Προς το περιεχόμενο

Netflix - Ελληνικοί υπότιτλοι

domus71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στείλε ένα email στην Netflix και περιέγραψε το πρόβλημά σου, δεν ξέρω αν γνωρίζουν καν ότι υφίσταται τέτοιο θέμα.

Επίσης, μπορεί και άλλοι χρήστες να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και να τους βοηθήσεις

γνωστοποιώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 965
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά σε λίγο καιρό θα υπάρχει πολύ υλικό στο Netflix.

Είμαι υποτιτλιστής στο συγκεκριμένο κανάλι και πραγματικά τρέχουμε και δεν φτάνουμε, μόνο εγώ βγάζω 2-3 επεισόδια την εβδομάδα.

Φανταστείτε ότι αρχές Γενάρη, περίπου, άρχισε ο υποτιτλισμός και πως υπήρχε κι ένα διάστημα εκπαίδευσης,

επειδη οι περισσότεροι δεν ξέραμε το συγκεκριμένο λογισμικό που χρησιμοποιεί το Νetflix, άρα τώρα αρχίζει κανονικά η παραγωγή υποτίτλων.

Λίγη υπομονή, λοιπόν. B)

ναι, σαν τα πρεζακια καταντησαμε στο ανεκδοτο που στριβουν, στριβουν και στο τελος λεει ο ενας

"οκ, στριψαμε, φτανει, αναπτηρας; " και απανταει ο αλλος "αμα ειχαμε και να αναψουμε θα ειμασταν στον παραδεισο και οχι στην κολαση" :lol:

in other words, τιγκαραμε στους υποτιτλους, αλλα τηλεορασεις να τους δουμε δεν εχουμε

(με τις κομπινες των εταιρειων) :lol:

Φίλε Vilfer έχω LG TV & SAMSUNG Bluray όπου και στα δυο η εφαρμογή της NETFLIX δεν εμφανίζει επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Έχω επικοινωνήσει με chatting με την NETFLIX για το θέμα αυτό αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα έχω σπαταλήσει πολύτιμες ώρες μαζι τους, σε βαθμό που μου έρχεται τρέλα, και μου λένε ότι μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Κατά κανόνα μου λένε πως φταίνε οι κατασκευάστριες εταιρείες ή οι συσκευές μου.

Προσωπικά πιστεύω πως δεν εχουν σχέση ούτε οι μεν, ούτε οι δε.

Μια που έχεις επαφή με την ίδια την NETFLIX μήπως μπορείς να βοηθήσεις.

Τουλάχιστον να τους ενημερώσεις για το θέμα γιατί φοβάμαι πως θα διαιωνίζεται.

Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που ενδιαφέρεται να βλέπει NETFLIX κυρίως στην τηλεόραση του και όχι στο PC ή στο Tablet.

Παιδιά σε λίγο καιρό θα υπάρχει πολύ υλικό στο Netflix.

Είμαι υποτιτλιστής στο συγκεκριμένο κανάλι και πραγματικά τρέχουμε και δεν φτάνουμε, μόνο εγώ βγάζω 2-3 επεισόδια την εβδομάδα.

Φανταστείτε ότι αρχές Γενάρη, περίπου, άρχισε ο υποτιτλισμός και πως υπήρχε κι ένα διάστημα εκπαίδευσης,

επειδη οι περισσότεροι δεν ξέραμε το συγκεκριμένο λογισμικό που χρησιμοποιεί το Νetflix, άρα τώρα αρχίζει κανονικά η παραγωγή υποτίτλων.

Λίγη υπομονή, λοιπόν. B)

Φίλε Vilfer έχω LG TV & SAMSUNG Bluray όπου και στα δυο η εφαρμογή της NETFLIX δεν εμφανίζει επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Έχω επικοινωνήσει με chatting με την NETFLIX για το θέμα αυτό αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα έχω σπαταλήσει πολύτιμες ώρες μαζι τους, σε βαθμό που μου έρχεται τρέλα, και μου λένε ότι μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Κατά κανόνα μου λένε πως φταίνε οι κατασκευάστριες εταιρείες ή οι συσκευές μου.

Προσωπικά πιστεύω πως δεν εχουν σχέση ούτε οι μεν, ούτε οι δε.

Μια που έχεις επαφή με την ίδια την NETFLIX μήπως μπορείς να βοηθήσεις.

Τουλάχιστον να τους ενημερώσεις για το θέμα γιατί φοβάμαι πως θα διαιωνίζεται.

Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που ενδιαφέρεται να βλέπει NETFLIX κυρίως στην τηλεόραση του και όχι στο PC ή στο Tablet.

ναι, σαν τα πρεζακια καταντησαμε στο ανεκδοτο που στριβουν, στριβουν και στο τελος λεει ο ενας

"οκ, στριψαμε, φτανει, αναπτηρας; " και απανταει ο αλλος "αμα ειχαμε και να αναψουμε θα ειμασταν στον παραδεισο και οχι στην κολαση" :lol:

in other words, τιγκαραμε στους υποτιτλους, αλλα τηλεορασεις να τους δουμε δεν εχουμε

(με τις κομπινες των εταιρειων) :lol:

Δεν νομίζω πως παίζει κομπίνα. Γιατί το λες αυτό;

Όσο για τις εφαρμογές των Smart TVs & Bluray Players, οι LG & SAMSUNG, σε επικοινωνία μου, ήταν και οι δυο απόλυτες πως δεν έχουν καμμία σχέση με τις αναβαθμίσεις ή τις δυνατότητες των εφαρμογών. Αυτοί απλά προσφέρουν την πλατφόρμα. Οι εταιρείες που εχουν τις εφαρμογές αναβαθμίζουν τις εφαρμογές και τις ανεβάζουν μόνες τους.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, θα ενημερώσω στη δουλειά για το πρόβλημα που έχετε.

Οι προϊστάμενοι θα έχουν κάποια επικοινωνία με το κανάλι και φαντάζομαι να τους μεταφέρουν το πρόβλημα που λέτε.

Edit: Μόλις ενημέρωσα, παιδιά. Αν και όποτε έχω νέα θα σας πω.

Επεξ/σία από vilfer
  • Like 3

Παιδιά, θα ενημερώσω στη δουλειά για το πρόβλημα που έχετε.

Οι προϊστάμενοι θα έχουν κάποια επικοινωνία με το κανάλι και φαντάζομαι να τους μεταφέρουν το πρόβλημα που λέτε.

Edit: Μόλις ενημέρωσα, παιδιά. αν και όποτε έχω νέα θα σας πω.

Ευχαριστούμε πολύ!

Εύχομαι να μπορέσεις να βοηθήσεις γιατί όπως προανέφερα βλέπω το πρόβλημα να διαιωνίζεται.

Ρώτησα την NETFLIX εάν παίζει θέμα δικαιωμάτων ως προς τη μη ύπαρξη ελληνικών υποτίτλων στις εφαρμογές των TVs & Blurays και μου απάντησαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται γιατί πληρώνουν δικαιώματα υποτιτλισμού ανά χώρα και όχι ανά είδος συσκευής που θα τους εμφανίσει.

Ναι, δεν υπάρχει θέμα δικαιωμάτων.

το Netflix έχει όλα τα δικαιώματα των υποτίτλων.

Φαντάσου ότι στους μεταφραστές/υποτιτλιστές μάς έχει βάλει ρήτρα για να μην δημοσιεύσουμε τους υπότιτλους που φτιάχνουμε ή και τα αρχεία βίντεο που μας στέλνει.

Παιδιά επιτέλους μετά απο αλλεπάλληλα chatting με την NETFLIX έλαβα την πιο κάτω απάντηση:

"As for the subtitles are not appearing because of a figure update that has not come up. This is just temporary."

Δεν ήξερε πάντως να μου πει για το πότε.

Καλό θα ήταν να πιέσουμε όσοι έχουμε τη δυνατότητα ώστε να το επιλύσουν το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Αλήθεια;

Δεν έχω εικόνα γιατί δεν έχω συνδρομή (ακόμα) στο κανάλι.

Ξέρω ότι το κανάλι, λόγω του τεράστιου όγκου εργασίας που έχει, δίνει δουλειές και σε εταιρίες εκτός Ελλάδας,

μια γνωστή μου άρχισε να δουλεύει για μια Αγγλική εταιρία.

Να ρωτήσω εσάς που έχετε πρόσβαση αν έχουν προστεθεί επεισόδια από δυο σειρές ;

- Unbreakable kimmy schmidt

- Club de Cuervos

Αλήθεια;

Δεν έχω εικόνα γιατί δεν έχω συνδρομή (ακόμα) στο κανάλι.

Ξέρω ότι το κανάλι, λόγω του τεράστιου όγκου εργασίας που έχει, δίνει δουλειές και σε εταιρίες εκτός Ελλάδας,

μια γνωστή μου άρχισε να δουλεύει για μια Αγγλική εταιρία.

Να ρωτήσω εσάς που έχετε πρόσβαση αν έχουν προστεθεί επεισόδια από δυο σειρές ;

- Unbreakable kimmy schmidt

- Club de Cuervos

εμένα δεν μου τα εμφανίζει καν.

εγώ ξαναλέω πάντως μου βγάζει 7 σειρές επί 6 items

δλδ σύνολο 42

που τα έχει δει ο άλλος τα 250 βάλε πράγματα;

τσεκαρισμένο με safari/firefox/opera

αλλά και Android TV/ Apple TV

Πές τα!

Τσίπηδες... :X

Οι υπότιτλοι έχουν ανέβει για τις δυο αυτές σειρές;

όχι

εμένα δεν μου τα εμφανίζει καν.

εγώ ξαναλέω πάντως μου βγάζει 7 σειρές επί 6 items

δλδ σύνολο 42

που τα έχει δει ο άλλος τα 250 βάλε πράγματα;

τσεκαρισμένο με safari/firefox/opera

αλλά και Android TV/ Apple TV

γράφοντας subtitles in greek βγάζει 42

πηγαίνοντας εδώ https://www.netflix.com/browse/subtitle/el?so=az τις βγάζει όλες.

απ'τις εφαρμογές δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να εμφανίζονται όλες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...