kostasczt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έχω Samsung UE32H5500 μοντέλο του 2013 και παίζει κανονικά τους Ελληνικούς υπότιτλους του Netflix! Και εγω φιλε μου Samsung εχω και δεν παιζει ελληνικούς υπότιτλους μονο αγγλικούς και τουρκικούς Ακομα και οταν το βαζω στο κινιτο μου που παιζουν οι υπότιτλοι οταν το παω στην τηλεόραση τους χανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Έχει να κάνει με την κωδικοποίηση παιδιά. Χρειάζεται να γίνει αναβάθμιση στην εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_pjohn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Συνδρομητής και γω νεος με το δοκιμαστικό μήνα να φτάνει στο τέλος του. Αυτό που κατάλαβα είναι οτι αξίζει γιατι εχει ψωμι βρε αδερφε αυτο που δε μπορω να καταλαβω ομως ειναι γιατι μερικες σειρες δεν τις εχει ολοκληρωμένες πχ elementary arrow suits τις τελευταιες σεζον δεν τις εχει!!;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Συνδρομητής και γω νεος με το δοκιμαστικό μήνα να φτάνει στο τέλος του. Αυτό που κατάλαβα είναι οτι αξίζει γιατι εχει ψωμι βρε αδερφε αυτο που δε μπορω να καταλαβω ομως ειναι γιατι μερικες σειρες δεν τις εχει ολοκληρωμένες πχ elementary arrow suits τις τελευταιες σεζον δεν τις εχει!!;;; Υποθέτω πως είναι θέμα δικαιωμάτων διότι πιθανώς είναι αγορασμένες από άλλο κανάλι, Suits & Elementary πχ. παίζουν στο FOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 σιειρές που ειναι στο netflix και αξιζει να παρακολουθήσεις; μπορει καπιος να κανει καμια λιστούλα; cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 σιειρές που ειναι στο netflix και αξιζει να παρακολουθήσεις; μπορει καπιος να κανει καμια λιστούλα; cheers. The Crown Breaking Bad The Punisher Dexter Narcos Fargo House of Cards Peaky Blinders Ozark Brooklyn 99 Love 13 Reasons Why Daredevil Mindhunter Master of None Stranger Things Orange Is The New Black The Good Place Black Mirror Sherlock The Fall Happy Valley Misfits Luther The IT Crowd Vikings The Confession Tapes The People v. O. J. Simpson: American Crime Story Όπως καταλαβαίνεις έχει αρκετό πράγμα για να δεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 + Dark ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 + Dark ! Αυτό είναι η αλήθεια ακόμα δεν το έχω δει, αλλά ακούω πολύ θετικά σχόλια και μάλλον θα το αρχίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 + Suburra ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά,έκανα λογαριασμό στην υπηρεσία κ έβαλα για πληρωμή τον λογαριασμό της cosmote.Εχεις κάνεις ιδέα πως λειτουργεί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αριθμό χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας πρέπει να βάλεις. Αν δεν ξέρεις από αυτά βάλε κάποιον να σου το φτιάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά,έκανα λογαριασμό στην υπηρεσία κ έβαλα για πληρωμή τον λογαριασμό της cosmote.Εχεις κάνεις ιδέα πως λειτουργεί αυτό; Πως το κατάφερες αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Έχει επιλογή όταν κάνεις λογαριασμό από το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Άραγε ισχύει το ίδιο και με τις άλλες εταιρείες ή έχει να κάνει με την φημολογούμενη συνεργασία τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή δεν ήθελα να βάλω την κάρτα μου,διάλεξα αυτή την επιλογή με την cosmote,τώρα πως θα χρεώνει θα φανεί μετά τον πρώτο δωρεάν μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα