Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όσους έχουν πρόβλημα με τις τηλεοράσεις τους και δεν εμφανίζουν ελληνικούς υπότιτλους.

Εχω LG  απο τις πιο παλιες smart tv, οχι webOS, μιλησα με LG και μου ειπαν οτι δεν υπάρχει update απο Netflix οποτε δεν μπορουν να κανουν κάτι.

Οπότε μίλησα και με Netflix και μου ειπαν ότι δεν θα βγει κάποιο update γιατι η ιδια η LG εχει σταματησει τα updates για τα μοντελα εως το 2013.

Οπότε, μη περιμένετε να διορθωθεί το πρόβλημα.

Υποθέτω παρόμοια αντιμετώπιση θα υπάρχει και στις άλλες εταιρίες, αλλα μπορείτε να το ψάξετε καλώντας τη Netflix.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η εφαρμογή για να "δείξει" ελληνικά πρέπει να είναι >4.1 . Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι παράπονα στην εκάστοτε μαμά εταιρεία και να ελπίζουμε.

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό αφού δεν λύνεται με ένα Android Box. Μόνο τα ελάχιστα  πιστοποιημένα και πανάκριβα είναι συμβατά

για να παίζουν Full HD κτλ

Οι εταιρείες στο μεταξύ προτείνουν την αγορά νέας τηλεόρασης.

Ας υποθέσουμε ότι σε λίγο καιρό κάνει την εμφάνιση άλλη τέτοια υπηρεσία στην Ελλάδα Πχ η HBO.

Τι θα μας πουν τότε να αγοράσουμε ξανά άλλη τηλεόραση;

To chromecast αν το θες μονο για youtube και netflix είναι άψογη λύση.Με έχει βολέψει άπειρα. Φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα με υπότιτλους 

Η εφαρμογή για να "δείξει" ελληνικά πρέπει να είναι >4.1 . Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι παράπονα στην εκάστοτε μαμά εταιρεία και να ελπίζουμε.

Christ. Η δικια μου στη Samsung ειναι 4.1.... Τελευταια (και παντοτινη θα ελεγα) ενημερωση Ιουνιο του '16.

Πάντως θεωρώ ότι την ευθύνη την έχει το netflix. Επειδή στην δική μου, ενώ έχει πάρει αναβάθμιση το 2016 η τηλεόραση αν και μοντέλο του 12, η εφαρμογή της netflix είναι απο το 2011 και δεν πήρε καμία!!!!

Με ποιο τροπο γινεται αυτο  ????

Βάζεις το Chromecast στη θύρα HDMI της τηλεόρασης και με ένα android κινητό και τη εφαρμογή του Netflix κάνεις cast ότι θες και εμφανίζεται στη TV χωρίς κολλήματα.

έφτιαξε και σε εμένα τώρα. πάντως όσο βάζουν πράγματα σκέφτομαι την συνδρομή περισσότερο μιας και 4κ σειρές ο θείος δεν έχει. προς το παρόν παίζω μπάλα με το τεστ του μήνα αλλά το ψηνω για συνδρομή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...