antemore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 υπαρχει το lady dynamite στο ελληνικο netflix; εχει υποτιτλους; είτε αγγλικα είτε ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Έχει απ'ότι βλέπω 2 σεζον με ελληνικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 και για δευτερη σεζον; δεν βρισκω πουθενα αλλου στο ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 αφού τα παιδιά που έφτιαχναν τους υπότιτλους έπιασαν δουλειά στο netflix πως να τους βρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 με αγγλικους βλεπω γενικα και σε ολες τις αλλες σειρες βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, johnyboy είπε η σονι που πήρα πρόσφατα παίζει και 4κ και σαμπς και τα πάντα όλα Η ανάρτηση σου θα ειχε κάποια πρακτική χρησιμότητα αν εγραφες και το μοντελο της τηλεορασης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, isay είπε Η ανάρτηση σου θα ειχε κάποια πρακτική χρησιμότητα αν εγραφες και το μοντελο της τηλεορασης ναι έχεις δίκιο, δεν ήμουν στην τιβι και δεν το θυμόμουν. είναι η SONY KD55XE7077SAEP. κανένα πρόβλημα με νετφλιξ, και 4κ και υπότιτλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχουν πρόσφατα μοντέλα τηλεοράσεων smart που παίζουν με πρόβλημα το netflix ή να έχουν θέμα με τους υπότιτλους; Για πόσο καιρό οι κατασκευαστές θα ενημερώνουν τις εφαρμογές που έχουν εγκαταστήσει. Μιλάμε για συσκευές που δεν έχουν λειτουργικό android όπου εκεί υπάρχει ένα μεγαλύτερο περιθώριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mr.Vox είπε Υπάρχουν πρόσφατα μοντέλα τηλεοράσεων smart που παίζουν με πρόβλημα το netflix ή να έχουν θέμα με τους υπότιτλους; Για πόσο καιρό οι κατασκευαστές θα ενημερώνουν τις εφαρμογές που έχουν εγκαταστήσει. Μιλάμε για συσκευές που δεν έχουν λειτουργικό android όπου εκεί υπάρχει ένα μεγαλύτερο περιθώριο. Προσωπικά δεν εχω διαβάσει αλλά αν ενδιαφερεσαι να πάρεις, πριν την τελική επιλογη ρίξε μια ερώτηση σε σχετικά fora για το συγκεκριμένο μοντελο. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Όσο για τον καιρό αναβαθμίσεων δεν υπάρχει σταθερή πολιτική ή διάστημα. Εξαρτάται απο την εταιρεία και το μοντέλο. Π.χ. εταιρείες βγάζουν ένα μοντέλο, βγάζουν 1 firmware update σto εξάμηνο και δεν ασχολούνται ξανα. Τα λεφτά είναι στην αγορα νεων τηλεοράσεων και οσο ο πετάτης δεν αγοράζει ... χαμενα εσοδα. Αλλες πιο σοβαρές εταιρίες εχουν κατα βαση την ίδια λογική αλλά για 1-2 χρόνια βγαζουν firmware/application updates (για να δικαιολογήσουν καπως το ονομα τους) και μετά αντε γεια και αυτες. Ειδικά στις δευτερες θα δεις και διαφορες αναμεσα στις οικονομικές και τις premium σειρες. Μην σκέφτεσαι έτσι. Να σκέφτεσαι οτι πρεπει να αγοράσεις μια τηλεοραση με πολύ καλή εικόνα και ΑΝ εχει και smart tv features καλώς να τα έχει. Εσυ κάθε δυο χρόνια περιπου θα επενδύεις 40-60 υερω να αγοράζεις ενα tv box που λόγω της εξέλιξης καθε φορά θα κάνεις παπαδες και ετσι θα εχεις για παρα πολύ μεγαλο διαστημα θα εχεις ΚΑΙ καλη εικόνα αλλά ΚΑΙ καλα smart tv features. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα γνωρίζω αυτά και δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση αυτή την εποχή. Απλά δεν αποτελεί είδηση σε καινούργια τηλεόραση smart να μην λειτουργεί σωστά το neflix και κυρίως οι Ελληνικοί υπότιτλοι. Θεωρείται πρόβλημα η μη λειτουργία του. Αν διαβάσουμε το user's agreement λέει ότι η εταιρεία οφείλει να αναβαθμίζει τις εφαρμογές σε συνεργασία με τους κατασκευαστές για 3 τουλάχιστον χρόνια πράγμα που δεν συμβαίνει. Αυτό αποδεχόμαστε όταν βάζουμε για πρώτη φορά την λειτουργία την καινούργια τηλεόρασή μας. Τουλάχιστον σε Panasonic και Samsumg που το έχω διαβάσει εγώ ο ίδιος. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες το Money Heist ή αλλιώς La Casa de Papel (ισπανική παραγωγή) προβλέπεται να προστεθεί στο ελληνικό Netflix? Ήμουν Αυστρία μέχρι χθες και το έβλεπα εκεί μέχρι το τέταρτο επεισόδιο και μόλις γύρισα Ελλάδα δεν το βρίσκω πλέον. Η πλάκα είναι ότι έφερα μαζί ένα fire stick της Amazon και σε συνδυασμό με το echo που έχω, ζήτησα από την Alexa να μου το βρει και το έκανε η αθεόφοβη, αλλά έχει περιορισμούς με βασικότερο το ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις fast forward και rewind. (ευτυχώς έχει αγγλικούς υπότιτλους τουλάχιστον) Επισης για κάθε επεισόδιο πρέπει να ζητάω από την Alexa να μου βρει τη σειρά ξανά και να πηγαίνω μόνος στο επεισόδιο που θέλω να δω, δεν με πηγαίνει στο επόμενο όπως θα έπρεπε... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει στο Ελληνικό μα δυστυχώς είναι μόνο με Αγγλικούς υπότιτλους (τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη που κοίταξα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Με ποιον τίτλο; Γιατί δεν το βρίσκω ούτε με το ισπανικό, ούτε ως Money Heist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Με τον Ισπανικό, La Casa de Papel . Μήπως έχεις την Ελληνική γλώσσα και έχει καμιά περίεργη μετάφραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα