα απαντηση αν παιζει υποτιτλους η παλια LG η οχι
Ακυρο λοιπον

Καλησπέρα! Ειπχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τηλεοραση panasonic viera διετίας. Ενω γενικά παιζει κανονικά υπότιτλους και το μενου είναι στα ελληνικά απο το netflix δεν μου εδινε καν την επιλογή. Το λογισμικό ήταν κανονικά ενημερωμένο αλλά τίποτα. Η λύση που βρήκα εγώ είναι να κατεβάσω το app του netflix στο playstation και βλέπω μέσω αυτού με τέλεια ανάλυση HD και υπότιτλους κανονικά όπως στο τάμπλετ.

Δεν είναι λύση αυτή. Να σκεφτείς κάποιοι έχουν πληρώσει και 5000 ευρώ για τηλεόραση πριν δυο χρόνια.

Αλλά θα μου πεις αν έχει κάποιος δώσει 5000 ευρώ για τηλεόραση θα έχει λεφτά να αγοράσει και ένα ψώρο playstation 

ή ακόμα και μια εναλλακτική τηλεόραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...