Προς το περιεχόμενο

Κληση στο σπιτι

giannis_al

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Το προηγουμενο Σαββατο πηγαινα τη μητερα μου στον Ευαγγελισμο. Μπαινω στο νοσοκομειο, αφηνω τη μητερα μου στα εξωτερικα και συνεχιζω προς την εξοδο. Ακριβως πισω μου ξεκινα ενα περιπολικο που ηταν παρκαρισμενο στο νοσοκομειο. Σε μια οδο μιας λωριδας παραλληλη στη βασ.σοφιας, το περιπολικο αναβει σειρηνα σπαστα. Αναβοντας το φαναρι εγω θελω να περασω απεναντι, αλλα ενα αμαξι καθετα κοβει το στενο. Αγχωμενος λοιπον με το περιπολικο πισω στριβω εσπευσμενα αριστερα. Δυστυχως ομως εστριψα σε μια λωριδα η οποια εκ των υστερων ειδα οτι ηταν ανοδος ασθενοφορων(η οδος μαρασλη οπως εμαθα).. Οταν λοιπον ειναι εμφανης η ταμπελα και η σημανση στο δ4ομο(τιποτα απτα 2 δεν φαινεται πριν στριψεις) ειχα στη δεξια λωριδα αμαξια σταματημενα, πισω μου το περιπολικο και μπροστα μου ενα παπακι. Οι αστυνομικοι μου εκαναν σημα με τη σειρηνα κι εγω με τη σειρα μου με τα φωτα στο παπι μπροστα, το οποιο ομως δε μετακινηθηκε αρκετα ωστε να μπω δεξια. Και τοτε μου πεταξαν απ'το μεγαφωνο το "θα σου ερθει στο σπιτι η κληση".

Παρ'οτι ολοι μου λενε οτι απλως με "καυλαντιζαν", εγω φοβαμαι μη δω κανενα χαρτι σε 6 μηνες..

Μπορει καποιος να μου πει σε περιπτωση που αποφασισουν οντως να με γραψουν, τι περιθωρια εχω για απολογια η πληρωμη μισου προστιμου απο τη στιγμη που θα μου ερθει σπιτι; Η αν δεν εχω καθολου, αν μπορω καπως να μαθω αν εκρεμμει καποια κληση; Και ποια η αποψη σας ωια το περιστατικο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θες να μας δειξεις στο google maps που ακριβως ησουν και που εστριψες;

https://www.google.gr/maps/@37.9763682,23.7473967,3a,75y,266.31h,83.26t/data=!3m6!1e1!3m4!1sEqWuPMx2cyH27Ui5-0SvGw!2e0!7i13312!8i6656

Διορθωση, δεν υπηρχε φαναρι στη Υψηλαντου, αλλα στοπ και εφτασα να ειμαι το πρωτο αμαξι με το περιπολικο απο πισω μου..

@visualizer δεν εχω προσβαση σε pc τωρα να στειλω link, ημουν ενα στενο πανω απο τη βασ.σοφιας (υψηλαντου) και εστριψα αριστερα στη Μαρασλη. Επισυναπτω 3 φωτο που δειχνουν οτι ειναι ΠΟΛΥ δυσδιακριτα τα σημαδια στο δρομο στο υψος του στενου, πως βλεπω απο το σημειο που εχω σταματησει, και ποσο χαμηλα επι της μαρασλη και κρυμμενη ειναι η ταμπελα

@παπι το ελπιζω, παρ'ολα αυτα ομως υπαρχει καποιος τροπος να μαθω αν εχει εκδοθει κληση; Προτιμω να κανω περιττες ερωτησεις στην αστυνομια απτο να εχω αγχος μην ερθει κανα κοστουμι..

post-274108-0-11420200-1480638284_thumb.png

post-274108-0-40002200-1480638423_thumb.png

post-274108-0-16072100-1480638701_thumb.png

δεν νομιζω οτι ερχεται ¨στο σπιτι η κληση" ... αστικος μυθος... απλα καυλαντιζαν... απο ποιον θα σταλει και πως θα αποδειξουν οτι την πηρες αν δεν πληρωσεις..

εμενα οταν με γραψανε απο καμερα (και απο την μπροστα μερια του αυτοκινητου παρακαλω, γιατι μερικοι νομιζουν οτι δν γινεται" με πηραν τηλεφωνο σπιτι να παω στο τμημα... για μια κληση αξιας 40 ευρω (20) ολο αυτο το σκηνικο..

