Nate Drake Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ όμως τ έχω σε ps4 πως το.κλεινω από. Εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Όταν τις αγοράζαμε οι πωλητές μας έλεγαν. Με μια αναβάθμιση λύνονται όλα τα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε έχω λογαριασμό. Στο πσ4 πως το κλεινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι παίζει εκεί. Δεν λέει κάπου "λογαριασμός"; ή ρυθμίσεις λογαριασμού; Αν δεν μπορείς να μπεις από εκεί μπες από υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Όταν τις αγοράζαμε οι πωλητές μας έλεγαν. Με μια αναβάθμιση λύνονται όλα τα θέματα.Εν μέρει ο πωλητής έχει δίκιο. Κάποια πράγματα λύνονται με αναβάθμιση. Θα μπορούσε να λυθεί αν ο κατασκευαστής της τηλεόρασης σου υποστήριζε το μοντέλο σου. Αλλά δεν το υποστηρίζει πλέον. Υπάρχει και η λύση της αναβάθμισης της ίδιας της τηλεόρασης σου Αναβάθμιση είναι και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moysatos79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πως μπορω να δω ποια παιδικα ειναι μεταγλωτισμενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μπορώ να βάλω το ακκαουντ του πσ4 στο πσ και να απερνεργοποιησω νερφλιξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πως μπορω να δω ποια παιδικα ειναι μεταγλωτισμενα; Και εδω τα ιδια. Γενικα το interface του netflix χρηζει βελτιωσης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά αν έχω ένα ακκαουντ netflix στο πσ4 μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά αν έχω ένα ακκαουντ netflix στο πσ4 μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο pc;ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Βάζω τα στοιχεία του psn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δε μπορεί, μας κάνεις πλάκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά αν πιάνω γύρω στα 15 mbps ίντερνετ θα μπορώ να βάλω ultra hd στο netflix; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά αν πιάνω γύρω στα 15 mbps ίντερνετ θα μπορώ να βάλω ultra hd στο netflix; Λογικά όχι. Η με πολύ buffer. Ίσως να μπορείς να δεις κάποιες σειρές/ταινίες χωρίς πολύ κίνηση που εκεί πέφτει το bitrate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να αφήσεις τη σειρά να φορτώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα