Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.
Έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις σχετικά με το netflix και τις smart τηλεοράσεις που δεν επιτρέπουν το update στο app του netflix και κατέληξα (αν κάνω λάθος διορθώστε με) πως η καλύτερη λύση είναι να πάρω ένα google chromecast. Αν κάποιος έχει και μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ να μου βεβαιώσει τα εξής όσον αφορά το google chromecast.
1)Σαν ασύρματο τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κινητό με IOS και πως χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο μόνο για λειτουργίες αναπαραγωγή/παύση κλπ ( δλδ ότι δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο το κινητό καθ όλη τη διάρκεια για να μη καταναλώνει μπαταρία)
2)Ότι συνδέεται με τηλεόραση samung και panasocic που δεν είναι smart και αναπαράγει τις σειρές του nertflix με ελληνικούς υπότιτλους. 
3)Ότι πρέπει να συνδεθεί υποχρεωτικά με πρίζα για να παίρνει ρεύμα (φαίνεται περίεργο αυτό που ρωτάω αλλά δυστυχώς στην τηλεόραση του δωματίου έχει περαστεί το καλώδιο του ρεύματος μέσα από τον τοίχο και παίρνει το ρεύμα από την μονάδα του κλιματιστικού - και ΔΕΝ υπάρχει  πρίζα κοντά στην τηλεόραση)
Αν έχετε να μου προτείνετε και κάποιο συγκρινόμενο Modelo chromaste παρακαλώ πείτε μου. Αυτα πρου βρίσκω είναι το chromacast 2nd generation (περίπου 45-55ευρω) και το ultra με τιμή 85-95 ευρώ
Ευχαριστώ και καλή χρονιά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

στις 2 πρωτες ερωτησεις ναι,στην 3 ερωτηση μπορεις και χωρις ρευμα οταν κλεινει η τιβι κλεινει και αυτο (λογικο),το 45-55 σου κανει το αλλο ειναι για 4 κ που μαλλον δεν εχεις

slk200gr ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Πριν από λίγο είδα μια ανάρτηση σε κάποιο site όπου κάποιος χρήστης ανέφερε τα 2 εξής προβλήματα με το google chromacaster
1)ότι λόγο της χαμηλής ram του δημιουργούσε πρόβλημα στο stremarisma των ταινιών (δεν ανέφερε όμως τίποτα για neflix - ίσως να είχε άλλη συνδρομή ή να έτρεχε πολλές εργασίες) 
και
2)ότι η παροχή ρεύματος όταν το είχε συνδεδεμένο με την τηλεόραση δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να σταματάει τη λειτουργία μόνο του.
Για τους παραπάνω λόγους (και κάποιος ακόμα που όμως εμένα δεν με απασχολούν) πρότεινε  γενικά τα TV-BOX αντί για google chromacaster. 
Εσύ έχεις χρησιμοποιείς το google chromaster και δουλεύει χωρίς να έχεις τα παραπάνω προβλήματα?
Και πάλι ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους!!

8 λεπτά πριν, mixalisgeorge είπε

Πριν από λίγο είδα μια ανάρτηση σε κάποιο site όπου κάποιος χρήστης ανέφερε τα 2 εξής προβλήματα με το google chromacaster
1)ότι λόγο της χαμηλής ram του δημιουργούσε πρόβλημα στο stremarisma των ταινιών (δεν ανέφερε όμως τίποτα για neflix - ίσως να είχε άλλη συνδρομή ή να έτρεχε πολλές εργασίες) 
και
2)ότι η παροχή ρεύματος όταν το είχε συνδεδεμένο με την τηλεόραση δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να σταματάει τη λειτουργία μόνο του.
Για τους παραπάνω λόγους (και κάποιος ακόμα που όμως εμένα δεν με απασχολούν) πρότεινε  γενικά τα TV-BOX αντί για google chromacaster. 
Εσύ έχεις χρησιμοποιείς το google chromaster και δουλεύει χωρίς να έχεις τα παραπάνω προβλήματα?

γιατί δεν ψάχνεσαι για το amazon fire stick;

το εχω και παιζει μια χαρα, ρευμα περνει απο το usb της tv

5 λεπτά πριν, tasos1976 είπε

γιατί δεν ψάχνεσαι για το amazon fire stick;

το εχω και παιζει μια χαρα, ρευμα περνει απο το usb της tv

που να το βρει ?παντως φιλος που εχει το chromacaster ειναι πολυ ευχαρηστημενος

tasos1976 ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Από ότι ψάχνω πάντως στο Internet δεν το βρίσκω σε κατάστημα στην Ελλάδα (ούτε στο skroutz δεν το έχει) και η amazon μου αναφέρει το εξής:This item does not ship to Marousi, Greece.
και φαινόταν πιο ωραία λύση γιατί είχε και τηλεκοντρολ.
Και πάλι ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nvidia shield αν διαθέτεις τα χρήματα. Αλλιώς θα έχεις περιορισμούς είτε στην εικόνα είτε στον ήχο.

Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό και απλά θέλεις να βλέπεις  με ένα απλό android.box  κάνεις την δουλειά σου με χαμηλότερη ανάλυση

και ήχο stereo.

Επεξ/σία από mr.Vox

Σχετικά με αυτο,πώς γίνεται να δω σειρές που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους? Ας πούμε στο suits έχουν βγει 7 κύκλοι αλλά έχω πρόσβαση μόνο στους 5.Με ποια ρύθμιση αλλάζει αυτο? 

Το suits δεν ειναι σειρα του netflix οποτε ειναι αγορασμενη απο αλλο network και προφανως δεν εχουν παρει ολες τις σαιζον. Με λιγα λογια δεν ειναι θεμα ρυθμισεων απλα δεν ειναι διαθεσιμες. Ισχυει και για αλλες σειρες αυτο.

• Like 1

2 ώρες πριν, mixalisgeorge είπε

tasos1976 ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Από ότι ψάχνω πάντως στο Internet δεν το βρίσκω σε κατάστημα στην Ελλάδα (ούτε στο skroutz δεν το έχει) και η amazon μου αναφέρει το εξής:This item does not ship to Marousi, Greece.
και φαινόταν πιο ωραία λύση γιατί είχε και τηλεκοντρολ.
Και πάλι ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εναλλακτική του Chrome που έχω, είναι το Roku.

Πολύ ευχαριστημένος με control,οικονομικό και έχεις και άλλες υπηρεσίες streaming (οι πιο πολλές δεν έχουν δυστηχώς βάση εδώ, αφου είναι Αμερικανικο).

Το πήρα απο Αμερική αλλα το έχει και το amazon.co.uk

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076F7D71R/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Επεξ/σία από oddin
  • Like 1

17 ώρες πριν, mixalisgeorge είπε

και

Δεν εχω συναντήσει τέτοια προβλήματα κατι μήνες που το έχω, ίσα ίσα σε 2-3 τηλεοράσεις που το έχω δοκιμάσει παίζει περίφημα. Αν το θές κυρίως για netflix/streaming είναι υπέραρκετο.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μοιράσουμε το κόστος της συνδρομής ας στέιλει ένα πμ. 

Σε τηλεόραση Samsung Smart 40 που εχει το netflix αλλα δεν εχει ελληνικούς υπότιλους δοκίμασα screen mirroring με κινητο S7 edge και έπαιξε άριστα χωρις προβλήματα.Μέχρι στιγμής είδα 2 ταινίες χωρις διακοπή.Βέβαια δεν έιναι και η καλύτερη λύση αλλα λειτουργέι.

3 λεπτά πριν, gogosst είπε

Σε τηλεόραση Samsung Smart 40 που εχει το netflix αλλα δεν εχει ελληνικούς υπότιλους δοκίμασα screen mirroring με κινητο S7 edge και έπαιξε άριστα χωρις προβλήματα.Μέχρι στιγμής είδα 2 ταινίες χωρις διακοπή.Βέβαια δεν έιναι και η καλύτερη λύση αλλα λειτουργέι.

Το screen mirroring (αλλοι το λένε miracast ή σκέτο cast) είναι γενικά μια καλή λύση σε περιπτωση smart tv - κινητό με cast. Kai nova go εχω δει με τετοιο τρόπο (εξαιρεση). Εχε ομως κατα νου οτι στο κινητό εχεις SD netflix οποτε αναλογη ποιοτητα θα βλέπεις και στην τηλεόραση. Κακό ΔΕΝ το λες αν δεν εχεις αλλη λύση, αλλά αν μπορεις να εχεις αλλες λύσεις τις ψάχνεις. Π.χ. ενα tv box με L1 που παιζει netflix σε HD 

Ψάξε λιγο μήπως εχει βγεί καποιο firmware update για την τηλεοραση σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...