μην αγχεσαι

• Like 1

@visualizer δεν ξερω που τις βλεπεις, εγω πριν στριψεις βλεπω μονο τα στοπ και το απαγορευτικο για δεξια(το οποιο θα επρεπε να με εχει ψιλιασει, αλλα δε σημαινει οτι η ανοδος ξεκινα απο τη βασιλισης, θα μπορουσε να επιτρεπει την ανοδο απο την εξοδο του νοσοκομειου και προς τα πανω..), μολις στριψεις βλεπω το απαγορευτικο για το παρκινγκ, στην ΑΠΕΝΑΝΤΙ πλευρα και επισης μετα τη στροφη βλεπεις ενα σημα διπλης.. Και ενα δεντρο και μισο τετραγωνο μετα ειναι η επεξηγηματικη υαμπελα για τη χρηση των λωριδων. Μη βγουμε και τρελοι, στειλε μια εικονα αν βλεπεις κατι αλλο απ'αυτο που περιγραφω

Τελος παντων,πιανω το νοημα και αφου δεν εχω και καποια προταση για το πως ενημερωνομαι, θα καθησυχαστω με αυτα που λετε. Σας ευχαριστω

image.png

image.png

Αν η πινακίδα δεν καλυπτόταν από το δεντρό τότε έχεις πλήρη ευθύνη αν και πάλι πριν στρίψεις υποτίθεται πως κοιτάς δεξιά οπού βρίσκεται άλλη μια πινακίδα , επίσης πριν στρίψεις βλέπεις τα διαχωριστικά πάνω στον δρόμο δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις τι παίζει.Η σήμανση είναι μια χαρά δεν τίθεται θέμα.

Η σήμανση στο δρόμο δεν ήταν εμφανής το βράδυ, ειδικά σε εμένα που δεν είχα σκοπό να στρίψω, αλλά αυτό είναι θέμα δικό μου και όχι της σήμανσης. Όταν όμως σου λέει ότι απαγορεύεται η στροφή δεξιά και συ εξηγεί αυτό, προσωπικά νιώθω υποχρεωμένος να καταλάβω αυτό. Και έδωσα και ένα πολύ ρεαλιστικό -για μένα- σενάριο για το οποίο θα ίσχυε μόνο από αυτό το ύψος κι έπειτα. Όταν λοιπόν απαγορεύεται η στροφή αριστερά στο ένα ρεύμα, περιμένω μία πινακίδα που να το υποδεικνύει όσο περιμένω να στρίψω. Τέλος πάντων, δε θα επιμείνω, και δε θα πω ότι δε θα μπορούσα να το έχω καταλάβει. Μου αρκεί αν δεν έχω πάρει κλήση για το περιστατικό, και σε αυτό ελπίζω!

Πώς ακριβως ειστε τοσο σιγουροι οτι δεν προκειται να του ρθει το κουστουμι; Σπιτι μπορει να μην παει η κληση αυτη καθ'εαυτη, αλλα μπορει να του παει ενα χαρτακι που θα τον ενημερωνει να επισκεφθει το ταδε Α.Τ. για να υπογραψει και να παραλαβει την κληση του, οπως συνεβαινε και με τις κλησεις απο καμερες.

Αν στο περιπολικο υπηρχαν ανω του ενος αστυνομικοι, δεν βλεπω καποιο προφανη λογο να μην μπορουν να τον γραψουν. Ειναι θεμα τι φασαρια ειναι για αυτους (θεωρω πως ΔΕΝ ειναι καθολου φασαρια) και ποσο ψηθηκαν να τον γραψουν οταν τον εβλεπαν να παρανομει μπροστα στα ματια τους και να μη του καιγεται καρφακι. Το ειδος της παρανομιας και ο τροπος που εξελιχθηκε το σκηνικο με κανει να πιστευω οτι κατι θα του 'ρθει στο σπιτι.

Αστυνομικοι να καβλαντιζουν τον κοσμακη με τις ντουντουκες μεσα στο κεντρο δεν μου φαινεται τοσο λογικο οσο το να ΜΗΝ τον καβλαντιζαν αλλα να τον ενημερωναν οτι εχουν δει τι εκανε με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...