26ska Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Με το ps3 δείχνει τους ελληνικούς υπότιτλους;Με ps4 τους δείχνει πάντως.
mr.Vox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Κοίταζα λίγο την άδεια χρήσης του λογισμικού στην Panasonic τηλεόρασή μου του 2014. Τέλος 2014 την είχα αγοράσει. Αυτό το βλέπεις στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης μέσα κάπου στο menu. Δεν το διάβασα όλο γιατί έπρεπε να κάνω scroll down και ήταν ταλαιπωρία στην τηλεόραση. Άλλωστε οι περισσότερες εφαρμογές ψιλό άχρηστες είναι για μένα τουλάχιστον. Η εφαρμογή του netflix όμως με Ελληνικά μενού και κυρίως Ελληνικούς υπότιτλους με ενδιαφέρει. Η εφαρμογή που έχει μέσα η τηλεόραση είναι του 2011. Έλεγε πάντως πάνω πάνω ότι η εταιρεία οφείλει να παρέχει υποστήριξη για τις εφαρμογές για τουλάχιστον 3 χρόνια αφού έχει εισέλθει το προϊόν στην αγορά. Φυσικά εφόσον ο τρίτος, (μάλλον εννοεί στη προκειμένη περίπτωση την netflix) την προμηθεύσει με το άνάλογο λογισμικό για το application. Προσπάθησα να το βρω σε pdf το κείμενο αλλά δεν το βρίσκω. Βρίσκω για άλλες χώρες όχι για Ευρώπη. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι μας δουλεύουν..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Με το ps3 δείχνει τους ελληνικούς υπότιτλους;Με ps4 τους δείχνει πάντως. Δείχνει κανονικά.
DimosMcLaren Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ψάχνω και εγώ για μοίρασμα συνδρομής. Αν κάποιος επιθυμεί ας μου στείλει p.m. Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα με τη δωρεάν συνδρομή αλλά δεν είχε ελληνικούς υπότιτλους. Λέω να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 μπορείτε να πείτε 4-5 επιλογές για αγορά tvbox; Την τηλεόραση δεν παίζει να την αλλάξω και μιας και έψαχνα tv box, ας πάρω ένα καλύτερο για να κάνω και την δουλειά μου. Το chromecast δουλεύει μόνο του ή πρέπει να έχεις το κινητό για να στριμάρει;
26ska Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κ η λύση του playstation,ειδικά το 3 το βρίσκεις σε εξευτελιστική τιμή!
pedrojay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 μπορείτε να πείτε 4-5 επιλογές για αγορά tvbox; Την τηλεόραση δεν παίζει να την αλλάξω και μιας και έψαχνα tv box, ας πάρω ένα καλύτερο για να κάνω και την δουλειά μου. Το chromecast δουλεύει μόνο του ή πρέπει να έχεις το κινητό για να στριμάρει; Bill,το chromecast χρειάζεται το κινητό για να παίξει,ναι,εκεί θα ειναι εγκατεστημένη η εφαρμογή. Αλλά πρόσεξε,κινητό χρειάζεται μόνο για την έναρξη/διακοπή και τυχόν skip/ff/rew.Φαντάσου ότι είναι το remote δηλαδή. Η όλη αναπαραγωγή γίνεται από το chromecast και δεν έχει καμία σχέση με το κινητό,δεν το επιβαρύνει από μπαταρία κτλ. Για να καταλάβεις,μπορείς να σβήσεις εντελώς το τηλέφωνο ή και να φύγεις από το σπίτι ρε παιδάκι μου , η ταινία συνεχίζει κανονικά και μπορεί να την ελέγξει αν χρειαστεί,κάποια άλλη συσκευή. Είναι η καλύτερη επιλογή στην περίπτωσή σου,θα δεις θα σε βολέψει και με youtube,photos μιας και από το κινητό πολλές φορές βολεύει η πλοήγηση και η πληκτρολόγηση.
Bourdoulas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει. Chromecast η καλύτερη λύση. Μην ψάχνεσαι με κινέζικα box, τα περισσότερα δεν παίζουν HD.
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 παλι καλά πήρα android tv από τη ΣΟΝΥ και ειμαι αρχοντέος.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Bill,το chromecast χρειάζεται το κινητό για να παίξει,ναι,εκεί θα ειναι εγκατεστημένη η εφαρμογή. Αλλά πρόσεξε,κινητό χρειάζεται μόνο για την έναρξη/διακοπή και τυχόν skip/ff/rew.Φαντάσου ότι είναι το remote δηλαδή. Η όλη αναπαραγωγή γίνεται από το chromecast και δεν έχει καμία σχέση με το κινητό,δεν το επιβαρύνει από μπαταρία κτλ. Για να καταλάβεις,μπορείς να σβήσεις εντελώς το τηλέφωνο ή και να φύγεις από το σπίτι ρε παιδάκι μου , η ταινία συνεχίζει κανονικά και μπορεί να την ελέγξει αν χρειαστεί,κάποια άλλη συσκευή. Είναι η καλύτερη επιλογή στην περίπτωσή σου,θα δεις θα σε βολέψει και με youtube,photos μιας και από το κινητό πολλές φορές βολεύει η πλοήγηση και η πληκτρολόγηση. Ισχύει. Chromecast η καλύτερη λύση. Μην ψάχνεσαι με κινέζικα box, τα περισσότερα δεν παίζουν HD. Όταν μπαίνω σπίτι κλείνω το κινητό επειδή δεν θέλω να βλέπουν και οι μικρές ότι ασχολούμαι αλλά και επειδή θέλω την ησυχία μου. Οπότε για εμένα το chromecast απορρίπτεται. Άρα ή σε μεταχειρισμένο ps3 αφού μπορεί να παίξει και 1080 ή αν τσιμπήσω σε καμάι προσφορά tvbox συμβατό. παλι καλά πήρα android tv από τη ΣΟΝΥ και ειμαι αρχοντέος. Ποιο έχεις;
pedrojay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Όταν μπαίνω σπίτι κλείνω το κινητό Αν το λες με την αυστηρή έννοια,ναι τότε δεν σου κάνει. Αλλιώς,σε περίπτωση που δεν κατάλαβες τί εννοώ,το κινητό χρειάζεται μαξ για 1 λεπτό για να διαλέξεις τι θα δεις.Μετά κλείστο αν θες. Το ps3 αν το θες μόνο για netflix δε νομίζω ότι αξίζει. Και παραπάνω χρήματα ακόμα και μεταχειρισμένο,και μια ακόμα ογκώδης συσκευή που θέλει την πρίζα της,και ένα game controller πάνω στο τραπέζι σου.Αν χρησιμοποιηθεί και για παιχνίδια,τότε εξομαλύνεται η κατάσταση. Ο φίλος που λέει για sony android tv ,εννοεί τηλεόραση που έχει ενσωματωμένο λειτουργικό android για το smart κομμάτι της
26ska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τι τρόπο πληρωμής έχετε βάλει παιδιά στο netflix;
mr.Vox Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τι τρόπο πληρωμής έχετε βάλει παιδιά στο netflix; Προπληρωμένη. Η οποία δεν έχει τίποτα μέσα. Μάλλον θα το κρατήσω όμως και θα τη φορτώσω. Τουλάχιστον όσο χρόνο έχω να βλέπω.
26ska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να μου πεις πως βγάζω μια προπληρωμενη και πως δουλεύει το θέμα,γιατί δεν είχα ποτέ.Επισης οπότε γίνεται κάποια συναλλαγή,μας χρεώνει προμήθεια η τράπεζα;
mr.Vox Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Off topic Έχει προμήθεια. Όταν την φορτίζεις. Μερικές τράπεζες έχουν και εφάπαξ χρέωση έκδοσης. Αν έχεις e-banking δες το site της τράπεζας σου. Βγάζεις και άυλη. Δηλαδή δεν πας καθόλου στη τράπεζα και την «τυπώνεις» Πχ https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/propliromenes-kartes Δες όμως και στις άλλες τράπεζες και Cosmote. Όπου σε συμφέρει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα