thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έρχεται η 4η σαιζόν πολύ αγαπημένης σειράς στο netflix. Ξέρετε, αυτή που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Πριν τις γιορτές θα μπορέσετε να απολάυσετε και τα έξι επεισόδια. Καταλάβατε για ποια λέω ή ακόμα; Black Mirror; και εγώ μπορώ να πω ότι είναι η αγαπημένη μου σειρά αυτή τη στιγμή στο Netflix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vilfer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τσουκ! Πολυ κοντά, όμως. Είναι Βρετανική, του BBC. Τώρα το έκανα πολύ εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Peaky Blinders λέει ο φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ωραια σειρά και το Peaky Blinders, αλλά έχω μεγαλύτερη ανυπομονησία για το Black Mirror. Ήλπιζα για να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 17, αλλά βλέπω να ξεκινάει αρχές του 18. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Peaky Blinders λέει ο φίλος. απο τις καλυτερες που εχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα.....Βρε παιδια,αυτο το--> -->Scream (2015-)αξιζει να το δω ή οχι;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κινέζικο TV BOX και Netflix είναι ο χειρότερος συνδυασμός. Δεν δείχνει ούτε καν 1080p. Αν θες καλή εικόνα μόνο approved συσκευές και λειτουργικά. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι τεράστια, δε λέμε να πάρεις ένα tvbox των 20€ αλλά κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα.....Βρε παιδια,αυτο το-->-->Scream (2015-)αξιζει να το δω ή οχι;;;; Για χάζεμα καλό είναι. Το χάνει κάπου όσο περνούν οι σεζόν και σε καμία περίπτωση δε φτάνει την πρώτη ταινία, αλλά δεν το λες και για πέταμα. Εγώ το είδα Καλοκαιράκι και μια χαρά που έκατσε. Δες το πρώτο επεισόδιο κι αν δε σε χαλάσει δες και τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αν η συσκευή δεν είναι certified δεν θα πάρεις HD εικόνα και ήχο. Συσκευές certified είναι ελάχιστες και πανάκριβες. Οπότε κάτι πρέπει να γίνει με τους κατασκευαστές τηλεοράσεων να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές παλαιοτέρων ετών σε συνεργασία με τη Netflix αφού το πρόβλημα είναι οι υπότιτλοι κυρίως.Αλλιώς μιλάμε για απάτη. Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς microsft box αλλά και αυτό είναι ασύμφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά έχω την συνδρομή με τα ultra hd..Σήμερα βρήκα ένα φιλαράκι και θα μοιραστούμε μαζί το μηνιαίο κόστος..Βλέπουμε και οι δύο από smart tv..Για κάποιο λόγο όμως εμένα μου εμφανίζεται κανονικά η ελληνική γλώσσα στου φίλου μου όμως όχι..Πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Η τηλεόραση του φίλου σου είναι παλαιότερη. Ας δει αν υπάρχει αναβάθμιση. Αν δεν υπάρχει μάλλον δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μεθαύριο θα πάω σε μια έκθεση με τηλεοράσεις Hi Fi κτλ. Θα τα χώσω σε όλους τους ανριπροσώπους εκεί. Αν είναι εκεί βέβαια οι εταιρείες τηλεοράσεων Ο μόνος λόγος που θα πάω θα είναι αυτός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είναι 2χρονων σίγουρα 3d της samsung..Τις υπόλοιπες γλώσσες τις βγάζει όμως όπως τουρκικά και βουλγαρικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Για χάζεμα καλό είναι. Το χάνει κάπου όσο περνούν οι σεζόν και σε καμία περίπτωση δε φτάνει την πρώτη ταινία, αλλά δεν το λες και για πέταμα. Εγώ το είδα Καλοκαιράκι και μια χαρά που έκατσε. Δες το πρώτο επεισόδιο κι αν δε σε χαλάσει δες και τα υπόλοιπα. Σε ευχαριστω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είναι 2χρονων σίγουρα 3d της samsung..Τις υπόλοιπες γλώσσες τις βγάζει όμως όπως τουρκικά και βουλγαρικά... Οι εταιρείες είναι για τις κλωτσιές. Μην πω χειρότερα τώρα. Δεν είναι δυνατόν κάθε δυο χρόνια να αγοράζουμε τηλεοράσεις. Είχα και εγώ ένα bluray δυο ετών με wifi και εφαρμογές τάχα.Το αναβάθμισα για αυτό το λόγο. Δεν είχε καθόλου την εφαρμογή μέσα. Κατέβασε την εφαρμογή του netflix με τα Τουρκικά αλλά μέχρι εκεί. Τελευταία αναβάθμιση. Το ίδιο και μια τηλεόραση Panasonic δυο ετών. Τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 αν ψαχνει κανεις παρεα για μοιρασμα... ας στειλει ενα ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα