Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μενα δεν επιτρεπει την αλλαγη και εμφανιζει:. Things don't appear to be working at the moment. Please try again later.

Tωρα πηγα και εγω στο ebay να κανω μια δοκιμαστικη αγορα και δεν με αφηνει να το αλλαξω...μου βγαζει το ιδιο μυνημα

Ελεος...

Δημοσ.

Λοιπόν, να ενημερώσω ότι πριν λίγο δέχτηκα τηλέφωνο από το paypal. Στην αρχη νόμιζα ότι είναι κάποιου είδους απόπειρα phishing. Όμως μου ζήτησαν μόνο το εμαιλ για επιβεβαίωση ότι είμαι ο ίδιος. Password κλπ εννοείται δεν θα έδινα. Ο υπάλληλος μου ζήτησε να του περιγράψω το πρόβλημα και πόσα χρήματα έχασα λόγω των fees. Του είπα αναλυτικά τι συνέβη και ότι δεν ξέρω ακριβώς πόσα έχασα αλλά υπολογίζοντας στο περίπου με την ισοτιμία της ημέρας του είπα στο περίπου το ποσό και συμφώνησε κι αυτός και μου είπε να τσεκάρω σε 10 λεπτά το account και θα τα έχει βάλει ως refund (Το τσέκαρα, μου τα έβαλε). Με την ευκαιρία του είπα ότι εκτός από το refund θα ήθελα να μου πει και τι συμβαίνει τώρα τελευταία με το paypal και τα conversions και αν αυτό ήταν ένα πρόβλημα του συστήματος ή αν στο εξής δεν θα μπορούμε να αλλάζουμε το conversion option. Έτσι ψιλοπιάσαμε κουβέντα και τον ρώτησα και για το ebay. Μου είπε ότι υπάρχει όντως γενικό πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν και ότι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα είναι κυρίως στο ebay που δεν μπορείς καν να αλλάξεις τη ρύθμιση και ότι αν στο μέλλον αντιμετωπίσω κάτι παρόμοιο να επικοινωνήσω μαζί τους πριν τη συναλλαγή για να το τσεκάρουν επιτόπου.

Τωρα που γκούγκλαρα τον αριθμό πέτυχα και ένα γερμανικό φόρουμ που 9 στα 10 ποστ λένε ότι τους ζητήθηκε email και ότι ο αριθμός είναι phishing κλπ και είναι και 2-3 που λένε ότι είναι όντως από paypal και ότι με το email δεν μπορείς να κάνεις τίποτα έτσι κι αλλιώς. Όπως και να ΄χει μου μπήκαν μερικοί ψύλλοι στα αυτιά. Υπάρχει καμιά περίπτωση να έγινε μαλ@κία? Εντωμεταξύ πριν που μπήκα στο paypal είδα μήνυμα από το customer support που έλεγε ότι διάβασαν το εμαιλ που του έστειλα το πρωί κλπ κλπ και θα με καλέσουν τηλεφωνικά για να λυθεί το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι να ειναι μαλακια? Δε σου επεστρεψε χρηματα οπως σου ειπε?

Και εμενα ειχαν προσπαθησει να με καλεσουν

Δημοσ.

Κι εγώ έκανα χθες μια πληρωμή χωρίς να διαβάσω πρώτα. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος πληρωμής. Στις ρυθμίσεις είναι επιλεγμένο να κάνει την μετατροπή η κάρτα, αλλά χτες δεν μου έδινε επιλογή. Το ποσό δεν ήταν μεγάλο, 13,48$, οπότε δεν πολυέδωσα σημασία και πλήρωσα.

Δημοσ.

Και εγώ σήμερα στο ebay δεν κατάφερα με καμιά παναγία να αλλάξω την μετατροπή συναλλάγματος που κάνει το paypal. Βάζω και screens με την συναλλαγή να δείτε το σφάλμα που βγάζει.

Μιλάμε για μικρό ποσό αλλά έστειλα mail και στο paypal και το ebay να μου επιστρέψουν τα χρήματα που μου πήρανε με τα ψηλά rates που έχουν και να διορθώσουν το πρόβλημα ώστε να μην αναγκαστώ να διακόψω τις υπηρεσίες τους.

Να δούμε τι θα απαντήσουν.

post-50218-0-21455200-1482685643_thumb.png

Δημοσ.

Και εγώ έστειλα mail με τα 9 ευρώ που έχασα με τις λαμογιές τους. Το θέμα ειναι ότι δεν απαντανε ποτέ και μόνο αυτοματοποιημένα μηνύματα στελνουν. Τωρα μου έστειλαν μήνυμα να δώσω feedback για τη βοήθεια που εδωσαν στο προβλημά μου. Τους τα έχωσα οσο μπορούσα πιο σεμνά.

Αλήθεια γνωρίζει κανένας πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν άνθρωπο στο paypal εκτος από το να πάρουμε τηλέφωνο?

Δημοσ.

Και εγώ έστειλα mail με τα 9 ευρώ που έχασα με τις λαμογιές τους. Το θέμα ειναι ότι δεν απαντανε ποτέ και μόνο αυτοματοποιημένα μηνύματα στελνουν.

Οπως περιέγραψα και πιο πάνω, προχθές τους έστειλα μήνυμα το πρωί και με πήραν τηλέφωνο οι ίδιοι το απόγευμα. Μήπως δεν επιλέγεις σωστή κατηγορία προβλήματος? Εγώ είχα επιλέξει topic: sending/receiving money και subtopic: paypal fees.

Δημοσ.

Εγω για να το παρακαμψω, επειδη ειχα μικρο υπολοιπο στο paypal, εστειλα απο leupay στη revolut, και στη revolut τα γυρισα σε GBP για να μην κανουν αυτοι μετατροπη

Δε θα μπορουσαν να το φτιαξουν απλο οπως εχει το Amazon?

Δημοσ.

Eχασα και εγώ μερικά ευρώ. http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=55356697

Δεν εχω καταλάβει. Η ρύθμιση στο paypal γίνεται μόνο κατα την πληρωμή ή μπορει και απο πριν?

Τελικά σημερα μου έστειλε μήνυμα το paypal και μου επέστρεψαν 10€ στο Paypal balance. 

Μου είπαν βέβαια ότι το σύστημά τους βλέπει την κάρτα της revolut αυτόματα ως αγγλική κάρτα και ότι μου τη ρύθμισαν ωστε στο εξής την βλέπει πλέον σαν ευρώ.

Μου είπαν ακόμα ότι ως πελάτης που ειμαι από το 2009 και από το status του λογαριασμού μου με εμπιστεύθηκαν σε αυτά που τους είπα και δε μου ζητούν περισσότερα στοιχεία για τη συναλλαγή  :)

Δημοσ.

Εγω για να το παρακαμψω, επειδη ειχα μικρο υπολοιπο στο paypal, εστειλα απο leupay στη revolut, και στη revolut τα γυρισα σε GBP για να μην κανουν αυτοι μετατροπη

Δε θα μπορουσαν να το φτιαξουν απλο οπως εχει το Amazon?

Το σκεφτηκα και εγω αυτο φιλτατε, αλλα αν δεις στο αντιστοιχο νημα του sportsdirect το paypal αρνηθηκε να καλυψει την παραγγελια.....με revolut (ειχε ηδη μετατρεψει τα ευρω ο χρηστης στο φορουμ στην καρτα σε λιρες) αλλα το paypal ειχε αλλη γνωμη :)

Δημοσ.

Επειδή είναι λαμογια πριν κάνετε κάποια αγορά από κινα με παυπαλ, ψαξτε και στο aliexpress για το ίδιο ακριβώς προϊόν, ίσως το βρείτε φτηνότερα και χωρίς τις μλκιες του ππ.

• Like 1
Δημοσ.

Το σκεφτηκα και εγω αυτο φιλτατε, αλλα αν δεις στο αντιστοιχο νημα του sportsdirect το paypal αρνηθηκε να καλυψει την παραγγελια.....με revolut (ειχε ηδη μετατρεψει τα ευρω ο χρηστης στο φορουμ στην καρτα σε λιρες) αλλα το paypal ειχε αλλη γνωμη :)

Εμενα περασε μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...