Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως και απο "νέο" περιέχομενο (πχ περίμενα να δώ και σε netflix σήμερα την άφιξη που διαφήμιζε) την Ισπανική σειρά (Casa de papel) που ήδη μέσω "άλλων" επιλογών για tv/series - movies viewing υπήρχε (2 seasons με ελληνικά) ήρθε (season 1 μόνο)  αλλά και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απάντηση της Netflix για Τηλεοράσεις Samsung που δεν υποστηρίζουν τα ελληνικά.Το δικό μου μοντέλο είναι UE40F6320

Netflix 

Languages such as Greek have a significantly large number (several thousand) of alphabets as compared to other languages, and each of their sentences consists of several concatenated words with wide varieties of inflected forms thus appropriate word segmentation is quite difficult.

The thing is, your TV has an old software version where image-based characters do not yet exist. My suggestion is that you reach out to your device manufacturer if they have additional steps that can be performed on their end to initiate an update or if not, then you might want to use Netflix on other devices available.

Θα έπρεπε να λάβει θέση η netflix Greece αφού αντιπροσωπεύεται πλέον επίσημα στιη χώρα μας.

Το να ρίχνει ο ένας το μπαλάκι στον άλλον δεν λύνει το θέμα. Μας λένε μπούρδες.

Άλλωστε αυτοί λένε ότι συνεργάζονται με την samsung την Panasonic LG Sony και δεν ξέρω ποιες άλλες.

Άλλες συσκευές που λέει κοστίζουν όσο μια τηλεόραση σχεδόν αφού οι φθηνές  δεν προσφέρουν ούτε HD, 4K περιεχόμενο

ούτε Dolby digital 5,1.

Θα έπρεπε να λάβει θέση η netflix Greece αφού αντιπροσωπεύεται πλέον επίσημα στιη χώρα μας.

Το να ρίχνει ο ένας το μπαλάκι στον άλλον δεν λύνει το θέμα. Μας λένε μπούρδες.

Άλλωστε αυτοί λένε ότι συνεργάζονται με την samsung την Panasonic LG Sony και δεν ξέρω ποιες άλλες.

Άλλες συσκευές που λέει κοστίζουν όσο μια τηλεόραση σχεδόν αφού οι φθηνές δεν προσφέρουν ούτε HD, 4K περιεχόμενο

ούτε Dolby digital 5,1.

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι. Αν για να μπουν ελληνικοί υπότιτλοι, είναι προϋπόθεση να υποστηρίζει η τηλεόραση image-based χαρακτήρες, τότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα η Netflix.

Υπάρχει δυνατότητα νόμιμα ενώ βρίσκομαι σε άλλη χώρα να κάνω συνδρομή για νετφλιξ στην Ελλάδα; Σκέφτηκα να κάνω ως χριστουγεννιάτικο δώρο συνδρομή αλλά δεν μου δίνει δυνατότητα το main site να αλλάξω τη χώρα που ανιχνεύει μέσω της IP μου.

Συγγνώμη για το selfquote αλλά έχει κάποιος εμπειρία από το παραπάνω;

Η υβριδική της ΕΡΤ ενεργοποιήθηκε προχθές στα Ελληνικά σε τηλεόραση του 14 (τέλη) με full Ελληνικά και όλες τις δυνατότητες.

κόκκινα πράσινα κουμπιά κτλ.

Μπορεί να είναι διαφορετικό το θέμα αλλά είναι ηλίθιο όλα να παίζουν Ελληνικά και το Netflix όχι.

Η υβριδική της ΕΡΤ ενεργοποιήθηκε προχθές στα Ελληνικά σε τηλεόραση του 14 (τέλη) με full Ελληνικά και όλες τις δυνατότητες.

κόκκινα πράσινα κουμπιά κτλ.

Μπορεί να είναι διαφορετικό το θέμα αλλά είναι ηλίθιο όλα να παίζουν Ελληνικά και το Netflix όχι.

Η υβριδική της ΕΡΤ όμως, στηρίζεται στο HbbTV industry standard το οποίο υποστηρίζει η τηλεόρασή σου. Επίσης, νομίζω ότι οι υπότιτλοι στις μεταδόσεις της ΕΡΤ είναι hardcoded στο video, καμία σχέση δηλάδη με επιλέξιμους υποτίτλους.

Από την άλλη, το Netflix είναι εφαρμογή γραμμένη για το λειτουργικό της τηλεόρασης και σαν τέτοια, μπορεί να εκμεταλλευτεί μόνο ό,τι το λειτουργικό της επιτρέπει. Γι αυτό και η απάντηση ήταν αυτή.

Ας αναβαθμίσουν οι εταιρείες τις εφαρμογές για να τελειώνουμε. Αλλιώς πως θα βλέπουμε;

Με τα τεχνικά αρκετά ασχολήθηκε ο απλός χρήστης. Δεν αγόρασε τηλεόραση στην Ελλάδα να διαβάζει Τούρκικα ή Βουλγάρικα.

Ας αναβαθμίσουν οι εταιρείες τις εφαρμογές για να τελειώνουμε. Αλλιώς πως θα βλέπουμε;

Με τα τεχνικά αρκετά ασχολήθηκε ο απλός χρήστης. Δεν αγόρασε τηλεόραση στην Ελλάδα να διαβάζει Τούρκικα ή Βουλγάρικα.

Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν μπορεί να προσθέσει τους ελληνικούς υπότιτλους αν το λειτουργικό δεν υποστηρίζει image-based characters. Το λέει στην παραπάνω απάντηση που έδωσε το Netflix:

your TV has an old software version where image-based characters do not yet exist

Πάντα ήμουν της άποψης ότι απροβλημάτιστη smart TV δεν υπάρχει και πάντα θα προτιμάω Windows Box για να μπορώ να κάνω ότι θέλω. Ή κάποιο άλλο Box που θα ξέρω ότι η εταιρεία θα το υποστηρίζει με software updates για πολλά χρόνια όπως το Apple TV πχ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει mage-based characters

και γιατί κάποιες συσκευές αναβαθμίστηκαν ενώ μέχρι προχθές και αυτές δεν είχαν την επιλογή των Ελληνικών και έπαιζαν Βουλγάρικα και Τούρκικα;

Να πω τώρα στον πατέρα μου να συνδέσει ένα Windoes box ή έστω ένα Windows laptop στη τηλεόραση δεν γίνεται.

νομίζω και σε αυτή την περίπτωση θα πάρεις dolby 5.1 από αναλογική έξοδο του pc. Δεν το έχω δοκιμάσει. 

Έχω κάνει τέτοια σύνδεση αλλά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα του ήχου.

Στο μεταξύ δεν μου επιτρέπει η τηλεόραση να την αφαιρέσω την συγκεκριμένη εφαρμογή όπως μου επιτρέπει σε άλλες.

Εδώ κι εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα. Προφανώς αναβαθμίστηκαν γιατί το λειτουργικό είχε ήδη υποστήριξη για image-based χαρακτήρες και η Netflix αναβάθμισε την εφαρμογή της και πρόσθεσε τα Ελληνικά. Γιατί κολλάτε στα Βουλγάρικα και τα Τούρκικα; Δεν κρύβεται κάποια ανθελληνική συνομωσία από πίσω, απλή τεχνολογία.

Ok μην το κουράζουμε. Αρχίζουμε και τρολλάρουμε.

Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι καταναλωτές. Δηλαδή οι άλλες γλώσσες χρησιμοποιούν άλλο σύστημα ενώ η Ελληνική άλλο. 

Εντάξει από δικαιολογίες τα ξέρουμε. Αναβάθμιση πάντως έχει να γίνει εδώ και δυο χρόνια σε όλα τα apps της τηλεόρασης μου και του bluray. Διαφορετικές μάρκες και τα δύο.

Στην τελική ας δώσουν κουτιά δικά τους κλειδωμένα αφού και οι φθηνιάρικες λύσεις android boxes δεν λύνουν το πρόβλημα.

Εχμ... ναι. Έτσι ακριβώς είναι. Αλλιώς ποιός ο λόγος να μην προστεθούν οι ελληνικοί υπότιτλοι σε τηλεοράσεις που δίνει update η Netflix; Εδώ ήρθε και επίσημα στην Ελλάδα, λες να σαμποτάρει το προϊόν της;

Πως θα πουλήσει τηλεοράσεις με τις συνεργαζόμενες εταιρείες;

Ας ξεκλειδώσει την εφαρμογή στα androiδ boxes τουλάχιστον αφού δεν δίνει δικά της κουτιά.

To google play δεν τη δίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...