nikοs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έχω από την Παρασκευή που προσπαθώ να κάνω free λογαριασμό αλλά δεν με αφήνει...Έχω δοκιμάσει διαφορετικά email, διαφορετικές πιστωτικές αλλά μου βγάζει "Πρόβλημα με τον τρόπο πληρωμής"...καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έχω από την Παρασκευή που προσπαθώ να κάνω free λογαριασμό αλλά δεν με αφήνει...Έχω δοκιμάσει διαφορετικά email, διαφορετικές πιστωτικές αλλά μου βγάζει "Πρόβλημα με τον τρόπο πληρωμής"...καμιά ιδέα? καποια στιγμη και εγω προσπαθησα να αλαξω την καρτα απο χρεωστικη σε πιστωτικη για να μην τρεχω να γεμιζω την καρτα και μου εβγαζε το ιδιο ,το αφησα στην χρεωστικη τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καθάρισε λίγο τα cookies στο browser σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εάν κάνετε από το app netfix στο smartphone και έχετε cosmote,μπορεί κ οι άλλοι πάροχοι σου δίνει επιλογή πληρωμής από το λογαριασμό κινητής.Εγω έτσι το έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μετά το πέρας του ενός μηνός η ανανέωση γίνεται αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 οκ, οποτε αφου δεν εχω λεφτα στην καρτα δεν θα παρει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλύτερα είναι να μπεις και να διακόψεις την συνδρομή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν το κατάλαβα αυτό με τα recommended μοντέλα. Τι ακριβώς λέτε; Ότι οι τηλεοράσεις που σήμερα παίζουν κανονικά 4Κ με ελληνικούς υπότιτλους, θα πάψουν να δείχνουν πχ ελληνικούς υπότιτλους σε λίγο καιρό; Να σημειώσω ότι έχω περσινό μοντέλο της σειράς 6, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στα προτεινόμενα μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αν το netflix ή κάποια άλλη εταιρεία όπως η HBO σε μερικά χρόνια αρχίσει να παρέχει νέες υπηρεσίες εσύ δεν θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις γιατί η εφαρμογή της τηλεόρασης σου θα έχει παλιώσει. Μια τέτοια υπηρεσία πχ μπορεί να είναι να βλέπεις από άλλη γωνία τις σκηνές της σειράς ή της ταινίας που παρακολουθείς. Φυσικά Ελληνικούς υπότιτλους θα διαβάζεις που είναι πολύ σημαντικό Η εταιρεία που έχει φτιάξει την τηλεόραση σου όμως δεν θα αναβαθμίζει την εφαρμογή οπότε τα εξτρά που λέμε παραπάνω δεν θα τα βλέπεις. Κάποια στιγμή μπορεί να μην βλέπεις και τίποτα όπως τώρα γίνεται με το youtube σε παλαιότερες τηλεοράσεις. Δεν είναι λειτουργικό όπως τα Windows να τα κάνεις ότι θες ή έστω να παρεμβαίνεις Μην ξεχνάμε ότι σε λίγο καιρό πάμε και σε εκπομπές προγραμμάτων σε DVB-T2 / H.265 HEVC το οποίο σημαίνει νέους αποκωδικοποιητές. Προσέξτε όσοι αγοράζετε «ευκαιρίες» τώρα τις γιορτές. Τις τηλεοράσεις δεν τις αγοράζουμε για ένα χρόνο. Και οικολογικά να το πάμε που ισχυρίζονται προστασία του περιβάλλοντος κτλ με αυτά αποδεικνύουν το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά μου δέχτηκε την κάρτα και άνοιξα έναν free λογαριασμό...Ρε παιδιά δεν λέει κάτι, το περιεχόμενο για Ελλάδα είναι τελείως ανύπαρκτος ειδικά στις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ...Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι ακριβώς θες να δεις; Αυτά που κατεβάζεις και βλέπεις από εδώ και από εκεί δεν πρόκειται να τα βρεις. Εδώ πληρώνονται δικαιώματα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έχει λίγα ντοκιμαντέρ, οι ταινίες είναι μετρημένες ... Κοίταγα χθες να βρω την τριλογία MATRIX και δεν υπήρχε...δεν ξέρω εγώ για online συνδρομητική υπηρεσία που κάνει τέτοιον πάταγο περίμενα περισσότερο περιεχόμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Ίσως επειδή είναι και φθηνή η υπηρεσία. Πάντως θα αναβαθμιστεί. Εμένα με προβληματίζει περισσότερο η εφαρμογή με τις παλαιότερες τηλεοράσεις smart που δεν δείχνουν Ελληνικά. Όλο και κάτι βρίσκω να δω. Άλλωστε ο ελεύθερος χρόνος μου δεν είναι και ατέλειωτος. Αν και πολλά από τα ντοκιμαντέρ που λες πχ του BBC προβάλλονται σε SD ενώ τα έχω σε δικά μου bluray σε HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καθάρισε λίγο τα cookies στο browser σου. σε μενα αναφερεσαι ?και αν ναι τι ακριβως να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα