parlapipas25 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο tv box για netflix; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο tv box για netflix; Να ξέρεις ότι μόνο τα certified TV boxes παίζουν σωστά με το Netflix. Δηλαδή HD και UHD και σωστό ήχο. Έχω παραγγείλει ένα Beelink Gt1 ultimate το οποίο βέβαια δεν είναι certified. Για αυτό τα έχω βάλει με τους κατασκευαστές τηλεοράσεων. Θα κάνω δοκιμές και θα ενημερώσω. Στο μεταξύ διαμαρτυρήθηκα και στο netflix επικοινωνόντας μαζί τους και μου έδωσαν 3 μήνες δωρεάν αφού έκανα κάτι δοκιμές με τον υπολογιστή μου ως beta tester. Κάναμε chat αλλά και με τηλεφωνική συνομιλία τους έστελνα κάποια logs που έπαιρνα από την εφαρμογή στον υπολογιστή μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εγώ έχω Samsung UE32H5500 μοντέλο του 2013 και παίζει κανονικά τους Ελληνικούς υπότιτλους του Netflix! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι τεράστια, δε λέμε να πάρεις ένα tvbox των 20€ αλλά κάτι τέτοιο Το ίδιο λέμε. Certified συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εγώ έχω Samsung UE32H5500 μοντέλο του 2013 και παίζει κανονικά τους Ελληνικούς υπότιτλους του Netflix! Αυτό σημαίνει ότι αναβαθμίζουν όποιες συσκευές θέλουν και θα έπρεπε όταν τις αγοράζαμε να μυρίζαμε τα νύχια μας. Αν ακολουθήσουν αυτή την τακτική το ίδιο θα ισχύσει και στο μέλλον. Με αυτή τη λογική για κάθε καινούργια υπηρεσία που θα προκύψει θα πρέπει να αγοράζουμε και καινούργια τηλεόραση. Απαράδεκτα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα και απο εμενα, εχω κανει συδρομη στο netflix προς το παρον ειναι η δοκιμαστικη για ενα μηνα αλλα σκοπευω να την συνεχισω..αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν γνωριζει καποιος αν παρχει το braking bad με ελληνικους υποτιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η σειρά υπάρχει αλλά όχι με ελληνικούς υπότιτλους. Ό,τι βλέπεις τώρα με τον δοκιμαστικό λογαριασμό θα βλέπεις και μετά. Δεν αλλάζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν παίζει κάνα addon για εξωτερικούς υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εχω ξεκινήσει κ εγω δοκιμαστικο μηνα. Αν ενδιαφέρεται καποιος να μοιραστούμε την συνδρομή ας στειλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι λέγεται για της 12 Δεκεμβρίου, κάτι ετοιμάζεται για ανακοίνωση. Πλήρης Εξελληνισμος, συμμετοχή σε πλατφόρμα όπως Cosmote, Nova, Vodafone, Wind... θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως έσπασα την συνδρομή δια 4.αξίζει δεν αξίζει 36€ τον χρόνο είναι κλαιν.γλύτωσα από την αγορά σκληρών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intergrale Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 το ιδιο προβλημα και εγω με την sumsung δεν εχει καθολου επιλογη για ελληνικους υποτιτλους μηπως ξερεται καπιοια λυση ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν δεν υπάρχει αναβάθμιση από το store της Samsung ατύχησες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Έβαλα και εγώ δοκιμαστικά και βλέπουμε. Να ρωτήσω κάτι. Παίζει κανονικά από την τηλεόραση. Λίγο που πρόλαβα να ψάξω έβρισκα μόνο αγγλικούς και τούρκικους υπότιτλους. Όταν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας με την τηλεόραση δεν φαίνονται οι ελληνικοί υπότιτλοι και μπορεί να φαίνονται οι άλλοι ή στην ασυμβατότητα δεν βλέπεις υπότιτλους γενικά; edit Απαντώ μόνος μου. Συνδέθηκα από μοζίλα και φαίνονται κανονικά οι υπότιτλοι...άρα είναι θέμα τηλεόρασης-εφαρμογής για τους ελληνικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ρε τους άθλιους του Netflix.Βλέπω μία σειρά,το the fall,και ενώ φτάνω στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους...Στην τρίτη σεζόν που έριξα μια ματιά έχει σε όλα.Και πάνω στην κορύφωση τις σειράς έμεινα με το πουλί στο χέρι.Και όχι τίποτα άλλο αλλά με βάζει τώρα να ψάχνω από κανέναν θείο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα