dali13gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα ήταν πιο καλή και future-proof μια λύση TV Box με Windows;
mr.Vox Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν αλλά είναι τσιμπημένη η τιμή τους. Πχ κάτι τέτοιο https://goo.gl/M2Q3SY Τώρα πόσο αξιόπιστο είναι δεν μπορώ να απαντήσω. Τα 2G RAM και κάποιαι άλλα χαρακτηριστικά δεν μου κάθονται καλά.
slk200gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά πιστεύω πως είναι κύρια εύθυνη αυτού που πληρώνεις το θέμα της διασφάλισης της σωστής λειτουργίας. Το netflix πληρώνω σαν υπηρεσία άρα πρέπει να να βρεί τον τρόπο να παρέχει χωρίς προβλήματα το προιόν του αν με θέλει σαν συνδρομητή. Στην σελίδα του σχετικά με smart tv's απλά αναφέρει κάποιες ως recommended (πχ η samsung tv series 5 που ανέφερα δεν υπάρχει, υπάρχουν series 7/8 tv's). Δεν το θεωρώ και πολύ ολοκληρωμένη δουλειά απο μέρους τους κάτι τέτοιο απο την στιγμή που δεν δίνουν δικό τους h/w πχ που θα διασφαλίζει ότι το service θα παίζει σωστά. Μαλλον γιαυτο σου δινει και εναν μηνα φρεε για να δοκιμασεις Αν έχει κάποιος τηλεόραση πχ United ας μας πει τι ανάλυση λαμβάνει και αν του βγάζει Atmos ήχο ή έστω dolby digital. ! 4k και ηχο dd σε μενα κανονικα σε lg Oled της υπογραφης,Atmos ποια ταινία εχει να το δοκκμασω?
mr.Vox Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις γιατί εξυπακούεται ότι δεν θα έχεις θέμα. Ρωτάω για τηλεοράσεις τύπου United, Blaupunkt, Hyundai, FU κτλ.
dali13gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν αλλά είναι τσιμπημένη η τιμή τους. Πχ κάτι τέτοιο https://goo.gl/M2Q3SY Τώρα πόσο αξιόπιστο είναι δεν μπορώ να απαντήσω. Τα 2G RAM και κάποιαι άλλα χαρακτηριστικά δεν μου κάθονται καλά. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακριβό... Έχει με σχεδόν μισή τιμή και θα παίζουν μια χαρά με 2GB RAM. https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_616708.html https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_562952.html
mr.Vox Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν το κατέχω το θέμα. Δεν μπορώ να απαντήσω.για τα windows boxes. Πάντως σαν ιδέα ακούγεται καλή.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ απ ότι διαπιστώνω υπάρχει σοβαρή έλλειψη ελληνικών υπότιτλων.
mr.Vox Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εμ! Μη τα θέλουμε όλα δικά σας. Δοκιμάζεις και αν δεν σου αρέσει δεν συνεχίζεις τη συνδρομή. Αυτό που παρατήρησα πολλά ντοκιμαντέρ είναι σε SD. Αυτά που έψαξα εγώ είχαν όλα Ελληνικούς υπότιτλους.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 @mr.Vox LoL, θα χρειαστώ auto translate για τους γονείς μου δεν το γλιτώνω...είμαι εκτός για να ποστάρω ονόματα (πχ bbc shark και bbc africa αν θυμάμαι καλά τα ονόματα είχαν μόνο αγγλικά/τούρκικα, αλλά σίγουρα πέτυχα καμιά 10ρια του bbc που δεν...)
ksessalonikios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 φίλε εισαι σιγουρος οτι ο δέκτης σου αναγνωρίζει ελληνικους υποτιτλους; το "africa" του bbc εχει, γι αυτο στο ρωτάω. Επισης εφοσον επιλεξεις στις ρυθμίσεις χωρα Ελλάδα δεν σου βγαζει υλικό που δεν εχει ελληνικούς υποτιτλους
Speculoos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει δυνατότητα νόμιμα ενώ βρίσκομαι σε άλλη χώρα να κάνω συνδρομή για νετφλιξ στην Ελλάδα; Σκέφτηκα να κάνω ως χριστουγεννιάτικο δώρο συνδρομή αλλά δεν μου δίνει δυνατότητα το main site να αλλάξω τη χώρα που ανιχνεύει μέσω της IP μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 @ksessalonikios ναι βλέπω ελληνικούς υπότιτλους σε άλλες σειρές/ταινίες χωρίς πρόβλημα (όπως και στο africa δεν θυμόμουν τα όνοματα όπως είπα). Στα παρακάτω όμως....τζίφος (δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους): bbc south pacific cosmos a spacetime odyssey bbc nature's great events bbc wild alaska bbc natural curiosities bbc shark bbc great barrier reef bbc wild china bbc earth's natural wonders bbc wild patagonia bbc wild japan the pyramid code trees of life wild north bbc hidden india bbc auschwitz bbc life below zero bbc teasures decoded
Swimmer21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Παίζει κανένα free VPN για προσβαση στο αμερικανικό περιεχομενο; Τι μ@λακια να μην μπορούμε να δούμε διάφορες ταινίες κ σειρές
paularas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 με opera απλα μπορεις να δεις το content. δεν μπορεις να δεις netflix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα