Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ποια εφαρμογή να ξεκλειδώσει στα boxes? Τόσες μέρες ότι σου έρχεται στο μυαλό αραδιάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αραδιάζω βλακείες. Βρες μου ένα TV box πλην των Nvidia shield και κάποιων άλλων μεμονωμένων να παίζουν 4K ή HD κσι Dolby digital 5,1 και Atmos. Σωστό frame rate χωρίς σπασίματα στην εικόνα.Σε λογική πάντα τιμή. Τα έχω πει αυτά. Έχω αγοράσει 1500 ευρώ τηλεόραση και απαιτώ να παίζει για αυτά που έχω πληρώσει. Αν πάρω απάντηση πλην όλων των προ αναφερομένων συνεχίζουμε τον διάλογο. Όχι λύσεις τύπου chromexast και τρέχα γύρευε με παραγγελίες από το εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Όχι λύσεις τύπου chromexast και τρέχα γύρευε με παραγγελίες από το εξωτερικό. Ε; Chromecast μια χαρά βρίσκεις και απο Ελλάδα... https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Chromecast-2015.html?keyphrase=chromecast+2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πέραν ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι λύσεις όπως και τον περισσότερο κόσμο. Δεν τα πάει καλά με το 4Κ και το Atmos. Δεν μπορώ να καταλάβω που αραδιάζω βλακείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αραδιάζω βλακείες. Βρες μου ένα TV box πλην των Nvidia shield και κάποιων άλλων μεμονωμένων να παίζουν 4K ή HD κσι Dolby digital 5,1 και Atmos. Σωστό frame rate χωρίς σπασίματα στην εικόνα.Σε λογική πάντα τιμή. Τα έχω πει αυτά. Έχω αγοράσει 1500 ευρώ τηλεόραση και απαιτώ να παίζει για αυτά που έχω πληρώσει. Αν πάρω απάντηση πλην όλων των προ αναφερομένων συνεχίζουμε τον διάλογο. Όχι λύσεις τύπου chromexast και τρέχα γύρευε με παραγγελίες από το εξωτερικό. Έχεις πληρώσει στη Netflix 1500€ για να παίζει ελληνικούς υπότιτλους; Τα TV Boxes που αναφέρεις σε λογική τιμή (ποιά θεωρείς εσύ λογική τιμή; ) είσαι βέβαιος ότι πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει η Netflix για να έχεις απροβλημάτιστο 4Κ και DD5.1 ή Atmos; Είσαι βέβαιος ότι π.χ. το Box των 40€ θα έχει αρκετά αξιόπιστο WiFi για 4Κ ή αρκετά δυνατό SoC για να μην σέρνεται ή να έχει dropped frames; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον εκπροσωπείς τη netflix ή κάποιον κατασκευαστή συσκευών. Καλές γιορτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πέραν ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι λύσεις όπως και τον περισσότερο κόσμο. Δεν τα πάει καλά με το 4Κ και το Atmos. Δεν μπορώ να καταλάβω που αραδιάζω βλακείες. Για 4K μια χαρά παίζει το Chromecast Ultra https://www.skroutz.gr/s/10028932/Google-Chromecast-Ultra.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Όχι, απλά εσύ δεν μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί ακόμη κι αν πλήρωσες 1500€ και αντί να κάνεις παράπονα στην κατασκευάστρια εταιρεία, απαιτείς από μια 3η εταιρεία να υποστηρίξει κάτι που δεν υποστηρίζει η ίδια η κατασκευάστρια. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρει το nVidia Shield με 140€ και να παίζει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον εκπροσωπείς τη netflix ή κάποιον κατασκευαστή συσκευών. Καλές γιορτές. Όταν δεν μας συμφέρουν οι απαντήσεις, πετάμε την μπάλα στην εξέδρα. Κάνεις λες και υποχρεωτικά πληρώνεις συνδρομή στο netflix.... Ρε φίλε, σου λένε όλοι πως φταίει το λογισμικό της τηλεόρασης. Δηλαδή αν τρέχεις 2.3 android και η εφαρμογή θέλει να πάνω από 4 για να δουλέψει, ποιος φταίει; Το ίδιο συμβαίνει και με τις τηλεοράσεις. Εσένα προφανώς σε τσούζουν τα χρήματα που έσκασες για την τηλεόραση και προσπαθείς να βρεις παντού εχθρούς, εκτός του κατασκευαστή της τηλεόρασης. Καλές γιορτές σε σένα, μην ξαναγράψεις για το ίδιο ζήτημα κι ασε κι εμάς τους υπόλοιπους να πούμε καμιά κουβέντα ουσιαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έχω nvidia shield και με 140 ευρώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Το έχω και για άλλους λόγους,. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω βρει. Προσωπικά το πρόβλημα το έχω λύσει. Δεν το θεωρώ λύση όμως για τον πολύ τον κόσμο. Σε λίγο καιρό που θα αναγκαστούμε όλοι να αγοράσουμε δέκτες DVB-T2 HEVC/H.265 για να βλέπουμε τα απλά τηλεοπτικά προγράμματα να δούμε αν θα διαμαρτύρεται ο κόσμος ή όχι. Τουλάχιστον οι δικές μου συσκευές λένε ότι το υποστηρίζουν. Δείτε εδώ αυτά τα τεστάκια την ανάλυση των συσκευών σας. https://www.netflix.com/browse?jbv=80018499&jbp=2&jbr=1 Επιλέξτε επεισόδια για τα άλλα διαθέσιμα τεστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά σχετικά με το free month μόλις τελειώσει χρεωνεσε ή σταματάει μόνο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Σε ενημερώνουν μερικές μέρες νωρίτερα ότι θα σε χρεώσουν. Αν δεν διακόψεις εσύ σε χρεώνουν αυτόματα. Αν θες να διακόψεις καλύτερα να μπεις και να το κάνεις από τον λογαριασμό σου. Αν φυσικά δεν έχει μέσα χρήματα η κάρτα σε μπλοκάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πως το σταματάω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πήγαινε εδώ https://www.netflix.com/YourAccount και πάτα Ακύρωση συνδρομής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Απάντηση της Netflix για Τηλεοράσεις Samsung που δεν υποστηρίζουν τα ελληνικά.Το δικό μου μοντέλο είναι UE40F6320 Netflix Languages such as Greek have a significantly large number (several thousand) of alphabets as compared to other languages, and each of their sentences consists of several concatenated words with wide varieties of inflected forms thus appropriate word segmentation is quite difficult. The thing is, your TV has an old software version where image-based characters do not yet exist. My suggestion is that you reach out to your device manufacturer if they have additional steps that can be performed on their end to initiate an update or if not, then you might want to use Netflix on other devices available. Εχουμε την ιδια τβ. Η συγκεκριμενη λοιπον δεν βλεπει idx/sub στον media player. Με αλλα λογια, αμα κατεβασεις μια 3D ταινια δεν μπορεις να την δεις με 3D υποτιτλους (το φορμα τους ειναι idx/sub), το ιδιο ιχσυει και για τις κλασσικες ταινιες αλλα εκει με εναν Subrip (.srt) εισαι κομπλε. Το ιδιο ισχυει και για το netflix, δεν μπορει να προβαλει idx/sub το λογισμικο της τηλεορασης οποτε παιρνει το κυμα και την εφαρμογη. Επιτελους καταλαβαμε γιατι δεν παιζουν οι παλιες tv υποτιτλους. Εν κατακλειδι, τους κατασκευαστες πρεπει να πιασουμε και οχι το netflix, δεν φταιει σε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα